Kde je nejkrásnější rozkvetlá příroda? Moravskoslezský k.

Profilova fotka
Ahoj, plánujeme, že bychom do toho praštili 17.5.2014, ale neznám moc místa, kde by to bylo na jaře krásné. Znám jen hradec nad moravicí a starou ves. Napadá vás ještě něco v okolí Ostravy? Budu moc ráda za nějaké typy a rady. Děkuji moc, Eva.
Odpovědět
Profilova fotka
Trebovicky mlyn (ostrava-poruba) setina (polom) u vodnika slamy
Odpovědět
zlatíčko - za nás setina , dá se tam udělat i obřad, ubytování pro přespolní a cenově paráda
Odpovědět
Zámek Hradec nad Moravicí je pěkný. Pokud bys tam měla obřad a hostinu,tak se tam můžete i fotit a máš to vše při jednom :-)My jsme tam měli svatbu teď v říjnu a paráda. Jinak mě napadá ještě Komenského sady v Ostravě, zoo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj, nevím jestli je to ještě aktuální, ale je opravdu mnoho míst. Velice pěkná je i stará radnice na Slezské Ostravě, nebo zámek Kravaře je tam i pěkný park kde se dá pak fotit.
Odpovědět
Tak na Setině dělají také večerní obřady, což jsem původně chtěla, je to něco úžasného ... a taky bych pouvažovala o té ZOO v Ostravě, můžeš si vybrat kde bys chtěla obřad, myslím, že to stojí 5.000,- a jde to všechno pak na ty zvířata :-) Je tam pěkný botanický park, takže tam to určitě rozkvetlé bude a navíc je tam parádní klídek ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Jak píšou holky - Mlýn U Vodníka Slámy v Háji, zajímavá by určo byla i ta ostravská ZOO... z méně známých míst zámecká zahrada v Kyjovicích, znám to tam důvěrně a je tam mnoho útulných zákoutí, odkud nebude mít fotku každá svatba z MS kraje - obzvlášť v květnu je to tam rozkvetlé a moc hezké ;-) a z originálních míst třeba Dolní oblast Vítkovice ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?