Kam na hostinu v Praze 10?

Ahoj všichni, nevíte o hezkém místě na svatební hostinu v Praze 10 nebo 15? Předem děkuji ;-)
Odpovědět
Ahoj na Praze 10 je super "starý pán" :-)
Odpovědět
Jop a ještě carosello :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katutuska89 Ahoj, teda já bych ve Starém pánovi ani Carosellu hostinu nechtěla, Starý pán klasická hospoda, kde dobře vaří, ale je tam špatná obsluha a Carosello je zaplivaná pizzerka, kam dávají na pizzu eidam a nivu ;) Takže kdo má rád, tak proti gustu... ale já si myslím, že si svatba zaslouží něco slavnostnějšího. Napadá mě: Léta Páně: http://www.pddp.cz/, kde je i park kolem rybníka, takže na fotky moc hezké. A pokud chcete spíš Itálii tak k nim patří i velmi slušní pizzerie. Sweet 60: http://www.sweet60s.cz/, výborně vaří, pokud chcete retro svatbu je tohle podle mě ideální, mají super obsluhu a svatby pořádají, mohla by to být dobrá party :) Hotel/Restaurace Baroko: http://www.hotelbaroko.cz/, slavili jsme tam promoci, interiér je trochu staromódní, ale mají krásný salonek/zimní zahradu a vaří moc dobře, s obsluhou jsme byli také spokojení.
Odpovědět
U stareho pana luxusne vari a obsluha je tam ze vsech hospod co ve strasnicich zname jedna z nejlepsich :D Az na "U kašparka" na tamni obsluhu nema snad nikdo :-) A carosello opravdu neni zaplivana pizzerka :D Nicmene sweet60 me odpuzuje uz tim jak se prezentuje z venku a kde je umisten a jeste k tomu nabidka piv je eklhaft :D Leta pane podle webu vypadaji musim uznat, ale moc zajimave :-) Az na to pivo :D A to same hotel baroko :-) Ale zase pivo je vec chuti :-) Ja bych rozhodne svou rodinu na svatbe plzni napajet nechtela :-) protoze my s pritelem jsme plzne prepiti a rodine nechutna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@targi Starý pán dělá svatby?? Na internetu nic takového nemá totiž... Léta Páně je super bratr tam měl před rokem svatbu. Hotel Baroko, Hotel Seslský Dvůr,...
Odpovědět
@barrcikk hele myslim si ze by mohli :D tyjo, ale fakt je ze me vubec nenapadlo ze by je nedelal :D
Odpovědět
Můžeš zkusit kouknout na Hotel Selský Dvůr, Pizzeria Veranda, Čestlická Vejmrda, restaurace Kotelna, Stará Kotelna, třeba tě něco z toho zaujme.
Odpovědět
ALT Pension
Odpovědět
Profilova fotka
@targi Tak to jsme měli smůlu ;) , u Starého pána jsme byli několikrát a jídlo tam bylo dobré moc :) Ale jednou byla obsluha opravdu špatná :( A od té doby jsme tam nebyli. V Carosellu jsem byla dvakrát a vždy hrůza, dokonce mi číšník doporučil změnit objednávku, protože se "to nedá jíst". Tak sem už nikdy víc. Jinak já jsem zmlsaná, mám ráda kvalitní potraviny a pivo piji opravdu jen když je nouze. :) Takže určitě nejsme stejné cílovky ;)
Odpovědět
Nema nekdo zkušenosti s podnikem Na Šancích v petrovicich? Psala jsem mail a jeste mi nikdo neodpověděl. Tak nevím zda to mam jeste zkusit. Hledám takove misto, kde by bylo výhodné i pro malé děti. Nevite o něčem?
Odpovědět
@myrei dekuji za navrhy hned se na ně podívám ;-)
Odpovědět
Dobrý den, nabízím náš hotel. Je na Praze 9 , ale můžeme nabínout všechno na jednom místě.
Odpovědět
Článek se načítá
@svornost dobrý den, děkuji za nabídku. Ale bohužel je to pro nás docela z ruky. Obřad máme naplánovaný na Grébovce. Ale u vás to vypadá moc hezky i zajímavé menu máte. Moc děkuji a přeji spoustu krásných svateb ;-)
Odpovědět
Máte někdo zkušenosti s restaurací Na Šancích v petrovicích praha 15? předem děkuji
Odpovědět
@katutuska89 my se tam byli ptát taky na svatbu a komunikovala jsem s panem Špronglem. Nakonec tam svatbu mít nebudeme především kvuli termínu. Co nás zaujalo byla cena.
Odpovědět
@crejzy Jaká je komunikace? Protože jsem před týdnem napsala mail a ještě mi nedorazila odpověd. Po pravde ani nevím jak tam vaří. Jaké máš zkušenosti s tímto podnikem? předem děkuji ;-)
Odpovědět
@crejzy jaké místo jste vybrali na hostinu?
Odpovědět
@katutuska89 no komunikace v pohodě, poslal mi tel kontakt, domluvili jsme schůzku přímo tam, probrali možnosti a vše bylo ok až na termín. Ještě jsme byli v ALT pensionu a tam se nám hodně líbilo ale tam zas nešlo posadit 40 lidí k hostině. - tam byla komunikace úplně super. Nakonec to máme mimo Prahu 10, protože jsme tam prostě nic vyhovujícího nenašli, vyhrála to Usedlost Kotlářka na Praze 5 takže z obřadu bude přejezd asi 20 minut.
Odpovědět
Hledam hotel s dobrou restauraci na Praze 4,Praze 1 - svatba bude konec srpna?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit svatbu v Selskem dvore,ktery tu byl zminovany.Moc se na to tesim,pani provozni je skvela,maximalne se nam snazi vyjit vstric.Ted aktualne cekame na navrh sezonniho menu,abychom si vybrali jidla.
Odpovědět
@janenina Selský dvůr vypadá moc dobře, ale je to zas pro nás moc finančně náročné.
Odpovědět
@crejzy děkuji ji ti. Tak jsem mu napsala, tak uvidím jestli se ozve.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?