Kde se vzít? Ja jsem z Moravy, přítel z Česka

Řešíme dilema, já z Moravy, přítel z Čech., kde udělat svatbu? Naše představa je jenom my dva a svědci. Přítel má starší rodiče a moc se im nechce cestovat, a já nevím jestli budou chtít jet naši sem. Ségra má svátbu za týden, a docela jí závídím, bude mít nádhernou svatbu. Nás zaujala nabídka jedné agentury specializující na svatby v Řecku. Jak to udělat?
Odpovědět
Profilova fotka
Mauritis? Seychelly? Www.svatbavraji.cz. No a nebo pokud jste jen se svedky, tak proste kdekoli, kde to mate vy dva radi :-) Cechy jsou velky...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud bych začala znova plánovat svatbu, udělala bych to třeba na Seychellách nebo někde v zahraničí...obzválšť pokud to máte mít jen se svědky. My na tuto možnost přišli až v průběhu plánování a už se nám to vzhledem k pozvaným lidem nechtělo měnit. Ale ta představa svatby na krásném místě na pláži spojené rovnou se svatební cestou je opravdu krásná a osobně si myslím, že si to ti snoubenci mnohem více užijí.....
Odpovědět
No pokud chcete opravdu svatbu jen o vás dvou s svědcích, tak myslím, že svatba na pláží ideální:-) U nás je to v plánu na květen 2012 :-) . Letíme na Mauricius a můžu doporučit cestovní kancelář Blue Marlin. Super přístup a skvělé recenze. Řecko je taky fajn, Santorini mi přijde moc romantické. Ale ty svatby tam vyjdou docela draho, že je to cenově srovnatelné se svatbou někde v exotičtější zemi.
Odpovědět
Děkuji za tipy. tak ten Mauricius vypadá nádherně. Mého partnera dneska napadl, jedne super nápad - hokejový fanda - pauza mezi třetinami je 15 minut, to se obřad prý dá stihnout... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?