Kam na svatební hostinu v Českých Budějovicích a okolí?

Profilova fotka
Ahoj všechny budoucí nevěsty i vdané paní :-) Na příští rok plánujeme s přítelem svatbu a zatím jen tak pozvolna sondujeme, co a jak by se nám líbilo.. Dal by mi někdo tip na dobrou restauraci v Č.Budějovicích a okolí, kde by se dala uspořádat příjemná svatební hostina cca pro 40-50 lidí? Rádi bychom něco ne moc "profláknutého", s příjemným a ochotným personálem, pokud možno s terasou a možností grilování, aby se za pěkného počasí mohla udělat hostina nebo aspoň večerní raut venku. Rádi bychom i trochu přírody v okolí, takže typickým příkladem kde ne, jsou třeba Masné krámy nebo cokoli úplně v centru města. A typickým příkladem, kde se nám to líbí, je Štilec u Kamenného Újezda - nějaké podobné tipy? Podělte se prosím o zkušenosti.. Předem všem díky!!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky, takže pokud to dobře chápu, tak radši něco v okolí nebo na periferii ČB - my máme hostinu v Mlýnské krčmě v Šindlových dvorech - uvnitř příjemné prostředí, super personál, pan majitel je sympaťák, ceny příznivé, venkovní prostředí také super (za hospůdkou je rybník, dá se jít po hrázi kolem), novomanželé mají ubytování zdarma, bylo nám řečeno, že "békat" můžeme do rána :-) Pan majitel říkal, že jednou se mu takhle sešli dvě svatby, takže udělal provizorium na uzavřeném dvoře - grilování, bazén - prý to bylo super a všichni spokojení. Takže zkuste.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lucianku, díky moc za tip!!! :-) něco takového si představujeme.. Je to ještě daleko, takže budeme asi dlouho jen tak sbírat inspirace a pak se uvidí.. pište dál!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mně se Mlýnská krčma taky líbila, ale nakonec děláme svatbu uplně jinde. Pěkný je taky Nový dvůr za Týnem, kde je i možnost ubytování.
Odpovědět
Co třeba Bartochov směrem na Kaplici?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
V Mlýnské Krčmě majitel sympaťák?! Tak to my jsme asi měli smůlu, že měl asi hoodně špatnou náladu. Moc se nám to tam líbilo, hezké prostředí a dost prostorná ta nová stodola. Už sme se pro ni rozhodli, ale to jsme netušili, že s majitelem se vůbec nedá jednat.:-( bohužel. Jeho chování a evidentní arogance a do všeho nám kecal a přemlouval k něčemu jinému než sme se rozhodli...
Odpovědět
Profilova fotka
V Bartochově je hodně svateb, na mě je to malý, a nechutná mi tam...
Odpovědět
...y byli nedávno v Bartochově jako hosté, nebylo to špatný
Odpovědět
Profilova fotka
violetta: tak to mě moc mrzí, že máš takovou zkušenost, a ani se mi tomu nechce věřit .. od první návštěvy této restaurace musíme jen a jen chválit .. a s panem majitelem jsme měli před svatbou osobní schůzku, řekli jsme mu naše představy, on nám různě radil, jak to obvykle chodí, co je zvykem, co je vhodné, nevhodné, ale rozhodně nemůžu říct, že by nás do něčeho tlačil a už vůbec ne, že byl arogantní.. pak jsme dolaďovali v závěru věci po emailu, taky absolutně parádní komunikace .. navíc už jsme tam byli od svatby nesčetněkrát na večeři nebo obědě, personál je stále milý, ochotný, jídlo parádní.. takže fakt mi to přijde neuvěřitelné, co píšeš :-) ale rozhodně netvrdím, že si vymýšlíš nebo něco takového, jen vzhledem k naší zkušenosti je to dost nepochopitelné.. za mě tedy tuto restaurace doporučuji všema deseti!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahojky lidičky,prosím vás,neznáte nějakou dobrou restauraci okolí Mělníka??? :-) Hledáme restauraci rodinného typu,se zahrádkou a nejlépe ve dvoře???aby to bylo uzavřené???děkuji všem :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mělník je trošku bokem od budejovic ne?:-D:-D:-D jinak mam stejnou otazku ale okolo Nových Hradů(jizni cechy)
Odpovědět
jo já jsem tady nová...tak nevím kam to psát.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já mám svatbu na Nové hospodě, okres Sedlec u Budějovic. Zatím nemáme nic ukonkretizovaného (hezký slovo jsem teď vymyslela :-o ), ale snad bude dobré. zatím jednání v pohodě, prostředí se mi líbí, dekoraci mají ale nechají mě jí doplnit podle svého. Nemáte nějaké reference o téhle hospodě?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
alkapinko, prý je dobrá Vráž, jsou to spíš Sviny.
Odpovědět
Profilova fotka
lucalinka no tam to mame prave ted, ale je tam zmatek v pocitani jidla a celkove hostiny.. a moc se nam to pocitani nelibi..takze tak nejak hledame jinde...
Odpovědět
Profilova fotka
Alkapinko byla jsi v té restauraci, která je v Nových Hradech pod hradem naproti vlezu do Terčina údolí? Já to tam moc neznám, nikdy jsem uvnitř nebyla, ale pamatuju si, že mi zvenku byla sympatická, taková svatební.
Odpovědět
Profilova fotka
nn pod hradem jsme nebyli, ani nevim kde tam ten hrad je :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Alkapinko: aha, mně se to tam taky líbilo vevnitř i okolo, ale to je jasný, aby ses v den svatby stresovala ještě s tímhle.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo holka, tak to bych ti doporučila se tam zajet podívat. Máš to projitý hned, je to fajn výlet a hlavně na netu všchno nevykoukáš.
Odpovědět
Profilova fotka
lucalinka i tam luxusne vari, no rposte vsechno je super krome toho pocitani..:.-/ jediny minus.. a dost podstatný pro nás.. lencza okej navrhnu výlet a pojedem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj nevěstinky, a nevíte někdo něco na Lipensku pro 50 osob i s noclehem? Je nás celkem dost :-/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@euridyka7 Dobrý den, nevím jestli už Vaše svatba proběhla. Jsme u Českého Krumlova a kromě našich velkých svatebních prostorů se v místě rozšířila ubytovací kapacita na počet, který uvádíte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávka již není aktuální. Navíc pokud jste penzion ve Svincích, slyšela jsem spíše negativní ohlasy... :-( Je mi líto.
Odpovědět
Profilova fotka
@euridyka7 :-) , děkuji za odpověď. To jsem slyšel také, ale s tím nic neudělám, jelikož jsem několik let provoz nemohl ovlivňovat a něco se snadno pokazí a potom se to těžce napravuje. O to složitěji, když to člověk nezpůsobí sám. Podle zájmu a vyjádření svatebčanů si myslím, že jdeme dobrým směrem. I když osobní zkušenost je nepřenosná. :-) , přicházejí snoubenci hlavně na osobní doporučení a to je pro nás nejspolehlivější měřítko. Měla jste nakonec Vaši svatbu na Lipně? Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Nene, nakonec se svatba posunula o nějaký ten pátek a hostina nebude v restauraci. Tak Vám přeji vše pozitivní!
Odpovědět
Profilova fotka
@euridyka7 @pension_kraus Dobrý den, v penzionu Kraus jsem za poslední tři roky byla na několika svatbách jako host a za mě mohu říci, že žádný problém se nevyskytl. Příjemné místo jak uvnitř tak i zvenčí, milá a profesionální obsluha a jídlo bylo výborné. Za měosobně vřele doporučuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@euridyka7 Aha, ale nic se nemá uspěchat, tak to bude jak má být :-) . Třeba se k nám dostanete na jinou akci, které tu občas organizujeme (viz.obrázek), abyste poznala osobně jak to u nás teď je.... :-) . Jinak děkuji za milé přání a vše dobré i Vám. Milan Kraus
Odpovědět
Profilova fotka
Svatomartinská husa zní lákavě! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, pěkně prosím máme svatbu 2.8.2014 na radnici v Českých Budějovicích. Sháníme místo oslavy, kam si přivedeme vlastního kuchaře i personál a po klasickém obědě chceme grilovat prase. Sháníme nějaký objekt, kam se vejde cca 50 lidí, nechají nás tam úřadovat relativně samostatně a bude tam terasa na to prase a ideálně i možnost ubytování. ideálně tak do 20km od ČB. Nevíte o něčem? Díky moc Zeede
Odpovědět
Profilova fotka
@zeede Není to 20km od ČB, ale je tam krásně. Mám na mysli Schwarzenberskou myslivnu v Uhlíkově. Je tam griloviště, sál a ubytování.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?