Kde udělat svatební hostinu v Olomouci a okolí?

Ahojky, moc bych chtěla poprosit o radu, kde by se dala udělat svatební hostina v Olomouci či v okolí!? Budeme mít tak 50 lidí. Už jsme docela zoufalí. Restaurace, která se nám líbí jsou už většinou obsazené. Nebo se tam nevleze moc lidí. Předem moc děkuji za jakoukoliv radu!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky smím se zeptat kde máte svatbu? Přímo v OL? My budeme mít (zřejmě) hostinu v Osečance v Oseku. Je to restaurace i penzion a budeme tam ubytovávat i hosty (za jedno lůžka 120,-a apartmán 500,-) Taky budeme mít svatbu přímo v OL a tam si prostě dojedem. Sice sme z Přerova,ale pokud by ti nevadilo kde to je a máš to i s ubytováním a va¨ří tam prý moc dobře. Kdyžtak dám www.
Odpovědět
Svatbu máme přímo v Olomouci na radnici. Ubytování potřebujeme zajistit taky, protože přítelova rodina je z východních Čech. Osek je ale asi moc z ruky. Mně by to moc nevadilo, ale u naší rodiny by to asi neprošlo :-| Ale i tak moc děkuji za tip!
Odpovědět
Profilova fotka
;-) není zač. Jen jsem poradila.
Odpovědět
Ahojky Luckai, přijdi na nevěsty v Olomouci a holky ti určitě poradí. Je to ve společném místě. Jedna měla hostina na konviktu, další v Arigone. Přijď za náma a můžeš to z holek vytáhnout ;-) Rády ti poradí :-)
Odpovědět
Řeším stejný problém. Přímo v Olomouci snad ani restaurace pro tolik lidí nejsou. Ale zkus Podkovu nebo u Fleků ve Vsisku.
Odpovědět
My máme svatbu v Kokorách, i s ubytováním, ale jak se tak dívám, tak ve stejný den jako vy, takže s tím Ti asi nepomůžu.
Odpovědět
Děkuji renatak za radu. V Podkově jsme se byli dívat, ale pro 50 lidí to tam je docela malé. No a ve Vsisku beznadějně obsazené:( Ach jo ....
Odpovědět
Ahoj Lenulo, ty Kokory by byly fajn, ale jak píšeš, máme svatbu ve stejný den:) ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já můžu doporučit Loveckou chatu v Horce nad Moravou, je to od OL kousíček, je tam nádherný venkovní posezení a vejde se tam hodně lidí i na spaní. Mají i svoje www stránky, my jsme tam původně chtěli, ale na náš požadavek ubytovat cca 70 lidí nemohli vyhovět (je tam myslím 45 míst na spaní)
Odpovědět
Ja zase doporucuje Hotel Zamek ve Velke Bystrici. Web maji jednoduchy hotel-zamek.cz Maji spoustu variant, jak vam usporadat svatbu presne podle vasich pozadavku a sal maji klidne i pro 100 lidi, takze urcite doporucuju!!! Kdyztak se zeptej Radost, najdes ju na Nevestach v Olomouci. Ta tam mela svatbu v sobotu.
Odpovědět
ahojda, souhlasím s ppavlik, moc krásné místo s terasou, kde je možnost grilování, ubytování a taky dobré ceny. Můžete využít všechny prostory k focení, což je taky super ;-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
marketa81 • 3. leden 2009 ve 20:45 Můžete mi prosím doporučit, kde udělat svatební hostinu na Olomoucku. Plánujeme hostinu pro 30-40 hostů včetně ubytování. Díky za odpověď. Marky kuratkol • 3. leden 2009 ve 20:48 (Příspěvek byl upraven adminem, protože nebyl v souladu s pravidlem Nevkládej kontaktní údaje firem) prileskymlyn horizont-zs marketa81 • 3. leden 2009 ve 20:58 Kuratkol, díky za tip. Mrkla jsem na ty odkazy, ale bohužel problém by byl s tím ubytováním ;-( treisi • 3. leden 2009 ve 21:00 (Příspěvek byl upraven adminem, protože nebyl v souladu s pravidlem Nevkládej kontaktní údaje firem) hruba-voda.hotelakademie jennifer • 3. leden 2009 ve 21:02 ahoj, my jsme měli svatbu v hotelu jana v přerově, měli jsme tam obřad, hostinu i ubytování. byli jsme moc spokojeni. :-) reisi • 3. leden 2009 ve 21:05 holky nevíte kam na svatební noc? :-) Láká mě ten hotel akademie
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
Už jsem ji tady doporučovala v jedné diskuzi, pro svatební hostinu přímo v Olomouci restauraci U Tygra. Měli jsme tam letos svatbu, hostina pro 50 lidí, večer celkem 90 a byli jsme maximálně spokojeni s prostorem, jídlem a obsluhou. Pro děti a dospělé tam mají x-box, takže i pro ty, co neradi tančí, bylo o zábavu postaráno :o) Měla jsem trochu obavy, že se tam 90 lidí nevejde, ale úplně bez problémů i včetně tanečního prostoru. Majitelé jsou velmi příjemní, pomohli nám s výběrem rautu, doporučili DJ, fotografa a svatební výzdobu. Na stránkách mají fotky ze svatby, tak můžete mrknout. Navíc mají i posezení venku. Myslím že jsme líp nemohli vybrat :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, v okolí Olomouce můžu vřele doporučit golfové hřiště ve Vésce. Svatba včetně venkovního obřadu, uprostřed hřiště, v nádherné klidné přírodě s výhledem na celou Olomouc a Radíkov. Luxusní restaurace s obrovskými terasami včetně ubytování (můžete mít novomanželský pokoj zadarmo ;-) ). Není to žádná snobárna, lidi jsou příjemní a vstřícní. My jsme předběžně domluveni na konec léta - začátek podzimu a už se moc těšíme. Bude to výjimečné ;-) ♥
Odpovědět
Ahoj,chtěla jsem se zeptat na restauraci u Tygra,která tady je v diskuzi.Prosím kolik vás stála ta hostina a tak celkově.Děkuji
Odpovědět
Ahoj chtěla bych poradit, chceme svatbu na zahrade z altankem, dívali jsme se na garden park, a horizont ale oba jsou bohužel v exekuci:-( mate prosím doporučení na nejaky místo?dekuji
Odpovědět
@natalie1234 v exekuci??? :-D Tak to je mazec
Odpovědět
Profilova fotka
A co tak zkusit bývalou faru v Hnojicích,je možné tam udělat svatbu i s obřadem a je to asi 13 km od Olomouce. Svatby jsou tam hezké.
Odpovědět
Natalie1234 a jak jste na to přišla že je Garden park v exekuci?
Odpovědět
Gardenpark v exekuci není, mluvila jsem teď s majitelem, ani to nemůžete vyhledat protože firma co to vlastní se jmenuje úplně jinak. Měla jsem tam svatbu minulý rok byla jsem maximálně spokojená a nechápu proč někdo píše takové blbosti, jestli je to někdo z konkurence tak klobouk dolů to na tom musíte být hodně špatně ! Jinak fotky mají hodně na Facebooku - Gardenpark, jsou tam i fotky z mojí svatby :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Na začátek bych chtěla říct, že opravdu nejsem z žádného konkurenčního podniku. Svatbu v Gardenparku jsme měli v 3.8.2013, areál je naprosto nádherný a dalo by se v něm dělat nádherné svatby. Obřad byl krásný a vůbec vše, co jsme si zařídili sami. Téměř celý zbytek byl katastrofa, zážitek ze svatby mi už nikdo nikdy nenahradí. Personál Gardenparku je naprosto neprofesionální, nebojím se říct, že nás paní manažerka podvedla. Pití na přípitek teplé, pivo - teplé, zatímco já s manželem a rodiči už jsme byli po jídle, půlka svatebčanů ještě ani nedostala jídlo (domluveno byla panenka plněná švestkou - dostali jsme ořech z kýty, který byl vydáván a ceněn jako panenka). Obsluha nosila pivo po dvou, o zbytku nápojů se ani nebudu zmiňovat, já jako nevěsta jsem si musela obsluhovat hosty, aby vůbec dostali pití. Mohla bych takhle pokračovat donekonečna, ceny naprosto přemrštěné - o tom jsme věděli již na začátku, ale očekávali jsme o to lepší servis. Bohužel se tak nestalo, proto tady píšu a chci varovat ostatní nevěsty, aby si nezkazily svatbu jako já výběrem tohoto místa. Možná poskytují lepší služby, když je to uvnitř salonku, ale na zahradě rozhodně nee.
Odpovědět
Nádherné prostory k pronájmu za dobrou cenu mají v Holickém dvoře! :-)
Odpovědět
Můžu se zeptat, v tom Holickém dvoře, je tam možnost mít hostinu a taneční parket v jedné místnosti, nikdy jsem tam nebyla, plánujeme svatbu ale chceme mít vše v jedné místnosti. Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Kámoška to měla tady Restaurace U Bodláka Moravičany a za mě jednička s tisíci hvězdičkami.
Odpovědět
Profilova fotka
mám stejný problém s hledáním prostor :-( koukám na fotky gardenparku, nádhera,ale asi to bude pěkný ranec :-/
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my měli hostinu v Konviktu a byť je to trošinku dražší, jídlo bylo dobré a veškerý další servis také, hlavně se mi líbilo, že v čas hostiny byla restaurace uzavřená jen pro nás...
Odpovědět
V Holickém dvoře je jeden velký sál na hostinu, kde bývá raut a je tam i bar a pak menší sál na tančení.Sály jsou propojené.
Odpovědět
Profilova fotka
Holickém dvoře jsem byla minulý rok kamarádce na svatbě, je to tam pěkné a parádní posezení venku... ale nechci se opakovat :-D
Odpovědět
Čauky, tak si to tu vše pročítám a chytám inspirace na příští rok. Jak tak koukám výběr místa bude náročnější než jsem čekala... Měl letos 2013 někdo svatbu na Běleckém mlýně, pokud jo napište sem prosím svoje dojmy jak to probíhalo.. A ještě jeden dotaz může sem někdo prosím napsat odkaz na ten Holický dvůr, nějak to na googlu nemůžu najít a nejsem z Olomouce... Nebo úplně jiný tip na hostinu na olomoucku či prostějovsku (hruba voda, archa, vestec..), pokud byl někdo na krásné svatbě tak prosím napište tipy..Díky
Odpovědět
Ahojte, má někdo zkušenost se svatbou v pevnosti Křelov? Dívala jsem se na stránky a vypadá to moc hezky.. Jen si nejsem jistá, zda to není příliš drahé :/
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?