Kolik rezervační poplatek?

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky a manželky. Teď se potýkám se zarezervováním termínu v místě svatby. Jde o resort. Kolik jste platili Vy reservační poplatky? Je poplatek vratný? Děkuji Vám za odpovědi. Krásný den.
Odpovědět
Ahoj, my měli rezerován předem penzion - restauraci + ubytování (obsazeno kompletně) a chtěli po nás 10.000,- s tím, že tato částka pak byla odečtena z celkové sumy za hostinu.
Odpovědět
My jsme platili 15 tisíc, částka je samozřejmě odečtena z celkové sumy :-) Poplatek není (většinou/snad vždy) vratný, proto je to záloha, kdyby se vracela, nemuseli byste ji ani platit ;-)
Odpovědět
rezervační poplatek vratný není :-D my platili jen 3000 Kč, v závěru se odečetlo z celkové útraty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také budeme mít svatbu v resortu a platili jsme 10.000 Kč, samozřejmě i nám se to poté odečte z útraty :-)
Odpovědět
Budu mít svatbu na ranči a platila jsem zálohu 2.500,-Kč :-) zase asi záleží i na celkové sumě no....Ale jak říkají hoílky, tak je to potom odečteno z celkový sumy :) jedině, kdyby jsi to nakonec odvolala třeba, tak je dost možný, že ti propadne, na dost místech to tak mají ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme platili a to 7000 Kc. Pak se to odecetlo z celkove faktury:)
Odpovědět
Pozor ale!!! Rezervační poplatek není to stejné jako cena pronájmu místa....ať se nepoplete...resorty častou chtějí 10 000 i víc za pronájem a ten vratný bohužel není, ani se z konečné částky neodečítá..:(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?