Kde uspořádat levnější svatební hostinu pro rodinu v Praze,eventuálně i nějaké přespávání pro hosty?

Profilova fotka
Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat zda máte tip,kde uspořádat levnější svatební hostinu i s rautem pro cca 73 lidí....Bereme se na Libeňském zámečku v Praze a je blbost aby jsme jeli někam daleko jen kvůli hostině...Chceme dát třeba tak 500-600 na osobu...Děkuji Tereza K.
Odpovědět
Já bych možná spíš omezila počet hostů a pořídila dražší jídlo. V Praze je 500-600 za osobu opravdu málo a aby vám nenavařili nějaké blafy.
Odpovědět
@mikinkacs dražší neznamená vždy lepší :-) , ale ani u nás na jihu by to asi nepořídila, cenu hodně navýší pití
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tvrdý alkohol by si platil každý sám...Je to naše 1.svatba s přítelem a hlavně jsme mladý :) Je nám 21...Vím,možná jsme blázni,ale už to tak prostě bude...Chtěli by jsme pozvat všechny :)
Odpovědět
@majanax Já vím, že dražší není lepší :-) . Ale za tuto cenu v okolí Prahy si myslím, že nepořídí kvalitní jídlo. Chce to najít restauraci, kde vaří dobře a nějak se tam domluvit...
Odpovědět
@tereza97 myslím nealko, pivo, víno, kafe. to když si dá každý "jenom " 3 x pití a kávu tak si na dvou stovkách min.
Odpovědět
@tereza97 A přemýšleli jste i o samotvorné svatbě? Prostě si pronajmout penzion, chatu... A tam si udělat obřad na zahradě a potom raut a ten raut si nachystat sami?
Odpovědět
Profilova fotka
500-600 na osobu je na Prahu opravdu málo.. My budeme mít hostinu v restauraci na vesnici a vychází nás to předběžně 1 000,- Kč na osobu (v ceně je obědové menu, raut, veškeré pití kromě tvrdého alkoholu). Ale tak zkuste hledat, třeba něco najdete někde na okraji Prahy.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
600 a má v tom být oběd, pití i raut?? A všechno v restauraci? Neumím si představit... Řešila bych svépomocí nebo vynechat oběd a udělat jen raut... Vem si člověka co vypije 6 piv, dvě kávy (den je dlouhy) a jsme na 250 korunách, k tomu oběd, i kdyby bylo jen hlavní jídlo, to je minimálně 150... na raut ti na hlavu zbydou dvě stovky... a pokud bude oběd trichodovy, pivo a káva dražší, tak na raut nezbyde nic...
Odpovědět
Za 600,- v Praze v rozumných podmínkách těžko seženeš komplet servis tak, aby v tom byl oběd, raut i pití. Obzvlášť pokud plánujete svatbu v létě, tak jen za studené pití - voda, limonády, džusy vyjdou na hromadu peněz i když nebudeš platit alkohol. I kdyby stál oběd 100,- pití 200,- sladké 100,- tak nevím, jestli ti někdo udělá slaný raut za 200,- Když není peněz nazbyt, není lepší spíš zkusit vymyslet nějakou samoakci? Takhle když si to představím, tak ti tam naservírují akorát to nejlevnější, co si člověk třeba ani doma nedává, protože je to prostě hnus - levné limonády, levné uzeniny atd. A bude to průšvih? To bych možná radši zvolila spíš ten menší počet hostů. Přejíždění nic neřeší, je celkem jedno, jestli to bude Praha, nebo kus za ní, ty ceny, pokud to je na alespoň nějaké poživatelné úrovni, jsou dost podobné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?