Kde udělat víkendovou svatbu na Moravě pro 100 lidí?

Zdravím všechny, nevíte prosím o nějakém víkendovém pronájmu, nejlépe s možností být hlavně venku? Ubytování může být klidně i různě v blízkém okolí od hostiny, není nutnost, aby všichni spali přímo v místě hostiny. Děkuji za jakékoliv tipy! :-)
Odpovědět
Zkuste pohledat rekreační střediska, tam bývá většinou velká ubytovací kapacita, solidně vybavená kuchyně, velká společenská místnost/jídelna, příjemné venkovní prostory a jako bonus příroda všude kolem. Pojem "na Moravě" je dost široký, máte na mysli konkrétní oblast?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @jarush5, a kdy budete mít svatbu? (za kolik měsíců? V sobotu či jiný méně běžný den?...) Ty "nej" destinace bývají často hodně dopředu rezervované.. Zkuste zmínit více, ať můžeme lépe poradit :)
Odpovědět
@martinvlcek dobrý den, svatbu plánujeme na srpen 2020, čili času zatím dost. A určitě o víkendu, asi od soboty do pondělí. Zatím jsme našli chatu Eduard a Dvůr Honětice.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarush5 Třeba vás zaujme Stodola v Meruňkovém sadu, Kůlna v Jedovnicích, nebo Stodola Šuška.. Nebo Chata Babí lom (pro komornější svatby), která je v lese nedaleko od Vranova.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?