Louka, sad nebo pozemek s chalupou na neformální svatbu /jižní Morava

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte tip na místo na víkendovou neformální svatbu. Ideální by byl větší osamocený pozemek, kde by bylo možné postavit partystan, ale aby součástí bylo nějaké zázemí- alespoň pár míst k přespání, kuchyňka (voda, lednice,...) a toalety. Nejlépe pronajmout nějakou chalupu vyloženě, ale nemůžu nic najít. Brali bychom také nějaké hezké, ne moc komerční vinařství, mlýn, hospodu, chatu, dvůr... například s pergolou nebo taky hezkou zahradou. Kyjovsko, hodonínsko. Díky moc za pomoc! :)
Odpovědět
Dolni Kounice
Odpovědět
Myslivecká obora Ježov - vnitřní posezení (s mysliveckou výzdobou) pro cca 35 lidí, venkovní pod pergolou pro 150 lidí, velká kuchyně, WC. Je to na samotě, co si přivezete (jídlo, pití, dekorace), to máte.
Odpovědět
Nebo chata i s možností přespání na daňčí farmě v Násedlovicích - venkovní posezení, vnitřní sál, kuchyňka, WC a sprchy, nahoře pokoje na přespání (ale nevím, kolik jich tam je, nahoře jsem nebyla).
Odpovědět
@iveete nemáte prosím kontakt na tu danci farmu?
Odpovědět
Bohužel nemám, ale podle googlu patří daňci firmě Zemas Čejč, tudíž i objekt u obory by měl být jejich. Zkuste zavolat tam. Nebo pokud pár dní vydržíte, než se kamarádi-novomanželé vrátí ze svatební cesty, zjistím kontakt u nich ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@casmaria to je jižní Morava????!?!!?
Odpovědět
@casmaria jižní Morava jak vyšitá :-D
Odpovědět
Jéé omlouvám se, četla jsem jižní Čechy :-D
Odpovědět
Ještě mě napadla turistická základna Littner u Bzence (pronájem celého areálu včetně kuchyně 16 500 Kč). Dělávají se tam dětské tábory, zábava pro hosty by se tudíž určitě našla. Na stránkách jsem viděla, že mají i bazén. Není to asi úplně typické místo na svatbu, ale třeba by se zrovna Vám líbilo. Vevnitř jsem nikdy nebyla a svatbu tam možná taky nikdy nedělali, ale všechno je jednou poprvé. Celkem hezké prostory asi pro 50 lidí+ místo na tancování mají ve vinařství/penzionu Dufek ve Svatobořicích. Svatby dělají i na Hájence v Břeclavi (v pátek mimo velké prazdniny byste měli pro sebe celý areál, možnost hostiny venku pod pergolou), o víkendech možnost svatbu v party stanu.
Odpovědět
@iveete díky moc za tipy! s Hájenkou už jsem v kontaktu, tak uvidíme :) Littner mě taky napadl, musíme se tam zajet podívat...
Odpovědět
Ještě mě napadla Haluzická hájenka. Jezdí se tam na školní výlety a tábory, ale třeba to pronajímají i pro veřejnost. Měla by tam být hlavní budova s jídelnou, bazén a nějaké chatky.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?