Konvikt Olomouc

Dobrý den nevěsty, chtěla jsem se zeptat, zda se některá vdávala v Kapli Božího těla na Konviktu v Olomouci. Na koho se tam obrátit ohledně rezervace. Kolik za pronájem chtějí. Jak je to tam s aparaturou. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka88 Zdravím, tak my tam budeme mít svatbu 9. července, pronájem 6000,- s možností mít v případě hezkého počasí obřad na parkánu - je to tam nádherné. S aparaturou nevím - budeme mít živou hudbu. Kontakt na paní, se kterou vše okolo pronájmu řešíme poskytnu v IP
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj dámy, máme naplánovanou svatbu v Konviktu, ale jsem už dosti zoufalá s jednáním s provozní restaurace Konvikt, paní Besedovou. Prosím, má někdo podobnou zkušenost? Klidně do zprávy. Díky!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj nevěsty, Poskytla by jste mi některá kontakt na osobu, na kteoru bych se měla obrátit pro rezervování svatby v konviktu? Předem děkuji :) B.H.
Odpovědět
Profilova fotka
@bramborak91 Doporučuju k přečtení: http://www.beremese.cz/forum/na-svate...
Odpovědět
@behemotova díky za odkaz :) chtěla bych tam mít pouze obřad. Nebo pokud víte o jiném kostelíčku,kapličce, kde by bylo možné uspořádat civilní obřad, budu ráda za každý tip. Hostina bude na akademii v Hrubé vodě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@bramborak91 Ahoj, našli jste nakonec něco v Olomouci?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Měli jsme nakonec obřad v Kapli Božího Těla, jen pro info, pronájem 6000 Kč (přes UPOL), matrice jsme dávali 4000 Kč (výjezd + nemáme v Olomouci trvalé bydliště) a varhaník 1000 Kč. Celý obřad tedy 11 000,-. Ale prostory to jsou fakt nádherné - hosté vcházeli do kaple bočním vchodem a já hlavním z Univerzitní ulice. Jinak s restaurací Konvikt to nemá nic společného.
Odpovědět
Ahoj, dívala jsem se na zajímavá místa v Olomouci a hezké místo je Sluňákov, kde se dají dělat pěkné obřady, ale musí se zamlouvat dopředu. Spolužačka tam chtěla mít svatbu a prý mají už tak rok a něco dopředu plno. Pak jsem také našla krásné fotky z restaurace Archa v zoo nebo restaurace Chomout. Konvikt jako takový je vcelku hezký, dobře tam vaří, ale dát za obřad tolik? :-|
Odpovědět
@danielka_v meli jsme tam jen obřad, kaple nema vubec nic spolecneho s restaurací Konvikt. Hostinu jsme měli úplně jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
@avu, @danielka_v Přesně jak píše Daniela, kaple je pod správou Univerzity Palackého, restaurace Konvikt je v nájmu (momentálně netuším, zda je tam stále provozní paní Besedová). Původně jsme měli mít obřad venku na Parkánu (také pod správou univerzity) a hostinu v restauraci Konvikt, ale domluva byla více než příšerná, recenzi jsem psala na několika místech. Měsíc před termínem jsme se rozhodli pro změnu místa, protože nám už došly nervy. Nakonec jsme měli svatbu v Chomoutu a byla to nejlepší volba. Nemůžu jim absolutně nic vytknout, ve všem nám vyšli maximálně vstříc, starali se o nás jako o vlastní a cenová stránka byla mnohem, mnohem lepší než v Konviktu. Fotky z Chomouta jsou u mě v albu.
Odpovědět
@behemotova Já jsem ohledně pronájmu kaple komunikovala s paní Mgr. Lucie Klevarovou a vše proběhlo v naprostém pořádku, vyšla nám maximálně vstříc, doporučila varhaníka, který v kapli hrává, umožnili nám parkování uvnitř areálu a vše bylo super. Hostinu jsme měli v restauraci Fojtství na sv. Kopečku, do kaple jsme se jeli jen oddat. Jinak v Chomoutu to vypadá skvěle, kdybychom nepotřebovali místa na spaní, tak bych to brala tam :)
Odpovědět
Profilova fotka
@avu: Ano, kaple je pro ně standardní pronájem, s tím problémy nemají. U parkánu už to byla bohužel jiné, neustále nás od něj odrazovali a cokoliv, co jsme potřebovali (ozvučení, přístup po desáté večerní, apod.), byl problém nabývající obřích rozměrů. Navíc co potvrdil UPOL, vyvrátila restaurace apod. No, ani se mi na to nechce vzpomínat...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?