Kde mít svatbu v okolí Zlínska a Vsetínska pro více než 100 lidí

Ahojky Holky dá mi některá radu kde najít hezké romantické místo na svatbu pro více jak 100 hostů? Děkuji předem :-)
Odpovědět
1
2
Hotel Energetic Roznov pod Radhostem,my jsme tam meli svatbu v sobotu a naprosta spokojenost.
Odpovědět
Děkuji za typ mrknu na to :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Galik, tam budeme mít my a domluva zatím super!
Odpovědět
Profilova fotka
@x_iva Ahojky. Nebudeš dávat fotky....docela by mně zajímali...můj kolega tam dřív pracoval. A jezdíme do Frenštátu na dovču.
Odpovědět
@gabrielkaada A můžu se zeptat kolik budete mít lidí? Díky tomu kde to je,bych tam musela zřejmně i všechny ubytovat,domů je to dost daleko.
Odpovědět
@gabrielkaada A tak kde budete mít obřad?hotel jinak vypadá zajímavě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarah3007 Obřad bude na zvonici na Soláni, ta kousek na kopci vedle :) Jen se tam musí přejet. Mají kapacitu psanou 120 osob, což je možné, i když to tam vypadá malé, ale svatba se dá za pěkného počasí udělat i před zvonicí venku. My budeme mít 90 lidí, ubytovávat budeme jen některé, protože přítelova rodina je z Nového Hrozenkova... Ale na ubytování budete mít jako svatba jinou cenu, než tu, co píšou na stránkách, ale už se chce domluvit přímo tam :)
Odpovědět
Profilova fotka
ActivityPark Hotel Všemina - přes 100 lidí by se do jejich sálu mělo vejít, pamatujeme tam přes 80 lidí a rezerva byla hodně velká. K sálu je navíc několik prostorů (prostorný bar, dětský koutek a bazén, ale ten nevíme, jestli nebyl dostupný díky ubytování hostů). Ubytovat celou svatbu by taky neměl být problém. Příjemné přípravy přejí J+P Nejedlí
Odpovědět
Máte třeba někdo zkušenosti z Augustiánským hotelem v Luhačovicích?nám se moc líbí,ale bojíme se že bude dost drahej.
Odpovědět
Profilova fotka
a jakou máš představu? :)Já bych asi taky chtěla v Karlovicích na Soláni.. Jen musím prozkoumat, jestli by nás tam nemohl oddat farář :) S ubytováním to budeme asi muset taky nějak pořešit, protože přítel nepochází ze Vsetínska...Ale na Galíku to bylo super. Byli jsme tam na svatbě bratránkovi. Jídlo fajn, prostory fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarah3007 : já doporučuju v Luhačovicích hotel Vyhlídka :) měly tam svatbu dvě sestřenky a naprosto super :) i cenově :)
Odpovědět
Profilova fotka
hotel Vega Luhačovice
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my budeme mít hostinu v Relaxu Kyčera na Prostřední Bečvě, vleze se tam až 120 lidí a vypadá to tam hezky a vyjde to i cenově dobře
Odpovědět
Profilova fotka
nebo jsem slyšela dobré ohlasy na Retaso na Prostřední Bečvě, ale tam mají hodně akcí, tak nevím, jak to tam bude s termíny...
Odpovědět
@iviiiii Díky za typ,podle fotek to tam vypadá skvěle :) jenom by mě zajímalo jestli vás tam též byla 100 lidí nebo jestli víš jaká je tam kapacita?Předem díky za odpověd ;-) ;-)
Odpovědět
Já i můj přítel děkujeme všem moc za typy,myslím že si z toho něco vybereme :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarah3007 nas tam bylo pres 80 ne-li k 90 a byla tam furt rezerva :) nejlepsi by bylo informovat se tam,kolik je kapacita:) ale podle me 100 lidi se tam vleze :)
Odpovědět
@danahladnickova fotecku budeme mit v nedeli,poslu.obrad jsme meli ve Zvonici na Solani,bylo nas cca 70 a myslim si,ze vic lidi by se mackalo,i kdyz rikali,ze sto se v poho vejde.
Odpovědět
@pajuska252 na Retasu jsme byli znamym na svatbe a myslim si,ze prostory jsou vhodne spise pro oslavy nez svatby
Odpovědět
Profilova fotka
@x_iva Tak asi záleží, jak jsi náročná a kolik jsi ochotná investovat, několik známých se tam vdávalo a byly spokojené a pochvalovaly si to tam... já teda nejsem ochotná dát 1200 za hosta v luxusní restauraci...
Odpovědět
Profilova fotka
farma sádky, Kunovice
Odpovědět
@pajuska252 No zatím jsme zjistili že na Augustiánském hotelu v Luhačovicích,by nás to přišlo na 300-400tis. a to se mi vážně za svatbu dávat nechce.Ten Relax vypadá ůžasně,jen by jsme to měli dost daleko od domova,takže by jsme tam všechny museli i ubytovat,tak uvidíme jak to vyjde finančně a tak :-)
Odpovědět
@pajuska252-Jen pro info -my za 50 dospelych celodennich,11 deti a. Dalsich 12 vecernich hostu platili 52000 kc,tvrdy alkohol a vino vlastni.
Odpovědět
A co na hotelu Solán,máte některá zkušenost?
Odpovědět
@sarah3007 Přerov hotel FIT
Odpovědět
@danahladnickova - fotky máme nahrány na http://kowi.rajce.idnes.cz/Upravene_S...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@sarah3007 K ceně Augustiánu mi pan ředitel psal, že pouze pronájem hotelu na 1 noc (max. kapacita 80 hostů) je 150.000 Kč - pochopila jsem, že to je cena bez hostiny. Ale je fakt, že hezké to tam je...
Odpovědět
@iviiiii Ahoj, a jak je to prosím na Vyhlídce s prostorem pro tanec? Nestežovali si hosté, že mají málo místa? Budeme to tam mít, tak jestli radši nenechat všechny tančit na terase:)
Odpovědět
Profilova fotka
@alca_43 Jedna sestřenka měla ke 100 lidí, takže se tančilo "vedle" v takovém tom předsálí (opravdu mě nenapadá jak to nazvat, možná oddělená část sálu:D) a vůbec to ničemu nevadilo :) kdo chtěl si povídat, tak se nepřeřvával s hudbou a při tom, kdo chtěl sledovat tanec, sledoval :)druhá sestřenka měla míň lidí- asi 80 lidí, takže tam jsme tančili v té hlavní části :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alca_43 @sarah3007 Holky v Augustiniánu jsme byly před 14 dny fotit a tak ze srandy jsme se ptaly, kolik tam třeba vyjde cenově. No a prý jenom uzavřítí hotelu 90 000 Kč. Je to nádhera, ale tohle je fakt síla. Taky tam stojí především porschata, audiny, ferraari, bavoráky a takové s pořizovací cenou 3 mil. a víc.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?