Kde budete mít svatební hostinu a ubytování v Opavě?

Holky kde budete mít hostinu a popřípadě ubytováni hostů????
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@verolen24 Ahoj, my máme hostinu tady : http://utrijabloni.webnode.cz/ nikde jinde nám v Opavě takové podmínky nedali. Provozní je milionová ženská a ta nabídka svatebního menu a rautu co nám poslala a za ty peníze, no paráda. Už se moc těšíme.
Odpovědět
Vypadá to hezky.A to budete mít pro sebe celou restauraci i zahradku???My by jsme měli mít hostinu v restauraci Na statku v Kylešovicích.
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 jj, celou restauraci i zahradu, součástí rautu je i grilování, můžeme si donést svoje alko, chipsy atd, sladké, nakoupi na raut jestli chceme vlastní suroviny, nechce po nás žádný nájem, záloha byla symbolická, vychází nám vstříc ve všem. Je to fakt k neuvěření sehnat dneska něco takového ve městě. Jsme z toho nadšení a kuchyně tam je hodně luxusní ;-)
Odpovědět
ahoj, my mame obrad i hostinu v zamecke restauraci ve Stablovicich, ubytovani hostu pak v Belarii v Hradci nad Moravici. Stablovice doporucuji, taky super podminky, jednani, ochota:-)
Odpovědět
@bajamaty Že bych si tam zavolala???Je to hodně lákavý když takhle o tom píšeš.A kolik je max stop na osobu.Nám řekli max 800Kč na os.Což při 30-35 lidí vychazí dost.
Odpovědět
Jo a ubytování u toho není co?My budem mít plno lidí z Prahy a musíme je někde ubytovat :-)
Odpovědět
Si tam asi zavolám i příteli se to líbí :-)Tak uvidíme co nám řeknou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 však zkus zavolat, za to nic nedáš, za zeptání, jestli ještě mají volno a ubytko tam není
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 a kde máte obřad ?
Odpovědět
Obrad mame na zamku v Hradci nad Moravici:-) a tam taky nevim zda je neco hezkyho na ubytovani a hostinu.to je tak kdyz uz tam nebydlim tak prd vim kde co je:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@bajamaty Moc hezké místo! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lukianna Děkujem, měli jsme prostě štěstí.
Odpovědět
Článek se načítá
Budu muset obvolat pár restaurací a poptat se. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 to určitě udělej, my si je taky oblítali a U tří jabloní to byla náhoda ;-) A taky kamarádka tam měla svatbu a byla nadšená,ceny pohádkové, nic nebyl problém, tak jsme to zkusili a ještě bylo naštěstí volno.
Odpovědět
Chich tak jsem si tam volala.Mají volno.Moc příjemná paní.Ted´se ještě domluvit s rodiči at´se tam zajdou podívat a když tak ještě poptat. :-) Děkuji za doporučení.Ted´ještě co na to řeknou rodiče.
Odpovědět
@bajamaty Děkuji za doporučení.Mohu se tě ještě zeptat na kolik vas cca vyjde asi ta restaurace?A pro kolik lidí to máte??
Odpovědět
Profilova fotka
no my máme 32 lidí na oběd a 40 na odpoledne na raut a grilování. Když mi pošleš mail, přpošlu ti nabídku co nám poslala, ale přesně co a kolik jdeme domlouvat v červnu, to s ní máme další schůzku
Odpovědět
@bajamaty Ahoj kočko.Tak už to tak vypadá že budem mít hostinu tejden po tobě v rastauraci kterou si mi doporučila.Dneska se tam byli naši podívat a byli nadšení :-) V červnu přijedu do Opavy tak se tam zajdu podívat ještě já a dohodnout podrobnosti.Moc děkuji za tip :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 Ahoj, tak to je super ;-) my máme svatbu týden před vámi, tak to otestujem kdybys mi poslala svůj mail, tak ti přepošlu nabídku menu a rautu co nám dali ať máš představu
Odpovědět
@bajamaty ahojky.mail jsem ti uz posilala.budes ho mit v poste:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít hostinu ve Středověkých pivních sklepích. Je tam výborná obsluha, nekuřácké prostředí, můžeme tam mít psy a pan provozní nám vyjde maximálně vstříc. Jen si tam nemůžeme přinést vlastní alkohol, jinak koláče, dorty, ostatní věci ano:-) Ubytování jsem řešit nemusela, protože lidi, co přijedou z daleka, mají tady v okolí své rodiny, takže přespí u nich :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 všimla jsem si později ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@obyvatelka my to měli mít ve sklepích,ale vyšlo by nás to tam cca o hodně tisíc dráž než u Jabloní a navíc by nám sklepy pro cca 40 lidí nenechal celé jen pro nás i se zahrádkou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, my tam máme 40 lidí a říkal, že to bude celé pro nás:-) Jen ta zahrádka tam není, to je pravda:-)A na kolik tě to vyjde u Jabloní?
Odpovědět
Profilova fotka
@obyvatelka Nám řekl, a to je Péťa Koval( provozní) známý, že se mu to nevyplatí pro cca 40 lidí zavírat celou hospodu, která má tak velkou kapacitu a pak taky ta zahrádka a nabídku nám dal jakž takž. A pak nás kamarádka poslala do Jabloní ať se zeptáme, že tam měla 2 roky zpět svatbu a tam to bylo o něčem jiném a to o 100 %. Takže ač jsme byli rozhodnutí pro Sklepy, protože tam rádi chodíme, jídlo tam je výborné a nemůžu říct na tu restauraci jedinné špatné slovo, tak přece jen nabídka u Jabloní byla o něčem jiném, vyzkoušeli jsme jejich kuchyni a taky výborná, tak jsme se rozhodli pro ně.
Odpovědět
Profilova fotka
@bajamaty ty jo, bajamaty, teď jsi mě úplně vylekala:-( Hned jsem provoznímu psala meila, tak doufám, že brzo odpoví, máme svatbu za 26 dní, tak kdyby to nebyla uzavřená společnost, tak bych hledala něco jiného. Jen nevím, jestli by nás tak rychle někam vzali:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@obyvatelka proboha já tě nechtěla lekat. Ani nic namítat na tu restauraci. Máme ji moc rádi a chodíme tam na večeře, skvěle tam vaří a proto jsme ji chtěli jako svatební. Ale tohle nám Petr v lednu řekl, třeba se změnila situace. Prostě kamarád, nekamarád, dneska je vše o penězích a dostali jsme lepší nabídku jinde, tak jdeme tam, snad nebudem litovat. Ale pokud ti řekl, že to budete mít celé pro sebe, tak by jste měli mít. A od května by tam měla být v provozu i zahrádka, říkla cca pro 150 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@obyvatelka promiň, píšu s překlepy, nasáčkovalo se na mě to naše malé klíště :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, nevím, my tam byli v lednu nebo na začátku února, teď nevím a přítel říkal, že prý nám byla slíbená uzavřená společnost, tak snad to tak bude. Jediné, co mě zarazilo, tak bylo, když jsme mu přednesli své návrhy na jídlo s tím, že jsme si to spočítali na 25.000,- celkem na útratu a on nám řekl, že počítal aspoň se 40 tisícama.-p to mě zarazilo, ale jinak s ním byla pohodová domluva, tak to snad platí. A ta zahrádka -nevím, jestli ji stihnou, chodím často okolo a příjde mi to více jako staveniště než zahrádka:-( ale jinak to tam mám taky moc ráda:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bajamaty a ty 3 jabloně taky vypadají moc hezky;)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?