Levné místo na svatbu se vším

Ahoj, nedávno jsem sem dávala svůj rozpočet na svatbu u zámku a oběd a zábavu v blízko restauraci. Hodně z lidí mi psalo, že to tam mají strašně drahé a že je to vyšlo na půlku a měli 2x tolik lidí. Můžete mi poradit tedy nějaké pěkné ale levné místo na svatbu? Jsme z Prahy, půlka rodiny je z Budějic, takže je nám v podstatě jedno kde to bude, když to nebude Brno nebo Ostrava nebo tak něco super daleko. Chci mít obřad, oběd, večerní zábavu s rautem a ubytování pro všechny lidi - 30 osob - na jednom místě. Existuje takové místo? Dnes mě napadlo si pronajmout chalupu/vilu na celý víkend a udělat si jídlo a výzdobu a zábavu zcela sami. Tak jsem dnešek jsem strávila hledáním a bud je to strašně drahé, jako že 25 000 za pronájem objektu na víkend mi přijde fakt moc. Protože tím nijak neušetřím, to už můžu zůstat u původní "drahé" verze v restauraci a nemusím se stresovat vařením. Našla jsem skvělé objekty za třeba 7 000/víkend. Což mi přijde skvělé, do těch 10 tisíc je to prima. Ale tam mi řekli, že v červenci (chceme červenec 2016) mi to na víkend nepronajmou, jenom na týden. A týden stojí těch 25 :-D. Tak já už nevím. Poraďte. Našla jsem tu podobnou diskuzi z roku 2013 ale spousta odkazů co tam je už nefunguje a nebo to tam taky stojí 30 tis na víkend. :(
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo ja hledam misto jen na hostinu kde si vezmen svoje a ted koukam ze je moznost chaty ci chalupy.Fakt dobry to by me nenapadlo jenze v breznu je to tezky :-( tech 7000 je super cena hodne stesti 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vitezove ahoj, misto ti bohuzel neporadim, jak uz jsem psala, nas hotel nepatril mezi nejlevnejsi(meli jsme to v Certousech)ale poradim ti to, aby sis dobre rozmyslela to vlastni vareni! Umis si to predstavit? Kdo to bude pripravovat? Kdo to roznese? Ty? Tvoji blizci? Tento den si mas uzit, a s tebou i tvoji blizci a ne abyste litali jak camrdy. Ten den tak rychle utekl!! Ja se snazila uzit kazdoz vterinu, ani raut jsem nemela ptz jsem se nechtela zdrzovat jidlem :-D a ted si predstav ze se budete zabyvat varenim! :-S Neuzijes si to. Nehazej flintu do zita! Mas jeste spoustu casu, verim, ze najdes nebo ze ti tu poradi ti, co psali ze to meli o pulku levnejsi..nevim teda jaky mas limit a jake jsou vase moznosti, ale pokud nesezenes nic jineho, drzela bych se toho, co sis vybrala puvodne. Drzim palce!
Odpovědět
a co Žabovřesky?? http://www.statek3.cz/ je to tam nádherné, kdybych měla 30 lidí, určitě bych do toho šla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?