Kde co zařídit na svatbu v Uherském Brodě a okolí

Profilova fotka
Hezký den, hledám nějakou budoucí či bývalou nevěstu z Uherského Brodu a okolí. Bylo by super kdybychom probrali možnosti, co kde zařídit. Vdávám se 26.4.2008 v Uherskobdoském farním kostele. Teď žiji v Praze, takže spoustu věcí zařizuju přes net....
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, nepocházím přímo z Uherského Brodu, ale kousek odtamtud - Strážnicko. Brát se chci v Buchlovicích na zámku a stejně jak ty teď žiju v Praze a všechno budu muset zařizovat odtud :-) Jinak mi přijde, že holky z našeho regionu na beremese moc nechodí. Už je tady založená diskuze "Nevěsty z Hodonínska" a "zámek Buchlovice", ale nikdo se moc neozývá. Tak třeba tady to bude lepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No bohužel, to zatím nevypadá. :-( Asi tam ještě nedorazil internet :-( Už máš představu, kdy se budeš vdávat?
Odpovědět
Profilova fotka
Spíš si myslím, že holky z našeho regionu moc neví, že nějaký takový portál jako beremese existuje. Když si vezmeš, že většina holek z těch malých vesniček a městeček se vdává pořád podle starších zvyků za pomoci babiček a tetiček :-) tak se není čemu divit. Ale snad jich časem přibude. No možná to vyzní srandovně, ale budeme se brát až v létě 2009. O svatbě už mluvíme docela dlouho, protože spolu žijeme už 3,5 roku a opravdu víme, že spolu chceme být, ale bohužel svatbu už jsme museli 2x posunout. Původně měla být už toto léto 2007, pak jsme to posunuli na léto 2008. Protože se ale máme příští jaro stěhovat do nového bytu, tak jsme nakonec posunuli i tento termín na léto 2009. Tak doufám, že do 3 všeho dobrého ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi máš pravdu, my se stěhujeme do nového bytu v říjnu. Takže budeme bydlet další rok v holobytu.... Do svatby již chceme jít ale v dubnu 2008, na úkor vybavení. Ale rozumím Vaší situace a bez přispění našich rodičů, bych se snad nevdávala ani za 10 let... teda ne tak velklepě...
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to na tom budeme stejně :-) Po nastěhování se budeme bydlet cca rok v holobytu, protože budeme splácet ten byt + teď ještě nové autí. Rodiny nám bohužel nemůžou přispět, páč nic nemají - obě pocházejí z Moravy a jsou rády, že z něčeho žijí. Takže náš nový život a stejně tak i byt, svatba atd jdou pouze z našich vlastních financí. Což je na druhou stranu taky dobře, když tady na beremese čtu různé příběhy holek např. s tchýněma, tak jsem docela ráda. Aspoň nám do toho nemůže nikdo kecat ;-) Naštěstí oba máme zatím (ťuk, ťuk) dobrou práci a zhruba víme, kolik budem schopní do svatby investovat. Podle toho se taky zařídí zbytek. Kolik plánujete na svatbě lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
bbn: já jsem si přála vždycky malou svatbu, tak do 20 lidí, ale pravda bude asi opakem :-S Snoubenec má velmi širokou rodinu a se všema se často stýkáme a rád by je tam všechny. Já pocházím právě z Moravy a navíc jsem oba úplně nejstarší z celé rodiny této generace a všichni se děsně těší na svatbu. Moje malá 12 letá sestřenka už teď šetří na svatební dar. No prostě asi je nedokážu všechny odmítnout... Takže bych to viděla cca 70. Byt budeme splácet ještě 25 let, takže to si nepomůžeme.... Moji rodiče sice mají mini platík, ale na svadbu šetří snad celý život. Naštěstí moje mamka se dá jak štak krotit a moc mi do toho kecat nebude a snoubenec maminku už nemá.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dřív vůbec o nějaké podobě svatby nepřemýšlela. Ani když nám naši známí ukazovali fotky ze svých svateb, tak jsem nikdy nepřemýšlela o tom, jaké bychom to mohli mít. To až poslední dobou,kdy jsme o ní začali opravdu vážně uvažovat a řešit, kolik na to bude potřeba prostředků. Musím se :-) taky jsem nejstarší potomek z celé rodinky a všichni už se nás ptají kdy to konečně bude, a co děti,... :-) Původně jsem chtěla řešit svatbu a děti až tak kolem 30-ti let, ale nějak už to na nás leze :-) My to máme přesně naopak, drahý má rodinu čítající cca 4 lidi, já mám rodinku větší, tak kolem 15-ti až 20-ti lidí. Takže když k tomu připočteme svědky + nějaké naše kamarády, tak nás bude kolem 30-ti - resp. chtěli bychom, aby to bylo max do 30-ti lidí. Moje máma je v pohodě. Původně chtěla platit a zařizavat svatbu ona, ale protože její plán se ani mě ani drahému moc nezamlouval (obřad v jiném městě než hostina, pouze rodina bez kamarádů, hostina a veselí v podniku, kde celá rodina slaví běžně narozky), tak jsme se rozhodli, že si to asi zařídíme celé sami. A taky zaplatíme :-) A budoucí tchýně je zatím taky v pohodě, docela si s ní rozumím. Jediný problém s ní mám v tom, že je strašně hodná a přející až tak, že by se rozdala. Což je sice hezká vlastnost, ale někdy je mi pak strašně líto jí říct, že to nechci. Např. nám už před rokem koupila jako překvapení celou jídelní sadu (talíře, misky, atd) s modrým vzorem - bohužel budoucí kuchyň a doplňky budou do oranžova :-) Takže asi tak.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, to je mnohdy hrozný problém tito hodní lidé :-) Kolik pak Ti je let? Mě 25. Dítě chci už asi od 17, ale naštěstí mám rozum, teda nějakou kapku :-) a vím, že si ho jen tak do ničeho pořídit nemůžu, takže si budu muset ještě nějaký ten pátek počkat.
Odpovědět
Profilova fotka
No to je trochu problém, ale jinak je budoucí tchýně opravdu v pohodě. Ona naštěstí měla mého drahého až po svých 30-ti letech a sama to v rodině neměla moc jednoduché, takže nás dva nechává žít v klidu a žádné tchýňovské manýry se u ní naštěstí neprojevují. A pokud dojde na její půdě k nějakým menším "hádkám" s mým drahým, tak mě spíš brání jako ženskou. Vždycky říká, že ženské by měly stát při sobě a ne mezi sebou soutěžit o takové nedokonalé stvoření, jako jsou chlapi :-) To je taky dobré - mě je taky 25 :-) a o mimču uvažuju tak posledního půl roku. Po tom, co jsem na začátku roku vysadila antipilule, protože jsem hledala nového doktora v Praze, tak se mi úplně zbláznily hormony. Dřív jsem děti moc nemusela, dokonce kámoška má roční dítko a já si ho nebyla schopná ani pochovat ani nic. A najednou jsem jak praštěná po hlavě - na špunty se culím, dívám se do kočárků, rozplývám se nad miminkovským oblečením.... Bohužel ani opětovné braní nových antipilulí už tento stav nenapravilo. Něco v mozku přeplo a už se to nedá zastavit. Naštěstí mám taky dost rozumu, takže vím, že dokud nebume mít připravené "hnízdo", tedy byt, a něco málo nastřádaných penízků, tak budem muset taky ještě počkat. Takže čekáme .... A vy pak budete bylet v Praze nebo se vrátíte zpátky na Moravu? My tak zhruba plánujem zůstat v Praze cca 10 let a pak se asi vrátit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžu se přidat? Jsem taky kousek od Strážnice a svatba bude taky až tak léto - podzim 2009 (než dokončím školu)a rozhodně v Buchlovicích na zámku...:-)))) Tož doufám, že mě vezmete mezi sebe....Původně jsme taky chtěli asi kolem 20 lidí, ale taťka by asi nepřežil, kdychsme nepozvali jeho sestru, takže dohromady to bude asi 40 lidí...:-((
Odpovědět
Profilova fotka
Přidat se samozřejmě můžeš, ale jak vidíš velký nával tu není :-( no jo já jsem si taky vždycky přála malou svatbu a nakonec to vypadá, že to bude spíš obrovská cca 70 lidí
Odpovědět
Profilova fotka
to jajinka: vítáme tě. A nejsi náhodou ze Vnorov?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nazdar moravandy,tak můžu se k vám přidat? nás teda nečeká svatba ani tento rok ani příští, ale snad ten popříští. Pocházím kousek od UB, ale ted žiju s přítelem ve středních čechách, ale svatbu bych chtěla mít doma na Moravě. Jinak co se týče toho malého počtu tady na této diskuzi tak si myslím, že spousta holek o tomhle servru ani neví a možná ani doma nemají net. ale já o něm vím a už bych mo nevyměnila :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no super. Začíná nás tu přibývat. Odkud Janinka23 přesně jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
Z Ujezdce u Luhačovic a ty odkud?
Odpovědět
Profilova fotka
bbn: No, skoro ses trefila - z Veselí...:-)) A ty? (kromě toho, že teď momentálně asi z Prahy, co jsem tak pochytila... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
janinka23: ale neříkej - já z Prakšic :-) kdoví jestli se neznáme :-) Kolik Ti je let a kde plánuješ mít obřad a hostinu?
Odpovědět
Ahoj holky, také se přídávám, jsem z UB a svatbu jsme měli 9. června 2007, takže všechny přípravy mám v čerstvé paměti, dali jsme si s tím vším opravdu práci a nelitujeme, stálo to za to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
manesa: koukala jsem na tvoje album - a nádhera hrozně mě to zaujalo - šaty přesně takové jak si představuju - kde si je sehnala? A odkud máš ty kapesníčky a čokoládky? Viděla jsem spoustu alb, ale to tvoje mi přišlo skoro úplně podle mých představ... fakt nádhera. Nebude vadit, když něco od tebe okopíruju.
Odpovědět
spetra: Písla jsem Ti do IP. Kopírovat klidně můžeš, jsem ráda, že se album líbílo, díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Maneso, tak jsem se byla kouknout na šatečky v té tvojí půjčovně. Bohužel jsem přišla v nejhorší dobu, kdy jich byla spousta vypůjčených. Přidejte se k nám nevěsty.....
Odpovědět
Ahoj, nejsem z Brodu ani okolí, ale švagr (skoro) se tam ženil ve farním kostele a měli to fakt nádherné. Takže Spetro - můžu jen doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
spetro to netuším jestli tě znám, bude mi 25 a já bych svatbu hrozně ráda na Moravě takže kdyy to vyšlo tak na Buchlovském zámku a hostinu vůbec nevím, nějak jsem ztratila přehled o restauracích v Brodě.
Odpovědět
Profilova fotka
To já taky ztratila přehled :-( a hlavně mi příjdou všechny malé. Já jsem si zamluvila restauraci na Máji. Opravená a prostorná, ale 2 dny na to mi volali, že si vzali špatný kalendář a že na ten termín je už obsazeno... :-( Takže za 14 dní si beru dovolenou a jdu obcházet hospody... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
margitule: já se taky budu vdávat ve farním kostele :-) jsem v něm křtěná a byla jsem v něm i u prvního svatého příjímaní..... chodila jsem kdysy do něj každou neděli.... takže pro mě má význam. Vůbec jsem se nerozhodovala v jakém kostele, po rozhodnutí že svatba bude na Moravě a ne v čechách mi bylo hned jasné že to bude farní kostel v Uherském Brodě.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,já bydlím s přítelem v Uherském Hradišti.Můžu se přidat??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty.Jsem z Uherského Brodu a budu se vdávat ve farním kostele.No s těma restauračkama je to horší. ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,to máš pravdu... :-(
Odpovědět
Ahoj holky - restaurace - to byl i náš problém - samozřejmě jsme chtěli nějakou hezkou a aby se tam vlezlo přes 70 lidí, což už je horší - nakonec jsme měli v Hotelu u Brány a vše bylo super.
Odpovědět
Profilova fotka
amelie: vítáme tě mezi námi
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?