Které se vám líbí?

Profilova fotka
Je tu také množstvo diskusií, že nemám čas ani náladu to celé prehľadávať. Mám pár favoritov na obřad v Praze a okolí, no nevím se rozhodnout, tak mi prosím pomozte, co by se vám nejvíc líbilo, prípadne ak máte nejaké skúsenosti, čo sa týka s komunikáciou a cenami, tak budem moc vďačná :-) A hlavne, aby tam byla možná civilní svatba v sobotu, v pátek nechci. V Botanické zahrade dělají civilní jenom v pátek, co mě hrozně sklamalo. Tady jsou místa, mezi kterými se rozhoduji: Hotel Všetice (v altánku na brehu jazera) Stromovka Viniční altán Grébovka Vrtbovská zahrada Čakovice Jindřišská věž (vyhlídka) Rezidence Liběchov Zámek Vršovice
Odpovědět
Mne se libi nejvic to posledni,a predposledni.
Odpovědět
Profilova fotka
Za me to 3 od konce, prekrasne!
Odpovědět
Vrtbovska stoji 11000 plus hudba plus obcerstveni plus taxiky pro vsechny na presun...jinak je uzasna. Ty Vrsovice jsou krasne a moderni, zalezi jaky styl svatby mas. Resila bych ceny/logistiku/styl (moderni/prirodni/honosny...)
Odpovědět
Co je ta 4.fotka? To je pecka...venku a vevnitr zaroven...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem na prirodu....stromovka se mi moc libi o tom jsem jednu chvíli premyslela...ale radeji jsem zvolila 3v1 :)
Odpovědět
Profilova fotka
Všechny ty místa mají své kouzlo. V Zámku Vršovice budu za nedlouho fotit svatbu, můžu Vám říct, jaké to tam bylo, jako oddávající a tak. Jinak vřele doporučuji ty z fotek 2, 3, 4, 6 :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Stromovka? :-D Vidím tuny psích hoven a miliardu očumujících lidi - romantika :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak Jindřišská věž bude asi levnější, dělávala jsem redaktora na Totemu a měli jsme tam plno kulturních akcí. Sice jsem to nezařizovala, ale vzhledem k tomu, že jsme nebyli Rothschildové a bývají tam takové akce často, tak to určitě nebude drahé :o)
Odpovědět
4 nebo 6 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Všetice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Všechna místa jsou pěkná, ale velmi různá, takže hodně záleží na tom, jak si svatbu představuješ. Jestli více "moderní" a "honosnou", elegantní - neumím najít lepší výraz, pak se mi velice líbí č. 4. Pokud máš svatbu více ve stylu přírodním, jemném a jak někteří třeba říkají "vílí", pak č. 6, myslím, že to by bylo určitě krásné a navíc je to i kryté v případě, že by pršelo. Ale i č. 2 vypadá hezky. Č. 3 je hodně stylové, nevím ale jak velké (otázka, kolik máš hostů). Na druhou stranu se mně osobně k tomu nelíbí například "organzová a kamínková výzdoba"... takže se opět vracím k tomu, že záleží jaký styl se ti více líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Cakovicky zamek nebo ctenice, ktere jsou vedle? Ja bych volila misto, ktere bude dobre dostupne a pujde tam udporadat celou svatbu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
6 :-)
Odpovědět
My se bereme v srpnu v č. 2 - ve Všeticích. Kdybys chtěla nějaké info, včetně ceníku na letošní rok, tak se ozvi :) Pokud to tam nemáš již zarezervované, tak se obávám, že všechny soboty mají už obsazené...
Odpovědět
Profilova fotka
@ambera Tá čtvrtá fotka je Rezidence Liběchov. Mne sa to páči ako na obrad, tak na hostinu, no problém je, že by som si mohla vybrať iba jedno :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik To je skvelé vedieť, keďže moji rodičia budú platiť 90% svatby, tak to bude pre nich dosť dôležité :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka Asi máš pravdu, jsou různorodá. To som si asi zbierala tým, ako mením stále svoje priority :-D No niečo ako organza a kamínky u mňa nepřipadají v úvahu, sú príliš tuctové, ale ani jutu a podobne. Prírodná svatba už začína byť tiež okoukaná, ale i tak mám momentálne predstavu jednoduchej svatby, ideálne na brehu jazera. No zase na druhú stranu, chcela by som ísť na obrad ako princezná, aby som pri príchode počula padať sánky hosťom :-D Ja budem mať cca 60 hostí a tamto má kapacitu asi 70 ľudí. Takže asi styl svatby se bude odvíjet od toho, aké bude místo, pretože ja mením názor ako ponožky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@anelize Juuuuuuj, prosím pekne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslela som si ze poradim ale sama si neviem vybrat :D ale tie posledne 4 vyzeraju fajn :)
Odpovědět
3. od konce ♥
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jak by se Vám líbila varianta v Praze na GreenYacht?
Odpovědět
Mně se líbí ta 4. fotka, ale to je tím, že mám ráda tenhle styl. Jednoduchý, elegantní, romantický. Venku a přitom uvnitř, pěkné lustry. My jsme měli svatbu a la velká večerní...muži v obleku s motýlky, ženy v dlouhých róbách, takže mně je tento styl nejbližší, ale dost záleží, v jakém duchu si představuješ svoji svatbu. Každé to místo se hodí na trošku jiný styl. Ta druhá fotka se mi třeba hodí pro komornější svatbu, u té třetí svatby si představím svatbu v noci a papírové lampiony, Stromovka je pěkná, ale tam bych se nevdávala, plno hovínek a hafo lidí. :-D Altánek Grébovky pěkný, ale ten výhled není nic moc. A ta kaplička (nebo co to je...omlouvám se :-D) mi přijde taky pěkná, ale zase jiný styl. Takže moje rada: nejdřív si srovnej, jaký chceš styl a podle toho vybírej místo. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
za mě u toho rybníka v altánku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?