Koliba Březuvky - zkušenosti se svatbou

Prosím, nemáte někdo zkušenosti s kolibou na Březuvkach u Zlína? Plánujeme tam hostinu. Díky moc!
Odpovědět
Ahoj, stále nikdo bez zkušeností? Zatím pouze přemýšlíme o místě svatby, ale zajímaly by mě zkušenosti s restaurací i ubytováním.
Odpovědět
Profilova fotka
@ciccone Ahoj, kamarádka tam teď měla svatbu. Jídlo bylo chutné, obsluha v pohodě. Ale ne spali jsme tam...
Odpovědět
Děkuji moc za zprávu! 😊
Odpovědět
Ahoj, my jsme tam byli na svatbě v září a docela jsme byli zklamaní, obsluha to trochu nezvládala a i tak celkově to nebylo nic moc :-( Ale možná už se zlepšili :-)
Odpovědět
My tam mame ted v sobotu a zatim musim rict, domluva výborná, alkohol (slivovice, víno) bereme naše... Vecer se bude grilovat a malý raut, nic neni problém, vse, co jsem si vymyslela jim nedělá problém... Pivo jsme si mohli vybrat jaké my chceme... Tak uvidíme v sobotu 😊
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@mmichallaaa zdravím! Jaká byla svatba? 🙂 byli jste v Brezuvkach spokojení? Zvažujeme tam také příští rok svatbu (na té jejich velké terase) a nikde nemůžeme najít reference, jak na místo, obsluhu, jídlo... Děkuji za odpověď! 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
nevesta96 Dobrý večer, z mého pohledu jako hosta to nemělo chybu, jídlo výborné, obsluha perfektní, nikdo si na nic nestěžoval, spíš naopak. Z pohledu fotografa krásné okolí a příroda. Myslím, že nebudete zklamáni, když tam budete mít svatbu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nevesta96 Dobrý večer, z mého pohledu jako hosta to nemělo chybu, jídlo výborné, obsluha perfektní, nikdo si na nic nestěžoval, spíš naopak. Z pohledu fotografa krásné okolí a příroda. Myslím, že nebudete zklamáni, když tam budete mít svatbu. :-)
Odpovědět
Děkuji moc 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?