Kde TEĎ sehnat místo pro svatbu cca pro 50 lidi

Profilova fotka
Ahoj všichni, dnes jsem byla poverena od mé sestrenice, jestli naaahodou nenajdu a nevykouzlim na interneru nějaký penzionek nebo statek, na nějaký termín v červnu cca pro 50 lidi. Je jedno kde to bude jen aby bylo volno pátek až sobota a aby to byl červen. Vím samozřejmě že je to na poslední chvíli, ale v Americe se asi nezada o ruku rok předem, jako u nás :) Děkuji moc za rady, tipy a pomoc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@johna14 a kde takové místo hledáte? V jaké části republiky? Mě napadá Strnadovský mlýn kousek od Sedlčan. ...
Odpovědět
Profilova fotka
Jaká poloha-místo, já měla v penzionu v Křivoklátských lesích a spokojenost :)
Odpovědět
@johna14 Napadá mě penzion Na Lukách (kousek od Svitav a Litomyšle), není zatím tak profláklý, tak by mohli mít volno.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi Není to Na Čechách?
Odpovědět
@svatbaspribehem Ten taky existuje, ale myslela jsem opravdu Na Lukach, je to celkem novy penzion, proto neni jeste tak znamy.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji mnohokrát za Vaše reakce :) Místo, je úplně jedno, jelikož hledáme místečko, kde by stejně všichni přespali, takže to může být po celé ČR :)
Odpovědět
Farma Prak, viz me album
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás lákali hory.... http://krusnohorskydvur.cz/ nebo http://penzionrozcesti.eu/ nebo http://www.hoteljan.cz/ a spousta dalších míst. Jsou odtud nádherné fotky. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Akorát jsem svatební schůzku v golfovém klubu a hotelu Kořenec...kousek od Boskovic, nádherné místo, obřad venku i vevnitř, terasa a ubytování. Mají ještě jeden poslední termín volný, myslím že 17.6. Když tak mi dejte vědět do zprávy a dala bych Vám kontakt přímo. To místo je kouzelné, uvidíte.
Odpovědět
Profilova fotka
BÁJEČNÉ ! ! Moc děkuji za veškeré informace :) ihned přeposílám sestřenici do Ameriky ať si vybere ! :) moc krásné místa, všechny ! Ještě jednou děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@johna14 Dobrý večer, můj tip pro Vás je restaurace Barrio Gotico Cafe v Kurdějově u Brna.. Krásné prostory, romantická venkovní zahrádka, výborné jídlo, nádherné prostředí a okolí moravských vinic..možnost konání obřadu přímo v Barrio Gotico nebo v okolí.. na všem se dá domluvit! Profi, ale přitom velice milý personál a pan provozní, který je ochotný vyjít maximálně vstříc. Ubytování lze zajistit přímo naproti - v Hotelu Kurdějov. Mrkněte na FB stránky "Barrio Gotico Cafe" nebo na jejich web.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na vysočině je moc hezky.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?