Jaškovská krčma, Těrlicko

Tak milé nevěsty, která měla svatební hostinu, příp. i obřad v Jaškovské v Těrlicku :-)? Svatbu máme letos 9. 7. právě tam, hostů bude cca 50, tak by mě zajímalo, jak jste byly spokojené, co se líbilo, co už méně...? Čeká nás u nich i venkovní obřad. Děkuji :-)!
Odpovědět
Byli jsme tam na svatbě známých , jidlo perfektní , obsluha taky , jen se nám zdálo malý taneční parket , ale jde tančit i ve venkovním prostranství které je kryté a taktéž tam jde uspořádat svatba
Odpovědět
Děkuji za reakci :). Ano, místa na tancování se trochu obávám, ale snad to nějak zvládneme. Venkovní terasu nechceme, ráda bych měla svatebčany pohromadě a ne aby se toulali po celém okolí :). Díky!
Odpovědět
2 kamarádky tam svatbu měly a byly moc spokojené ;-)
Odpovědět
My máme svatbu na Jaškovské 4.6. :) Budete tam mít i obřad?
Odpovědět
@suzannee Ano, i obřad. Dnes jsme byli na další info schůzce a máme skvělý pocit! :) Vy také i s obřadem?
Odpovědět
Jj obřad venku snad nám vyjde počasí :) my jsme zatim na info schůzce nebyli takže nejsme na ničem domluveni ale při objednávání se nám zdálo vše super a i od ostatních slyšíme jen chválu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@suzannee Ahojik, uvažuju taky o stejném místě, tak by mě zajímalo jak jsi byla spokojená a taky na rozpočet, zda jste si mohli donést svoje alko a nealko a takové ty věci kolem... děkujííí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?