Kde uspořádat svatbu - východní Čechy

ahoj dámy, potřebovala bych pomoc s výběrem místa pro svatbu. Hledáme něco neformálního, ideálně venku - zahrada, les, louka nebo nějaká restaurace, kde je možné udělat obřad venku. Termín bude jaro/léto 2019, tudíž očekávám krásné počasí. Místo: Východní Čechy. moc ději Marťa :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
My budeme mít tento koncept v Penzionu na Čechách v Lačnově u Korouhve :)
Odpovědět
Profilova fotka
Marťo, mrkněte na mapu svatebních míst celé ČR na mém webu. A kdybyste potřebovala Dje, mrkněte na můj profil zde nebo webu :)
Odpovědět
nemáte prosím ještě někdo nějaký tip, díky :)
Odpovědět
Ahoj, když jsme vybírali místo my, měli jsme požadavek mít vše na jednom místě, aby se nemuselo moc přejíždět. Moc se nám líbil zámeček Klokočov (u Seče, ikdyž se už jedná o kraj Vysočina) - obřad v altánku, hostina ve stodole, venku nebo v zájezdním hostinci. Dále jsme uvažovali o Dašických sklepích - obřad v altánku, hostina na terase nebo o zámečku ve Starých Jesenčanech (Pardubice), kde se také obřady pořádají venku. Kamarádka se vdávala na Sluneční farmě v Morašicích. Také mě ještě napadá Golf resort pod Kuňkou. A pokud už bude zrekonstruovaný park a zámek a bude se tam znovu oddávat, tak Slatiňany. tam jsou obřady venku moc hezké :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Vychodni Cechy jsou celkem rozlehly :). Kdyz jsem hledala, mela jsem podobnou predstavu a nakonec jsme si proste na vikend pronajali roubenku se stodolou a vse je v nasi rezii :). Jinak zkus Mlyn Horky u Litomysle, Statek Dolany... Plus projet tady alba podle okresu, tam najdes spousty super mist a rovnou pri obradu :)
Odpovědět
Apartmány Ktová - moc pěkné místo s ubytováním až pro 76 lidí přímo pod Troskami. Moc pěkný areál, kamarádka to měla na svatbu rezervované na celý víkend. Lze udělat vše venku a ve vlastní režii.
Odpovědět
@radushka89 muzu se zeptat,jakou roubenku jste nakonec pronajali?
Odpovědět
Profilova fotka
@mmmartinka3 Na Krizankach, Roubenka u Jakuba :). Fajn majitel, pronajaty na cely vikend a vse v nasi rezii.
Odpovědět
@radushka89 Děkuji za tip..ale to už je hodně daleko.
Odpovědět
@majour velice Vám děkuji, všechno si dohledám a okouknu to :)
Odpovědět
Profilova fotka
@radushka89 na kolik Vás vyšel prosím pronájem.. a to jste měli catering? nebo jak?
Odpovědět
Profilova fotka
@pajinka22 Pronájem viz stránky (google dle názvu roubenky napoví), jídlo bude zajišťovat catering (plus obsluha). Teda vše si zajišťujeme sami...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Rád bych doporučil Bezděkov u Pardubic. Fotil jsem tam letos v červnu - svatba Jany a Filipa na webu. Naprosto kouzelná stodola s přilehlým dvorem/zahradou a milými vlastníky, kteří mají velký cit pro krásné věci.
Odpovědět
Profilova fotka
@jirismalec díky, kouknu..
Odpovědět
Profilova fotka
@jirismalec nemáte na ně kontakt? nemohu to dohledat.. děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Poslal jsem Vám zprávu.
Odpovědět
@radushka89 Taky uvažujeme o tomto místě a chceme se tam jet podívat. Chci se zeptat, pronájímate si k roubence i vejminek a stodolu? Nevíte, jaký je pronájem za komplet celý ten areál, zda je nějaká sleva? Moc děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte se na Jízdárnu Hejtmánkovice u Broumova, tak budeme mít v roce 2019 svatbu, je to krásné místo. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@namaste15 pronajimame si roubenku (pro pripravu, zazemi a ubytovani) a stodolu (raut, parket, bar..). Bez vejminku. Cena je na webu, slevu jsem nedostala, ale klidne zkuste :).
Odpovědět
@jirismalec mohu prosim take kontakt nebo webove stranky? moc dekuji
Odpovědět
Doporučuji Dašické sklepy přímo v Dašicích, příjemná matrikářka, milý a ochotný personál restaurace, možnost ubytování, velká terasa pro 100 lidí, výborné jídlo, obřadní místo (altán) a který chlap by nechtěl mít svatbu v pivovaru? :-D
Odpovědět
@jirismalec Mohu vás také poprosit o webové stránky na Bezděkov prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
@jirismalec Dobrý den, mohu poprosit o info, nemůžu ten bezděkov najít. Děkuji
Odpovědět
@semka329 Jízdárna je dobrá volba :-)....krásné místo, sice z vyšší cenové kategorie, ale s úžasnou atmosférou....ráda se tam pracovně vracím :-) ....určitě nebudete litovat
Odpovědět
vedle hejtmánkovické Jízdárny mohu vřele doporučit (krásné místo, úžasné prostředí, personál, kuchyně, obřad venku) penzion Na Faře v Dubenci, Restauraci a penzion Na Kopečku v Horní Brusnici a také Jakubův Nový dvůr...na všech třech jsem letos chystala svatby, na všech jsem byla nadšena a určitě se tam budu ráda vracet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kdybyste vás lákaly industriální prostory, tak můžu doporučit Automatické Mlýny v Pardubicích - svatby se tu budou dělat jen příští léto a pak se to na pár let zavře kvůli velké rekonstrukci :) teď tam je bar, sál pro cca 150-200 lidí, místo pro obřad i hostinu..
Odpovědět
@casmaria Dašické sklepy nádhera, ale může se zde ve stejný den konat i druhá svatba :-S
Odpovědět
@nevestinka219 Může a nebo nemusí, udělejte si jí v květnu a budete jediná :-)
Odpovědět
@casmaria omyl 🙈 květen už se nedrží.. my chceme právě květen a všude je už hodně obsazený.
Odpovědět
@nevestinka219 To se divím, já se vdávala letos a květen byl stále považovaný jako za měsíc, kde jsou svatby skoro zakázané :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?