Klementinum na obrad a Grand Hotel Bohemia na hostinu NEBO Trojsky Zamek v Praze na oboje

Profilova fotka
Ahoj nevesty, mate nektera zkusenost nebo znate nekoho kdo se vdaval v Praze v Klementinum nebo na Trojskem zamku?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste plánovala svatbu v Trojském zámku, můžeme Vám následně nabídnout krásnou plavbu lodí pro Vaše hosty po obřadu na GreenYacht hotel, kde můžete oslavit a pohostit své hosty:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gypremek Dekuji, mrknu na to :-)
Odpovědět
Kamarádka se chtěla vdávat na Trojském zámku, ale už měli plno, takže pokud je to na příští rok, doporučuji rezervovat co nejdřív. Vlastní zkušenost ale bohužel nemám. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji, budeme se rozhodovat behem dvou mesicu. Svatba bude v zari 2016, tak to je snad dost casu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky uvažovala nad svadbou v Klementinum, ale když jsem se ptala na zkušenosti, tak nikdo nemal žádné a ani na jejich stránkách není nic také, tak jsem se toho vzdala. Jednou jsem byla na procházce s přítelem v zahradě Trojského zámku a len sme videli prípravy a potom nás všetkých vyhnali, že sa tam bude konat svadba. Som si hovorila, že to bude asi veľká svadba a potichu som závidela :-D
Odpovědět
Myslím, že Trojský zámek a Klementinum si vybírají hlavně cizinci, protože na Čechy je to moc drahé. Podle mě bude nejlepší se zeptat přímo jich, i když chápu, že bys ráda od někoho doporučení. Možná bych ještě zkusila nějaké zahraniční stránky s doporučeními. Obávám se však, že tady nikdo v těchto místech svatbu neměl. Tady mají spíš nevěsty svatbu na zámcích, statcích a pak takové ty hotely jako Svornost, Spálený mlýn apod. Prostě pořád nižší cenová kategorie než tebou vybraná místa.
Odpovědět
Také jsem zvažovala obřad v Klementinu. Zrcadlová kaple je krásná, nájem 12.500 Kč/hodina je sice trochu víc, ale na Prahu to zase tak moc není, navíc obřad za hodinu se zvládne hravě. Ale nakonec máme obřad i hostinu ve Ville Richter, místo a hlavně výhled na Prahu jsou parádní.
Odpovědět
Profilova fotka
@petravasku Villa Richter mi take byla doporucena, ale zamitla jsem ji jelikoz mi pripada, ze by hoste byli rozhazeni a ne pohromade. Ja uz to takhle budu mit tezsi polovinou s cizinci a druha Cesi. Moc lidi nemluvi Anglicky, tak se chci vyvarovat dalsiho "deleni" lidi jeste vice. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 No my v Cechach nezijeme, tak jsme asi cizinci ;-) Je to nadherne a velice representavni pro Cechy. Troja zatim vychazi draz nez Klementinum a Boccaccio v Grand Hotel Bohemia. Kazdopadne vsechny tyto moznosti jsou nadherne. Ja budu pouzivat svatebni agenturu na organizovani vetsiny veci, ale tak jak si rikala, rada bych slysela osobni zkusenost od nekoho kdo tim prosel. Moc dekuji za tve odpovedi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rencik_a Ja jsem tam nikdy nebyla, ale vypada to skvostne. :-) Zajimalo by me jestli ta konirna je stale citit jako kone...nevim kdy je tam prestali mit, ale je to pro me docela dulezite zjistit jelikoz jsem velice alergicka na kone a to by bylo teda neco byt otekla nevesta co nemuze dychat :-.
Odpovědět
@mimakoky Pokud máte agenturu (my ji taky měli), tak se zeptejte přímo jich, oni budou mít ty nejlepší informace! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?