Kde nás oddají koncem dubna v sobotu? Praha západ a okolí

Profilova fotka
Ahojky, mám dotázek se svatbou na sobotu... Hostinu a oběd už máme zajištěné, ale vyfoukla se nám už 2 místa se svatebním obřadem... Sháníme něco romanticky pěkného pro cca 50lidí, nejlépe nevysvěcenou kapli, nebo nějaký zámeček... Prostě něco jiného, než úřad... Termín máme koncem dubna. Vím, že míst je spousty, ale já je neumím hledat :( Chceme za obřad dát max. dohromady do 5tis, což je asi pro nás bod úrazu... Nevíte tedy o něčem? Děkuju za jakékoliv odpovědi emoticon Lucka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nowera svatba v sobotu je celkem běžná věc, takže myslím, že míst bude hodně :-)
Odpovědět
co zkusit zámek v Hořovicích.Stačí zavolat na matriku a domluvit se s nimi. Svatby dělají na zámku (zámecká kaple) a když nejsi trvale přihlášená tak se poplatek platí asi těch 5000Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už máme zámek v Dobřichovicích, moc se nám to tam líbí a paní matrikářka je hrozně příjemná paní, takže tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?