Koordinátorka přestala reagovat týden před svatbou

Dobrý den, ráda bych s Vámi prodiskutovala, jakým způsobem mám reagovat na situaci, kdy koordinátorka, kterou si najal hotel, ve kterém máme sjednanou hostinu/ubytování...přestala reagovat na jakýkoliv způsob kontaktování. Od března domlouvám hostinu s touto paní, v září jsme se měly potkat, a proto jsme jí od začátku září kontaktovala přes mail, poté telefonicky (ten nebrala), po třech týdnech se mi ozvala a konečně jsme se domluvily na konci září na schůzce, kde jsme prokonzultovaly výzdobu a upravily rozpočet rautu s tím, že mi do konce týdne (tj. do konce září) rozpočet na mail zašle. Tuto středu jsem začala být lehce nervozní, že zatím nic nepřišlo, a navíc jsem potřebovala domluvit ubytování dalších čtyř hostů, telefon mi za celý den nevzala a následně napsala SMS, že je v zahraničí a kontaktuje mne ve čtvrtek. Dosud se neozvala. Začínám být opravdu nervózní, přemýšlím, že kvůli ní celou svatbu zruším (vezmeme se na radnici ve čtyřech) a po hotelu budu kromě vrácení záloh chtít zaplatit i všechny ostatní zálohy a vznik nemajetkové újmy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chápu, že je to velmi nepříjemná situace, ale pochybuju, že v případě zrušení svatby pár dní před termínem, Ti hotel vrátí všechny zálohy a ještě Ti vyplatí nemajetkovou újmu. Samozřejmě, zkusit to můžeš, ale předpokládám, že odmítnou a upřímně si myslím, že žádný soud Ti nějaké odškodné od hotelu nepřiklepne.
Odpovědět
Posílám Vám zprávu :-)
Odpovědět
Ahoj,a zajet do hotelu osobne?Ze koordinatorka nereaguje?
Odpovědět
Profilova fotka
Moje ségra taky měla problém s koordinátorkou a kvůli ní měla ze svatby hrozný nervy a fakt se neuvěřitelně stresovala. Po této zkušenosti mám fakt pocit, že je někdy lepší si to všechno zařídit sama. Takže bych zavolala do hotelu, asi spíš chtěla někoho z vedení, nebo majitele a celou situaci vysvětlila. Pokud je koordinátorka zařízená od hotelu, určitě to nenechají jen tak a určitě se nějakým způsobem dohodnete na dalším postupu. Pochybuji, že kdyby si to teď zrušila tak ti někdy něco zaplatí..
Odpovědět
Tak prubezny report: po telefonatu vedeni mi psala, ze mela dva dny volno a preposila mail, ktery mi posilala dva dny po schuzce,...a ze to cele predava vedeni hotelu. Jsem idiot, ale maily si pravidelne kontroluji a posledni mail od ni mam 20.9. a ve spamu nic neni.
Odpovědět
Profilova fotka
@leyllae však bůh ví jak to bylo.. takové věci se dají opravdu lehce obejít a pokud jí teklo do bot, tak to mohla shodit na tebe.. A budete mít tedy schůzku?
Odpovědět
@ancaticho Schůzku budu mit s vedenim hotelu, ktere zatim vypada docela rozumne. Z emailu jsem pochopila, ze vzajemne uz spolupracovat nechceme ani jedna.
Odpovědět
přeju hlavně pevné nervy a ať to dobře dopadne! mě dohodila svatební koo sestřenka (je to její kámoška a já ji taky znám). je to moc fajn a sympatická holka, nicméně ze začátku to nebylo úplně dle mého gusta... reagovala pomalu a nebo vůbec... sice jsem měla ještě téměř rok čas, ale nemohla jsem sehnat místo a byla jsem z toho na nervy... psala jsem sestřence, že to není ok a sestřenka, že pokud budu chtít spolupráci ukončit, pochopí to a že někdy si toho ta kamoška nabere moc a pak to nestíhá... tato situace se stala 2x, koo nereagovala... nakonec jsem "chytla nerva" a prostě jsem ji "seřvala", vyříkaly jsme si to a teď to šlape tak jak má a jsem za to ráda.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?