Kolářova chata Slavíč - bourání

Ráda bych se zeptala, jestli je tady další nešťastná nevěsta, která se má mít vdávat v září nebo říjnu na Slavíči v Beskydech a dozvěděla se o bourání staré turistické chaty hned vedle nového svatebního místa? Nelíbí se mi, že nám nikdo nic neřekl a na svatbě budeme mít hned vedle buldozery.
Odpovědět
My jsme zde měli svatbu 26.8. a ještě 3 týdny před svatbou jsme zvažovali, zda ji nezrušit. Změnili nám provozní a vše, na čem jsme se původně domluvili, bylo jinak. Během několika dní jsme řešili kompletně (kromě piva) vlastní alkohol a velkou část výzdoby, které nám původně slíbili na místě. V den svatby ještě v 11.00 nebyl vůbec připraven sál a obřad měl začít ve 14.00.. Místo je to ale krásné, obsluha byla skvělá, wellness večer před svatbou byl dokonalý a jídlo bylo také výborné 🥰.
Odpovědět
Dobry den, mame svatbu sice az pristi rok v cervnu, ale stejne tyto zmeny, bez jakehokoliv oznameni, jsou silene, taky zvazujeme zmenu. Tohle se nedela, takze s vami soucitim. Co mi taky vadi, tak ze nam rekli,at pocitame s 10% navysenim ceny, ze s novou provozni se nemuze delat vyzdoba den predem od 14:00hod - tohle byvala provozni vyzvdvihovala jako bonus, a ze pro to maji svatby jen utery ctvrtek a sobota. Takze muzeme zdobit sal v den svatby od 7:00..chtela jsem si to nazdobit predevsim sama, ale tato moznost docela odpada (pripavy atd), ale provozni byla pohotova a hned doporucovala “sve” floristky.. a to jsme dostali, jak jsme si misto byli domluvit, cenik a vsechny informace pro rok 2022... no, jsem zklamana, a to hodne. Vite jeste o nejakych zmenach? Jinak drzim palce, at vsechno probehne tak jak ma!!
Odpovědět
@radkame s tim alkoholem - uz nejde odebirat od nich a je nutno si zajistit vlastni? Popravde jsem to jeste neresila, tak ted nevim, jak to presne bylo. Diky
Odpovědět
A jeste jsem chtela dodat, ze tohle jsem se dozvedela uplne nahodou, kdyz jsem tam volala, at nam potvrdi, ze mame ten termin opravdu zamluveny.
Odpovědět
Zdravím všechny, my máme svatbu na Slavíči v říjnu a taky jsme uvažovali o změně a to kvůli odvolání původní provozní. Ta nám slíbila výzdobu, obřad na přední louce, změnu u rautu, ubytko pro 60 lidí... No a najednou s námi tři týdny nikdo nekomunikoval, pak jsem se konečně dovolala nové provozní a najednou všechno problém... Nic se nedá měnit a ubytování jen pro 35 lidí. Takže všechno, proč jsme si místo vybrali, bylo najednou v tahu. Ale nakonec jsme to tma nechali, především kvůli tomu, že skoro nikde nebylo volno na příští rok a doufám, že vše dobře dopadne 🙂 Nová provozní je taky moc fajn ženská, jídlo mají vyhlášené a buldozery beru jako výhodu, kdyby začalo sněžit, třeba by mohli prohrnout příjezdovou cestu 😄
Odpovědět
@radkame a nakonec teda vše dopadlo dobře? Neumím si představit ty nervy...
Odpovědět
@barca8 ano ano, dekorace hodně podražily, přijde mi, že budeme platit za úplně všechno (např. i pronájem skleněného válce kolem svíček. Alkohol jsme si chtěli brát od nich, protože tvrdého skoro nic nevypijeme, ale najednou musíme zaplatit korkovné pár tisíc a ještě si vše nakoupit a přivést sami. Je to spousta změn na poslední chvíli, a k tomu ty buldozery. A o změně provozní se asi všichni dozvěděli náhodou, až sami paní uháněli, to mi přišlo jako neprofesionální přístup hned od začátku, ale paní se zdála vstřícná, optimistická, tak mě trochu uklidnila. Ale po schůzce a změně půlku dohodnutých věcí, plus zadržení faktu o strhnutí vedlejší chaty, mi to celé najednou přijde jako zlý žert.
Odpovědět
@tomver v říjnu Vám snad nenasněží 🙂 Ale k těm buldozerům doufám, že nezbuldozerovali tu hezkou alfaltku z Morávky... A ano, všechno problém, obřad nejde mít jinde, tabuli nebudou kvůli nám obracet (ty těžké stoly přece nemůžou pořád stěhovat).
Odpovědět
@tomver Mi nová provozní jako fajn ženská rozhodně nepřipadala.. celkový přístup totálně neprofesionální. Jeli jsme na schůzku 5 hodin z Prahy. Paní na nás zapomněla a ptala se, jestli nemůžeme přijít jiný den.. A nemít na místě skvělé svatebčany, výzdoba sálu by se absolutně nestihla. Vše, co jsme původně domluvili na první schůzce byl najednou problém.. ale už se k tomu nechci vracet. Díky skvělým hostům jsme si svatbu užili a místo je to opravdu nádherné 🌿!
Odpovědět
@radkame a vy jste měli výzdobu domluvenou jen od nich? My máme domluvenou jednu floristku, tak doufám, že se to snad stihne... Jinak to, že vše z první schůzky je najednou problém, můžu taky potvrdit. Ale nějak jsme se s tím smířili a snad nám vše dobře dopadne.
Odpovědět
Nevěsty držím palečky ať vám svatba dobre dopadne🙏🙏 my máme na Kolářově chatě rezervovaný termín v srpnu 2022. Přemýšlíme ale ze kvůli změně provozní termin zrušíme, hledáme nové místo ale zatím jsem nenašli nic co by se nám líbilo. Ta nová provozní je nám nesympatická a celkově ten přístup.. ta stará provozní, myslím ze na jméno ji je Dudová byla symposka, šlo vidět ze se vyzná, poradi, vyjde vstříc. No slavic jsme vybrali hlavně kvůli ní a teď nic. Pokud víte o nějakém fajn místě s fajn lidmi, dejte vědět prosím🙏🙏
Odpovědět
@julkalip tak to jsme na tom uplne stejne, akorat my tam mame termin v cervnu 2022. Vse co naslibovane bylo proste najednou neplati... dost me to zklamalo. Nemluvila jste s pani, jestli v tomto pripade vraci zalohu? Neni mala a pri zmene podminek...
Odpovědět
Článek se načítá
@barca8 Na vracení zálohy jsme se ještě neptali, chtěli jsme toto řešit až v momentě, kdy najdeme nové místo a taky asi i nějakou koordinátorku, protože po zkušenosti ze schůzek na některých místech na to asi já sama nemám nervy.. nevíte náhodou nebo nemá někdo kontakt na tu bývalou provozní, chtěla bych se ji zeptat jestli něco takového třeba nedělá.. Ale možná by nebylo od věci ohledně té zálohy napsat aspoň nějaký dotaz, jak to je a ze budeme žádat vrácení z důvodu změny podmínek. No myslela jsem, ze plánování svatby bude zábava a fajn, zatím je to ale teda horor.. tady po tomhle, achjo
Odpovědět
Zálohu Vám vrátí celou 😉. My jsme se na to po ihned na schůzce s novou provozní ptali. Rozhodně je to oprávněný důvod po změně spousty podmínek!
Odpovědět
My už jsme si zálohu vrátit nechali.. Mimo zdražení jídla a pití o 10 %, se zdraží i ubytko o cca 35 %. Paní provozní dva měsíce nepošle ani ceník a to po x urgencí a jen řekne, že na to zapomněla. tu svatbu bychom si neužili.
Odpovědět
Ahojky holky. Kolařovu chatu jsme měli vyhlidnutou a moc se nám líbila!! Po tom co tady ale čtu.. tak to se raději ohlidnem po jiném místě. No bylo nám i trosku divné, že nám nikdo neodepisuje a to jsme e-mail psali už tak před dvěmi týdny, do dnešního dne bez odezvy, ani bu, achjo. Doporučite nějaké fajn místo- podobné této chatě? 🙂Chceme svatbu v boji stylu 🙂 děkuji!!! Přitom známí tam měli svatbu někdy začátkem června a komunikaci si nemohli vynachválit, byli úplně nadšeni, že paní byla moc milá a vstřícná.
Odpovědět
Ahoj nevěsty, naše svatba tady proběhla v sobotu a byla jedním slovem DOKONALÁ. Všem hostům se místo moc líbilo, byli unešení z okolí a chválili i pěkné ubytko. Jidlo bylo výborné, obsluha milá a kmitala celý víkend, splnili vše, co jsme po nich potřebovali. Výzdobu jsem nechala dělat od V lese kytkarska dílna, kterou mi na Slavíči doporučili a byla krásná. Paní přijela hned v 8, abychom si ujasnily detaily a vše stihla s přehledem. Ano, komunikace s paní provozní je náročná a byla dost o nervy, nicméně si myslím, že se to zlepší, protože už jsou tam paní na to dvě. I my uvažovali po změně podmínek, že to tam zrušíme, ale teď si říkáme, díky bohu, že jsme to neudělali. Takže tolik za mě jako za šťastnou nevěstu 😇
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Na Kolářově chatě jsme měli svatbu 19.11.2022. V den svatby probíhalo vše bez problému, dokonce vše předčilo naše očekávání. Paní provozní nám poradila s výzdobou, doladila detaily, nazdobila stůl s alkoholem apod. Jídlo bylo skvělé, všichni hosté si pochutnali. Personál v kuchyni i za barem byl velmi milý a ochotný a to až do samotného rána. Sál jsme si mohli přijet nazdobit den předem a opravdu s ničím nebyl problém. Jediný malý mínus měla naše komunikace s paní provozní před svatbou, kdy nám necelé 2 měsíce před svatbou sdělila, že se ceny za jídlo a ubytování budou navyšovat o 100Kč, nicméně platila cena, která nám byla zaslána dle aktuálního ceníku pro rok 2022. Svatbu jsme začínali řešit ke konci srpna a během tak krátké doby nám přišlo nepřípustné navýšení ceny jídla o takovou částku (za oběd navýšení cca 20%, raut 10%). Na takové informace bych si určitě dávala pozor.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?