Kunětická Hora vs. Radnice Pardubice

Profilova fotka
Ahoj holky, měla některá z Vás teď někdy rok 2016-2017-2018 svatbu na Kuňce nebo na radnici? Opravdu tam je problém s vjezdem a auty? A měl někdo obřad na nádvoří hradu? Děkuji za každou zkušenost, váhám jestli zvolit Kuňku nebo radnici v Pardubicích.
Odpovědět
@mval Ahoj, my jsme měli svatbu 13. 7. 2018 na Kuňce a neměnila bych :) Ano bylo nutné vyzjistit informace ohledně aut atd. a byla jsem z toho před svatbou trochu nervózní jak to vše klapne, ale v ten den si vše krásně sedlo... Na Kuňku nahoru pod nádvoří (do míst kde je vstup na lukostřelbu) může vyjet 13 aut - víc ne. Tím, že jsme měli svatbu v pátek a byli jsme poslední (obřad ve 14.00), měli jsme sraz s pracujícími svatebčany až na parkovišti pod Kuňkou a tam se sesedli se svatebčany, co jeli už od nás (od nevěsty), aby nikdo nemusel nahoru pěšky. Měli jsme na to poměrně hodně času, protože svatba před námi měla asi 20 minut zpoždění. Ale ničemu to nevadilo, protože se lidi alespoň navzájem pozanli, dali si drobné občertvení, co jsme měli s sebou a bylo veselo :) A na nádvoří jsme obřad neměli, měli jsme ho v rytířskéme sále. Takže jak to probíhá s venkovním obřadem nevím... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@majour a ty auta co byli na svatbě před vámi odjeli normálně než jste tam najeli vy? Právě že jsem na to četla hodně recenzí a toho se bojím, jinak mi vzhledově na fotky a vůbec to prostředí přijde hezčí Kuňka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mval Dobrý den, jsem svatební kameraman z Pardubic a pravidelně jezdím natáčet svatby jak na Pce radnici, tak na Kuňku i na Pce zámek. Asi nejlepší je Kuňka, pokud jsou obřadu na Kuňce dopoledne, bývá problém s auty, protože svatba před vámi se vždycky zdrží a bohužel to tam nikdo neorganizuje. Pokud máte svatbu odpoledne a jste poslední, tak Vás už čas tolik netlačí že musíte odjet. Obřady na Kuňce se dělají v rytířském sále, který má okna a je prosvětlený a nebo venku v nádvoří. na radnici v Pce to funguje tak, že bezplatně můžete stát na pernštýnském náměstí u morového sloupu s tím, že auta musí být opentlená nebo popsaná že se jedná na první pohled o svatbu, pak policie pokuty nedává, letos se svatby na radnici nekonají, protože se radnice opravuje a všechny svatby jsou pak přesunuté do krajského domu, kde také probíhá i vítání občánků. zdraví Vás video Bajer Pce
Odpovědět
@mval jj, počkali jsme, auta předchozí svatby sjela a my mohli nahoru. Když jsme přijeli na parkoviště pod Kuňku, byla jsem se zeptat pána, co vybírá parkovné, zda už předchozí svatba sjela nebo ještě ne. Pán měl celkem slušný přehled :) Ale je pravda, že jsem byla velmi ráda, že jsme poslední :) My jsme chtěli odpolední obřad a když jsme se dozvěděli, jak to s dopravou nahoru je, byli jsme rádi, že se nemusíme nervovat časovým omezením. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?