Jak vymyslet toalety pri venkovni svatbe?

Profilova fotka
mile nevesty, planujeme obrad i naslednou hostinu venku, nejspis u jezera v pyrenejich. puvodni misto, kde bylo parkoviste i zachod nam padlo, tak vymyslime nove. a umime vymyslet hostinu venku, obřad, navozit stoly jidlo i dekorace, ale zasekli jsme se na podstatnem detailu - jak vyresit zachod? zas nechcem hosty posilat do krovi :D neresila jste to nektera? díky za odpovedi :)
Odpovědět
Na svatbu trochu ,,nedůstojné" ale volila bych asi Toi Toi, dají se pronajmout :-) víc možností asi moc nemáte...
Odpovědět
Řešili to kamarádi, ale v Brně, ne v Pyrenejích:D Pronajali si mobilní wc karavan od toitoi a nechali ho vyzdobit:) jmenuje se to "luxusní wc karavan" :D
Odpovědět
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Co takhle udělat svatbu někde, kde bude zázemí pro hosty? Přiznávám, že na svatbu uprostřed ničeho, kde bych byla nucena chodit na toitoiky bych nešla. K čemu je úžasně romantické místo s nádherným výhledem, když to celé zkazí absence základního zázemí pro hosty, kteří tam budou trávit celý den.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@alassia Nevíš prosím, kolik ten pronájem luxusního WC karavanu cca stál? Řešíme něco podobného, klasickou toitoi v žádném případě nechci, ale ty luxusní karavany vypadají opravdu hezky...
Odpovědět
Já se přidávám k stastnevdana, taky bych si tak nekomplikovala život. Všechno navozit "někam", což vás bude jistě dost stát, nehledě na rozmary počasí a neumím si představit rozvážení hostů odněkud z odlehlého místa. No je to váš boj, já bych do toho nešla.Radši bych ty peníze investovala jinam.Pohodlí hostů a aby se dobře cítitli je dost důležité.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, tiez sme povodne mali takuto predstavu, no aj z tohto dovodu sme od toho upustili. tie luxusne karavany vyzeraju ok, ale stejne, je to stale toika.. my sme este predtym uvazovali nad riesenim spravit to cele vonku pri nejakom penzione, pri ktorom by bola zahrada a les. Mohli by ste od nich brat napriklad nejake jedlo, mat tam ubytovanie, wc a zaroven nemusiet toto riesit.. ono napriklad normalna svadba sa neobide ani bez elektriny, a zas tahat do lesa/k jazeru nejaky benzinovy agregat, ktory robi este aj hluk..
Odpovědět
Jeden kamarád před svojí svatbou vlastnoručně vykopal latriny a z prken sbouchal dvě parádní svatební kadibudky. Po svatbě se kadibudky s pomocí kamarádů spálily a jáma povapnila a zahazela. Dělalo se to tak na skautském táboře, jsme na to zvyklí a svatební hosty to neomezovalo a neofrnovali se. Možné řešení to je, zvažte však, jestli to vašim hostům bude stačit.
Odpovědět
Kolik prosím stálo to luxusní WC?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?