Jsou na svatbu lepší Jižní terasy nebo Jiráskovy sady?

Profilova fotka
Myslíte, že jsou lepší Jižní terasy nebo Jiráskovy sady? :-)
Odpovědět
Za mě Jižní terasy :-) My tam plánujeme focení po obřadu, který budeme mít v "kapli" Městské hudební síně.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme se rozhodovali mězi těmito dvěma, líbilo by se mi to spíš v Jiráskových sadech, ale nakonec chci úplně něco jiného, tak to teď řešíme a jsem zvědavá, jak to dopadne...
Odpovědět
Profilova fotka
my se taky rozhodujeme mezi sady ale jako druhou destinaci jsem zvolili zámecký park v kostelci nad orlicí, J. sady mají rozhodně svoje kouzlo, jen není kde zaparkovat a taky to nelze uzavřít pro "čumily"
Odpovědět
Profilova fotka
Achich ouvej, neříkejte, že jsme první - jediní zájemci :(( Počkám si, zda někdo odtamtud nedá alespoň foto a podle toho se nejspíš rozhodnu. Kdyby jste o někom věděli, tak prosím o odkaz na album :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
my taky plánujeme svatbu v Jiráskových sadech..zítra jedeme na matriku zajistit to ofiko :)..Sice nejsem hradecká,ale to místo se mi vážně líbí :)..je super,že se tam můžou udělat pěkný fotky a pak pokračovat směr město..
Odpovědět
Profilova fotka
A mohu se zeptat, proč ne na Jižních terasách? :-) Také nejsem z Hradce ale moc se mi tam líbí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@belmonka Terasy jsou krásné,ale my dali přednost úplné přírodě..v "cihle" jsme pořád :) a hlavně ten altán v JS..i kdyby pršelo,všichni se tam mohou schovat a pak to focení..;)
Odpovědět
Profilova fotka
To je pravda, s tím deštěm a cihlama :-) Děkuju za info, já už se bála, jestli vám ty terasy na matrice náhodou nezamítli ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?