Jsem z Rokytnice nad Jizerou. Kde kolem se můžeme vzít?

Zdravím budoucí nevěsty :-) , mám na vás prosbičku... Jsem z Rokytnice nad Jizerou a řeším problém, kde se vzít! :-S Myslím tím oddací místo, přemýšleli jsme nad Hrubou Skálou, ale už se nám to zná docela daleko, na radnici moc nechceme a v kostele také ne. Takže kdyby jste měl někdo nějaký tip, zkušenost nebo nápad na oddací místo v okolí Rokytnice, Harrachova do 50 km, budu hrooozně moc ráda :-) Moc děkuju a mějte se krásně!
Odpovědět
Ahoj, znama mela svatbu v zamecke kapli v parku u zamku ve Vrchlabi. Snatek byl cirkevni, ale uplne uzasny. Urcite doporucuji se tam dojet podivat...
Odpovědět
Profilova fotka
Makule:naši kamarádi se brali na Hrubé Skále, ale jak píše pinkky, ve Vrchlabí je to krásné.................Viděla jsem jen fotky, ale stály za to.Mám dost známých ve Vrchlabí,. zeptám se ti jestli chceš................
Odpovědět
Profilova fotka
nebo zkus juknout sem http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Dobré ranko, moc děkuju za rady. Zrovna včera jsem psala na MÚ do Vrchlabí, jestli jsou obřady na zámku, tak uvidím co mi napíšou. Nebo Zuzanka kdyby se zeptala kamarádů, byla bych mooooc ráda:-) MÚ by měl sídlit na zámku, tak by tam mohly být i obřady, co? Církevní sňatek nechceme a venku radši taky ne, i když je to krásny. Vrchlabí by bylo čupr a celkem blízko, doufám, že to dopadne. Děkuju a hezký den!
Odpovědět
Profilova fotka
Jéééé, já jsem z Vrchlabí :-) . Takže můžu vřele doporučit. Vrchlabský zámek je krásný :-)
Odpovědět
Tak to mám hroznou radost, už jsme byli úplně bezradní, jupíííí :-) Takže Tejinko obřady jsou na zámku, ju? A je tam možný civilní sňatek? Děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, určitě. :-) . V podstatě každý Vrchlabák se bral na zámku :-) . Kromě teda ještě mě :-)
Odpovědět
Ahoj holky, s přítelem jsme oba velcí fandové Krkonoš, jezdíme tam každé léto na dovču za turistikou - nemá chybu :-) Tak jsme začali malinko koketovat s myšlenkou, že bychom se tam při příští dovče třeba vzali, ale zatím bychom potřebovali, pokud někdo víte, nějaké informace o zámku ve Vrchlabí - jestli je to vůbec možné vzít se tam a pokud ano, tak kolik to stojí, na koho je potřeba se obrátit - zkrátka takové ty nejdůležitější informace, byli bychom moc rádi - předem děkujeme... Zámek jsme viděli minulý rok zvenčí - moc se nám líbil, ale nevíme, jaká je např. obřadní místnost - popř. kde ji vidět na fotkách...
Odpovědět
knapovalenka: Ahojky, taky s pritelem chystame svatbu ve Vrchlabi, ale to jsi urcite cetla :-) Psala jsem na MÚ mail, ptala jsem se kde se konají obřady. Takže obřady jsou klasicky na zámku, ale fotky nikde nejsou, hledala jsem jak blazen, ale vsude je jen zvenku. Vsichni rikaji, ze je to tam moc krasny, tak jim verim :-) Cenu zatim nevim, ale mam telefon na pani matrikarku u ktere se obrady zajednavaji. Je to paní Hladikova a tel. je: 499 405 368. Uz jsem tam volala, ale pani nema kalendar :-) , tak mam volat az kolem Vanoc...Drzim palecky at to dopadne, Krkonose jsou kraaasne :-)
Odpovědět
makule1: Jé, to je super, že jsi se ozvala... Také jsem mailovala na MÚ ve Vrchlabí, přišla mi odpověď - mám tam podrobnější informace - i o výši svatebního poplatku... Jen tak mimochodem - je bezkonkurenčně nízký!!! Takže můžu na email přeposlat, pokud budeš chtít. Budu jen ráda, když najdu někoho, kdo chystá svatbu na stejném místě jako my, protože my ještě zase máme, jak jsem už psala, jednu v tomto případě nevýhodu, protože v Krkonoších ani zdaleka nebydlíme... :-) Ale oni jsou tak krásné... :-) Pokud budeš chtít, můžu ti o nás něco napsat, ale bylo by to do mailu - tady to zveřejňovat nechci :-) Jinak já jsem po dlouhém hledání na netu - asi jako ty - vypotila pár fotek z obřadní místnosti na zámku ve Vrchlabí: http://www.bumbisek.ic.cz/Album22.htm Mrkni, není jich moc, ale snad to trochu napoví... Můžu se zeptat, jestli máte aspoň rámcovou představu o termínu??? :-) Díky...
Odpovědět
knapovalenka: Ajojky, to by jsi byla zlata, kdyby jsi mi poslala nejake info na mailik, je to smikovam@seznam. cz:-) Fotky jsou cupr, aspon mam trosku predstavu. Jinak termin mame v cervnu, ale kdy presne zatim nevime, protoze cekame na Vrchlabi :-) a od toho se budou odvijet dalsi veci, takze bud 7.6., 14.6. nebo 21.6.08 Vcera jsem jsem opet zkousela stesti u pani matrikarky, ale stale neni kalendar :-D , ale aspon vim, ze muzeme mit vlastni hudbu, pry to neni zadny problem, tak mam radost, ale kdy budeme vedet termin, to je otazka... Preji pekny den a tesim se na mail :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my jsme se sice brali ve Vrchlabí v kostele, ale v obřadní síni na zámku jsem už párkrát byla (teď naposled na vítání občánků :-) ) a je to tam celkem malé, takž pokud plánujete hodně hostů, tak bude trochu tlačenice. Ale park na focení je pak moc fajn :-) tak ať vám to dobře dopadne ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
makule1: Ahojky, mám změnu loginu - jinak jsem knapovalenka, potřebovala jsem to změnit, email ti za chvilinku přepošlu a jsem ráda, že ti fotky aspoň trošku pomohly... Jinak - to je docela dobrý góóól, protože my také chceme červen :-) :-) Konkrétně buď 21.6. - jako vy nebo 28.6. - ale spíše to první... :-) :-) Také děkuji moc za novou informaci, že můžeme mít vlastní hudbu - to jsem ani nečekala, to je super!!!!!!
Odpovědět
cina: Ahojky, z fotek to tak vypadá, že je to malé, ale pro nás to bude právě v poho, protože chceme malinkou svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to jo, to bude v pohodě :-)
Odpovědět
Holky, mohly byste nám ještě poradit nějaké krásné a působivé místo na focení, kromě zámeckého parku? A také nevím, kde splašit schopnou kadeřnici, kosmetičku a floristu... To by nám moc pomohlo, předem děkujeme :-)
Odpovědět
Ještě jsem zapomněla, že jsme se dověděli o možnosti oddání přímo v parku a ta možnost - pokud bude počasí - nás moc láká... Jinak budeme ubytovaní tradičně ve Špindlerově Mlýně.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se fotili akorát u kostela a v parku, tam je místeček spoustu :-) jinak můžu doporučit květinářství Bímová, líčila a česala mě kamarádka
Odpovědět
cina: Díky moc, květinářství "U Bímů" už někde chválilo několik nevěst, takže asi na tom něco bude :-) Jinak jsem si prohlédla Vaše svatební fotky a strašně moc Vám to slušelo, měla jsi krásné šaty. Fotečky, kde máte v pozadí zámek jsou naprosto úžasné a máte krásné mimi :-)
Odpovědět
Jééé, to je informaci najednou, moc dekuju. Doufam, ze se do obradni sine vlezeme, melo by nas byt asi 35...Venkovni varianta by byla taky cupr, ale jestli bude osklivo :-| Myslite, ze by zarezervovali park i sin, kdyby prselo? Sikovna kadernice je take v Harrachove, pani Fikejzova, zatim jsme domluvene, ze me ucese, ale liceni taky nevim, sama to nezvladnu :-) ceniska: Treba se tam 21.6.08 sejdeme :-D A jakou chcete hodinu? My kolem poledne.
Odpovědět
Ahojky makulko, jsem ráda, že ti došel ode mě email, nás také mělo být původně přesně 35 lidí, ale teď se to jaksi změnilo...Bohužel...Venkovní varianta se nám líbí také moc a přesně by nás zajímala ta stejná otázka: Pokud si zamluvíme obřad venku a bude pršet, tak jestli se budeme moci automaticky přesunout dovnitř... Ale to bych zjišťovala až po zamluvení termínu. Děkuju moc za tip na kadeřnici, takové rady nám vzhledem k našim podmínkám budou k nezaplacení!!! Myslíš, že by mě eventuálně učesala také???? Jo, a to líčení třeba nějak vyřešíme. Jinak asi máme snad opravdu něco společného, protože my bychom také chtěli kolem poledne nebo kolem 13. hodiny.
Odpovědět
Chichi, my se tam snad fakt potkame :-D Pani Fikejzova by te take urcite ucesala, je moc hodna a hlavne sikovna, vzdycky kdyz jdu od ni, tak se me pomalu cele Brno pta, kdeze jsem to byla :-) Tak jo, venkovni variantu zjistime az po zamluveni terminu. Zkusim jeste v okoli zjistit, kdo by nas mohl nalicit, to by bylo, aby se nekdo nenasel. Taky vsechno resim na dalku, zijeme v Brne a do hor jezdime jen obcas, ale to bydleni mame zajistene, mam tam rodice... A co hostina? Je uz nejaky plan?
Odpovědět
Právě jsem našla jednu holčinu, která nabízí číslo na kosmetičku a nehtářku - prý je senzační - z Trutnova, viděla jsem fotky té holčiny a moc jí to seklo... ;-) Myslíš, že bychom to neměli daleko? Vy se máte, že rodiče bydlí na horách, já bych tam také pořád jezdila... :-) Jak jsem psala, my se budeme brát během dovolené - bydlet budeme v už vyzkoušeném hotelu ve Š.Mlýně, máme tam své známé, tak bychom tam pozvali svědky na oběd a bylo by...
Odpovědět
My tu svatbu budeme mít hodně malinkou, asi jen svědkové a my, tak to bude s hostinou jednoduché...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ráda bych obnovila tuto diskuzi.. nejsou někde poblíž budoucí nevěsty či vdané paní z Krkonoš? ;-)
Odpovědět
Tak terko, kde jseš?? já tady čekám a pořád nic :-(
Odpovědět
Tak uz jsem konecne tady :-)
Odpovědět
Ahojky, tak to je super 8-) a na kdy plánujete svatbičku? a nevíš jak je to s tím klášterem? nemám vůbec žádný info... ale ukazovala jsem přítelovi fotky z kláštera a byl nadšený ;-) až mě tím překvapil, to jsem fakt nečekala :-N a co ta hospůdka? už máte něco vybraného?
Odpovědět
Ahojky, svatbu planujeme v cervnu pristi rok (presny termin jeste nemame), ale to se doladi:-). Letos jsem byla na dvou svatbach v klastere...je krasnej, taky se mi moc libi, tak porad vaham, jestli zamek nebo klaster. Ten klaster je vetsi, takze jestli planujes vetsi svatbu, tak bych urcite doporucila klaster, v zamku je mala obradni sin. Zatim je nas favorit penzion Skalka na Benecku. Protoze by jsme to chteli i s prespanim...Letos tam mela hostinu moje kamaradka a je to tam moc pekny, ale jeste uvidime, budu koukat i nekde jinde ;-)
Odpovědět
mno tak svatba bude asi cca 20 lidí - takže rodina + spolužačky, snad přijedou... ale chci obřad udělat veřejný... takže komu asi pošleme oznámko, tak mu tam přiložíme kartičku ať se přijde podívat... aspon tak si to zatím myslím ;-) tak doufám, že se nějací kamarádi dostaví :-N snad 8-) a nechci riskovat, abych se bála a byla nervní z toho jestli se na zámeček přihlížející vejdou.. takže asi to vyhraje klášter... moc mi to tam na fotkách líbí x-) jedna známá mi tvrdí, že tam dělají normální sňatky - ne církevní, tak snad to je pravda, ani jeden nejsme pokřtění :-D :-D to budou bábiny čubrnět, kde bude svatba... teda jestli to klapne... a kdy začneš uhánět matriku a tak?? jinak chceme svatbu někdy na podzim... myslela jsem v září - tak uvidíme... v červnu bych měla dělat státnice... pak snad budu mít šanci ještě vydělat nějaké penízky někde na brigádce 8-) 8-) pže tchánovci nám asi nic nepřidají, teda si to aspoň myslím a naši asi jo... ale nechci když nedají jedni, aby nám přidávali druzí, aby to pak nedělalo zlou krev... a nedej bože, když se připijí, abych neměla zkaženou svatbu :-S :-S my zatím máme v plánu penzion v Rokytnici nad Jizerou, má to tam kamarád... tak se někdy asi na podzim chystáme k němu na konzultaci, jestli by to bylo vůbec možné a tak, na kolik peněz by to viděl... prostě podrobnosti... tak najednu stranu bude to i mimo sezonu, tak by to třeba mohlo klapnout... ufff... jestli to všechno přelouskáš, tak jsi dobrá, ale musím se někomu svěřit... zatím svatbu tajíme, ani nejsem oficiálně zasnoubená ;-) a rodičům tuto "šťastnou novinu" chceme sdělit nejspíš na vánoce pod stromečkem.. ale žádné oficiality, ten můj je nervák a já bych to nesla špatně i za něj... takže ho do toho nutit nebudu, ale třeba s tím přijde sám tak se brzo ozvi, zatím pa :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?