Jiná svatba v zamluvené restauraci. Stalo se Vám to?

Profilova fotka
Kamarádce oznámili 14 dni před svatbou, že v místě, kde má zamluvenou restauraci i zahradu již půl roku dopředu bude ještě jedna svatba? Prej co řeší, když má jen v místě hostinu, tak altán na zahradě využije jiná svatba....setkali jste se s něčím takovým a jak jste to řešili? Diky za vaše názory, zkušenosti...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se byli podívat na jednom místě v Ostravě, kde probíhají i obřady i hostiny, mají tam i zahradu, a už když jsme tam přišli poprvé se prát, tak nám bylo řečeno, že máme malou svatbu (40 lidí), takže nám oddělí kus restaurace a sál dostane větší svatba, že dělají i 3 svatby zároveň, s tím, že se tam prostě "MUSÍME" vměstnat. Nelíbilo se nám, že se budeme mísit a střídat s jinýma, takže jsme to zamítli a našli si místo, kde budeme sami.
Odpovědět
Máme hostinu na místě, kde bývá i víc svateb současně. Dle popisu, si myslím, že se jedná o tu samou restauraci, kterou popisuje finezuza :-D Máme ale rezervovanou separovanou část s odděleným venkovním posezením, takže myslím, že se nesmícháme 8-)
Odpovědět
U nás budou také dvě svatby současně.
Odpovědět
Profilova fotka
Unás taky měli být 2 současně a vůbec by nám to nevadilo, ale ta druhá nakonec nebude..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?