Kačina nebo Žleby, máte zkušenost se svatbou?

Zdravím veškeré přítomné, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti se svatbou na jednom z těchto zámků, popřípadě obou. Zda mi můžete poradit, který z těch dvou spíše, a jestli má některá hrubý odhad cen za obřad zde (nepotřebuji přesná čísla, spíš jen orientačně. Než se po návratu do Čech obrátím na kastelány). Vím, že svatební fotografie jsou z obou krásné. Spíše mě zajímají vaše zkušenosti a který z obou jmenovaných zámků byste mi doporučily.
Odpovědět
Profilova fotka
@agrus Zleby nevim, ale Kacina /2000 kc, ale jen ve spolupraci se salonem In v Kutne Hore.. termin se hlasi na obecnim urade ve Sv.Mikulasi...
Odpovědět
Jenom přes salon, hmmm právě, že přes salon se mi nechce vůbec organizovat. Tak uvidíme jak mi odpovědí na dotazy přímo ze zámků, ale děkuju moc.
Odpovědět
@agrus loni, co vím stál obřad na nádvoří 18 000. Uvnitř jsou pak 2 sály a tam chtějí za pronájem 10 000 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@agrus Tak já bych určitě spíš brala tu Kačinu hlavně kvůli ceně. Ve Žlebech je to šíleně drahé. Také jsem tam psala loni a nevím jak na nádvoří, ale myslím, že mi psali, že venku by to bylo za 10000Kč a uvnitř v nějakém sále za 15000Kč. Pak psali, že od letoška by tam měl být nějaký sál přímo na svatby a ten snad je za těch 10000Kč. Když tam ale napíšeš tak ti určitě všechno napíšou přesně tak jak to je.
Odpovědět
Hlasuji určitě pro Kačinu. Kamarádka se tam vdávala, měla obřad venku - jsou tam krásné zahrady, je to takové uvolněné, letní. Žleby mi přijdou takový už moc "vypohádkovaný" :-)
Odpovědět
Ahoj, taky mě zajímají Žleby, ale na email mi zatím nikdo neodpověděl, nevíte některá jak dlouho jim asi tak trvá než odpoví?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Kačina je celkem pěkná, ženil se tam bratránek, měl to v létě, takže byl i venkovní obřad, a nebyl to žádný zázrak, nevěsta se prodírala slámou, takže venkovní obřad bych tam fakt nedoporučovala, ale je to každého věc
Odpovědět
Kutnohoráci a okolí často skloňují Kačinu, pak se objevují i ty Žleby, ale kdo má přehled, zkusí kapli sv. Vojtěcha na zámku v Kostelci n.Č.l., asi 30 km od KH směr do Prahy. Důstojnější interiér se hledá těžko a na to, že je to blíže Praze, ceny v porovnání s oběma zmíněnými zámky na minimu. Není to moc na venkovní obřady, ale kaple za to stojí, spousty fotogalerií zde o tom svědčí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?