Kde mit svatbu na Pribramsku a Benesovsku?

Ahoj, muzete mi poradit dobre misto na svatbu na Pribramsku nebo Benesovsku prosim? Nejlepe misto kde je mozny obrad, hostina i ubytovani na jednem miste. Dekuji
Odpovědět
Statek Vletice u Krasne Hory - bezkonkurenční :)
Odpovědět
Profilova fotka
Opravený mlýn Staré Mitrovice u Sedlec Prčice, jen obřad byl na místním zámečku v parku asi 2km od místa oslavy. Super místo na svatbu a vyplatí se tam zajet podívat a ochutnat speciality. Svatba vyšla oproti jinde a co tak tady čtu podstatně méně a bylo to tam se vším všudy, i spaní. Jinak zmíněné Vletice a pokud chcete i nějaké místo u Benešova, tak jedno z Nej míst, kde se mi poslední dobou velmi líbílo je Dvůr Prak. Pokud bude hodně hostů, tak třeba Hulín u Sedlčan.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla zde a byla moooc spokojená: http://www.novyrybnik.com/uvod
Odpovědět
Statek Vletice je na pristi rok uz dost obsazen, my jsme meli smulu. Na novym rybniku jsme to chteli taky, ale matrika dobris neni uplne flexibilni a mimo vypsane oddavaci dny, do kterych se nemusime trefit, proste neoddavaji (a nas termin nebyl za posledni 3 roky ani jednou, tak jsme to vzdali). Jinak Novy rybnik zacne svatebni schuzky na rok 2016 az v zari/rijnu dle slov provozni.
Odpovědět
Ermi hotel v Jincích
Odpovědět
Profilova fotka
Dvur Prak v Českém Šternberku, měli jsme tam svatbu a nádhera
Odpovědět
Profilova fotka
Vrátila jsem se zrovna ze Strnadovského mlýna (v sobotu jsem tam fotila svatbu). Byla jsem jako fotograf i ve Vleticích. Takže se koukněte i na tento mlýn. Přijde mi, že jsem o něm ještě moc neslyšela, přitom je to tedy naprosto kouzelné místo na samotě, takže jste tam jen vy, nikým nerušeni. S perfektním sociálním zázemím, pokoji na spaní, velkým sálem. Doporučuji! Bohužel nemám ještě upravené fotografie, abych sem mohla dát nějakou na ukázku. Tak se pak koukněte ke mě na profil zde na beremese.cz, kam je určitě dám! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni na Vletice, Všetice, Penzion Smolotely, Myškův mlýn, Liškův mlýn, Dvůr Pecínov, Blažejovice ;-)
Odpovědět
Měli jsme svatbu www.penzionhulin.cz a paráda:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?