Kdo nás oddá v pondělí 6.6.2016 v Praze?

Dobrý den měla bzych otázku kdo by byl ochoten nás oddat 6.6.2016 někde v Praze je to pro nás velice duležité datum a bohužel připadá na pondělí a to je uřední den a je problém
Odpovědět
Třeba unitáři. Je to sice církev, ale během obřadu o bohu a víře nic neříkají. Navíc nemusíte být jejich členem, aby vás oddali.
Odpovědět
Zkus se domluvit na konkrétní matrice. U nás za poplatek dodávají v jakýkoli den.
Odpovědět
u nas oddavaji na urade v kazdy uredni den v pracovni dobe.... dojdi se zeptat na matriku ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Alca1971 - sehnala jsi někoho? Já řeším stejný problém. Chceme se brát 15.8.2016 a to je také pondělí. Volala jsem na dva úřady v Praze a oba řekli, že je úřední den a že na to nemají čas. Tak pátrám všude možně, jak to udělat.
Odpovědět
Profilova fotka
V červnu a srpnu je boom svateb. (Červenec je z nějakého důvodu volnější...) Matrikářka musí v pondělí zpracovat víkendové svatby - zapsat je do matriční knihy, zapsat do elektronické matriky a pak zapsat sňatek do základního registru. Tohle musí udělat v tomto pořadí a co nejdříve, protože nedočkaví novomanželé už stojí frontu na jiném úřadě na nové OP. A žádost jim nevezmou, pokud v registrech není zapsán údaj o tom, že proběhla svatba a jak se kdo po svatbě jmenuje. Z tohoto důvodu se nelze divit, že svatba v pondělí je problém. Pokud Praha není podmínkou, zkusila bych menší, méně atraktivní matriku kousek za Prahou. (Ne jako například Konopiště a tak...) Ta by mohla mít víkendy volnější a být přístupná svatbě v pondělí. (Naopak by mohli uvítat, že nemusí do práce v sobotu ;-) )
Odpovědět
Dle mého v Praze vyjma oficiálních oddacích dnů není šance, nemají důvod někomu vycházet vstříc neb svateb je tu všude až až, tak proč si to komplikovat. Navíc je zde hodně obyvatel, takže matrikářky mají hodně práce na to, aby se vypařily v úředních hodinách. kamarádka takhle chtěla středu a v Praze nebyla šance. Jak už tu bylo řečeno, máš dvě možnosti: 1.) nevázat se na místo a hledat nějakou malou, ne tak atraktivní matriku, kde by Vás oddali i v pondělí 2.) nevázat se na civilní obřad a domluvit si sňatek s oddávajícím nějaké tolerantní církve, což je zde na Beremese dost časté řešení....
Odpovědět
Profilova fotka
mam kamarada, který vás muze oddatjen pro vás, a pak si muzete dojít na matriku o den pozdeji
Odpovědět
také se mohu zeptat, mám tam známého, dám vědět
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?