Kde udělat svatební hostinu na Mladoboleslavsku?

Ahoj holky, zahajuji tuto diskuzi, abychom si společně sdělily tipy a zkušenosti. Já budu mít svatbu v červnu 2010 s největší pravděpodobností v Benátkách nad Jizerou, ale stále marně hledáme místo na svatební hostinu. Máte někdo nějaké tipy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, asi tě přemístí do témat místo..
Odpovědět
Pokud to má být okolo Mladé Boleslavi nebo příp. MB, tak hostina třeba v restauraci Sparing na Holých Vrchách u Mladé Boleslavi. Vím o třech nevěstách, které tam měly svatbu, chválily všechny tři. Kameraman třeba pan Boubín z půjčovny svatebních šatů Daniela v MB na Dubcích. Prý je taky dobrý.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, docela bych obnovila toto téma. Myslím, že z okolí Mladé Boleslavi je nás tu dost, co na rok 2010 svatbu plánujeme a rozhodně by bylo fajn se podělit s místními o "zážitky" ze zařizování. Já osobně svatbu plánuju asi na říjen 2010, ale ještě nemám vůbec žádnou představu ani o místě obřadu, ani hostině nebo o počtu pozvaných lidí. Jediné v čem jano mám je salon ve kterém si půčím šaty - rozhodně pojedu do Jičína do Pronuptie. A rozhodně bych nešla do Hradiště do Adriany, tam je sileny uplne vsechno. Tak a jak jste na tom vy? Těším se na vaše informace :-)
Odpovědět
A jak to třeba budete dělat s hostinou a večerní zábavou? Budete mít oběd i večeři na jednom místě, nebo se budete přesouvat?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já se vdávám 22:5:2010 v benátkách nad Jizerou a hostinu máme Na Statku v Nepřevázce... jak jste na tom s přípravama?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se k vám. Já se budu vdávat v září, obřad bude na Loučeni a hostina také na Nepřevázce - naše oblíbená restaurace, o jiné jsme ani neuvažovali :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nevím jestli nám to vyjde už příští rok, ale máme jasno co se týče hostiny - hotel galatea. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
marsee1: jo, Nepřevázka je naprosto uchvatná :-) .. vypadá to tam fakt mooc dobře a pak provozní je skvělý profesionál...
Odpovědět
Profilova fotka
verunkaaa: V galetee jsme to taky chtěli, ale..... na hostinu ano, ale jinak ne....
Odpovědět
Profilova fotka
maurinka : proč pak ne ? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
verunkaa: moc se mi to tam nelíbilo..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj boleslavačky :-) Sice mám svatbu už za sebou, ale třeba někoho inspiruju ;-) Obřad jsme měli na zámku v Brandýse nad Labem, hostinu v Ml. Boleslavi v mexické restauraci El Niňo, svatební noc jsme měli v Ml. Boleslavi v hotelu Plaza. Fotila nás slečna Staňková, točil nás pan Boubín z Dubců.
Odpovědět
Profilova fotka
maurinka: Ahojky, jojo, to je. Zrovna dneska jsme tam byli na obídku zase ;-) Známe tam kuchaře, brácha servírku a mamka majitele, ale i kdyby tomu tak nebylo, určitě by hostina byla tam. Chdodíme tam dost často na jídlo a ani jednou nás nezklamali, prostředí taky krásný. Galatea mě taky nijak nezaujala... teda kromě sauny a vířivky :-D
Odpovědět
Holky neměla byste některá telefon na Petru Vitmajerovou - kadeřnici z Bakova/Ml. Boleslavi? Děkuji moc predem!
Odpovědět
Profilova fotka
luchol: Tak to bohužel nemám. Já chodím k Ludmile Panok, je výborná.
Odpovědět
luchol : číslo je 737152406
Odpovědět
Profilova fotka
moloko83: Ahojík, nemáš náhodou svatbu na Loučeni?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, zdravím vás... neznáte nějakou super kosmetičku, která by mě skvěle nalíčila na svatbu?
Odpovědět
Ahojky, Tak koukám, že na nepřevázce maj snad hostinu všichni :) proto asi nebyl náš termín volný a museli ho změnit, protože hostiny tam jsme se vzdát nechtěli :) Jinak nám už zbývá jen 129 dní a zdá se mi, že vůbec nic nemáme :( A jeden dotaz nevíte jestli se dá někde na netu sehnat plánek na zasedací pořádek nebo si ho musím vyrobit? Diky
Odpovědět
promiňte že Vám tohle téma narušuju, ikdyž plánujeme se snoubenkou svatbu až na duben 2011, chtěli bysme obřad v Benátkách n. J. Jelikož já jsem Z okresu Chrudim, tak na večer hledáme penzion s restaurací, kde poseděli, pojedli, popili a abysme tam mohli ubytovat rodinu. Mysleli jsme taky na Sparing na Holých Vrších, možná bysme zauvažovali i nad Nepřevázkou. Mají se Sparingem podobný ceny. Taky jsme přemýšleli nad nějakou větší chatou kam bysme se naskládali ke stolu a pak aby se tam dalo přespat. Chaty k pronájmu ale v okolí nejsou
Odpovědět
Profilova fotka
milan83: Ahoj, já mohu doporučit Nepřevázku, máme už zhotovenou i kalkulaci na oběh a večerní raut, ceny nejsou nijak přitažené, vše odpovídá. Navštěvujeme Nepřevázku dost často a s kvalitou jídla i obsluhou jsme vždy nadmíru spokojeni. Navíc je k dispozici venkovní gril a posezení. Pro mě je to jednoznačně nejvhodnější restaurace v okolí MB. Hned u restaurace je také penzion, takže není problém ubytovat přespolní hosty nebo ho využít pro svatební noc :o) blazeenka: My se bereme v září a restauraci máme rezervovanou právě už od listopadu...
Odpovědět
já jsem ještě v Nepřevázce nebyl, ale asi to tam budeme muset taky okouknout, všichni nám to vychvalujou, jaký je to tam výborný. My se snoubenkou chodíme jen do Gejzíru do Boleslavi, jednou jsme byli ve Sparingu. Jinak restaurace na mladoboleslavsku neznáme moc :(
Odpovědět
Profilova fotka
milan83: Jeee, tak to je chyba, to s Gejzírem snad ani nemůžeme srovnávat, určo to tam omrkněte, myslím, že budete spokojeni. Mě se jinak líbí Slunce, ale tam bych asi jen těžko dělala hostinu :o)) Dnes jsme byli v Giovanni a také chutnalo, ale opravdu jen na véču nebo obídek, na hostinu nevhodné.
Odpovědět
Já taky doporučuji nepřevázku a obřad budeme mít taky v BnJ, jelikož tu bydlíme :) a jako oddávajícího doporučuji p. Štiftera :)
Odpovědět
díky za rady. Pro nás zatím jsou Benátky číslo 1. Až se udělá hezky, tak si tam chceme zajet okouknout to jak to tam vpadá, ale z fotek je to paráda
Odpovědět
Profilova fotka
milan83: My měli od začátku jasno, že se budeme brát na Loučeni a papat budeme na Nepřevázce. Tak ať se vám to líbí a vyberete ty nej místečka ;-)
Odpovědět
my jsme od Loučeně upustili kvůli ceně. Snoubenka je z Brodců, takže do Benátek to máme blíž než na Loučeň. To je pro nás druhý plus.
Odpovědět
Benátky jsou nádherný, jen oddací síň není moc velká, cca pro třicet lidí, ale hned zatím je taková místnost, do který se vejdou další lidi, takže to snad bude ok, jinak je tam nádherný nádvoří a park, ve kterym budou moc krásný fotečky :)
Odpovědět
nám stačí síň pro 30 lidí, protože chceme jen malou svatbu pro nejbližší. Bylo by nás buď 16, nebo právě těch 30. Jen nevím, jestli bude možný fotit v parku, chceme svatbu začátkem dubna, tak jde o to, jaký bude počasí. Díky za info o těch Benátkách :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?