Kde udělat svatbu v okolí Karlových Varů?

Profilova fotka
Chceme obřad a hostinu na jednom místě..nejlépe v nějakém pěkném penzionku nebo malým hotýlku..v přírodě :-) Nevíte o nějakém pěkném místečku???
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba statek Bernard? Nebo farma Hory.
Odpovědět
Profilova fotka
@alice22 Puvodne jsme hledali misto kolem KV odkud pochazim, nakonec sice mame svatbu jinde (Nesuchyne u Krusovic), ale libil se nam Statek Bernard v Kralovskem Porici (odmitnuto kvuli salu, ktery mi pro 50 lidi prisel uz skoro maly, ale prostredi je tam krasne). Pak jsme se jeste byli podivat v Jakubove, Hostinec na statku, moc mila pani majitelka, velmi priznive ceny, kamarad tam delal oslavu narozenin a super jidlo (odmitnuto kvuli nedostatecnemu ubytovani a zvyku, ze si vyzdobu delaji nevesty sami, coz jsem nechtela). Hezke svatby jsou jeste v Brezove ve Starem Mlynu, tam nam ale nemohli zarucit, ze letos na jare uz otevrou.
Odpovědět
řeším úplně stejný problém. :-( snad někdo poradí
Odpovědět
Profilova fotka
nechci to někde kde je několik svateb za den :-( Aby jsme měli dostatek času na obřad apod. ;-) Přemýšlim o Vítkově hoře u Olšových Vrat..Je tam krásný hotel s výhledem na letiště :-) V Březové jsem to chtěla původně ale může tam hrát hudba jen do 22:00 hod což je taky blbé.. :-( Snad někdo poradí...
Odpovědět
Pro kolik lidí plánujete svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
plánujeme max pro 40 lidí ;-)
Odpovědět
tak to bych mohla doporučit Lítov, Kamenný Dvůr nebo pak byl ještě pěknej Pernštejn, co jsem se byla koukat. Další pěkný místo je U Bílého koníka na Kostelní bříze nebo i Bernard. Všechno je ale spíš u Sokolova.
Odpovědět
Profilova fotka
Máte někdo zkušenost se svatbou v hotelu Vítkova Hora u Olšových Vrat ??? Přemýšlim o tomto místě.. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alice22 zkušenost nemám,ale taky jsme plánovali mít svatbu tam,ale na konec jsme se rozhodli pro farmu hory tam bude větší klid, ať vám to vyjde jak si přejete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevite nekdo jestli se da tady na Karlovarsku nekde udelat svatba v party stanech? Moc by se mi to libilo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?