Krásný obřad uherskohradišťsko. Máte tip na místo?

Profilova fotka
Ahoj, poradí někdo, kde udělat krásný obřad v Uh.Hradišti i přilehlé okolí???
Odpovědět
Ahoj, asi momentálně nejoblíbenější místo je kostelík na Modré (není to církevní kostelík, ale "normální" obřadní místnost), jinak ověřená klasika je zámek Buchlovice, ale my to třeba už jenom za 11 dní 8-) máme na nádvoří Reduty v Hradišti, kde nám natáhnou červený koberec, naskládají židličky, atd. takže si myslím, že to bude netradiční a hezké :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj ten kostelík na Modré se mi moc líbí, ale tam mě to přijde strašně malé a taky nevím jak je to tam s hudbou, nevíš? Na té Redutě to může být pěkné - to budete mít venku teda jo? A varianta, když bude pršet? ;-) a platíte tam něco?
Odpovědět
Kamarádka to na Modré měla,... měla na svatbu cca 65 lidí a někteří stáli venku, takže my to kvůli tomuto zavrhli a hudba myslím vlastní, ale to bych se ještě poptala, kdybys chtěla,...A na Redutě to máme venku za mírný poplatek a kdyby moc pršelo, tak máme jako mokrou variantu Radnici
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se většina přátel brala v Buchlovicích,ale hezké je to taky v kapličce nebo kostele na Velehradě :-)
Odpovědět
Svatba v Redutě v UH mám dojem stojí 1000 + 1000 na městském úřadě se má zaplatit za to, že oddávající ujde 50m :-D
Odpovědět
Na Redutě se platí 1500,- a na matrice 1000,- ale to je tím, že to máme mimo oficiální termín :)
Odpovědět
Ahojte holky, nevíte kam se obrátit ohledně svatby v kostelíku na Modré? Jestli na jejich obecní úřad (kvůli termínu....)? A nemáte zkušenost jestli k obřadu v tomto kostelíku je lepší živá hudba nebo zda je tam možnost někde zapojit kazeťák?
Odpovědět
Profilova fotka
tak moje zkušenosti... proto svatbu mám již zařízenou a byla jsem tam i vícekrát - mluvím samozřejmě o kostelíku na Modré. Tak hudba vlastní - co si vybereš si vypálíš na CD a oni ti to tam pustí, živou hudbu jsem tam nezažila a záleží i podle počtu lidí, aby se ti tam vůbec ta kapela vlezla, ale určitě to jde taky a znělo by to dobře :-) @snoopyk s cenou na kostelíku to je: za matrikářku, kterou si "objednáváš" ve Velehradě zaplatíš 1 tis. (572 571 115) a pronájem kostelíku 2 tis., ten se zamlouvá na Modré (572 571 180) v obou případech uvádíš datum a čas svatby. Zbytek se bude řešit až v týden svatby - platba a doklady. Další dotazy můžu zodpovědět, nebo Vám ho řeknou na daných číslech, jsou velice milé a ochotné :-)
Odpovědět
medrin: díky moc za informace. Chystáme spíš svatbu u moře, ale kdyby to nevyšlo, tak hledám náhradní řešení tady u nás a ten kostelík vypadá moc fajn :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@rheza ty si to tam měla?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?