Jak naplánovat svatbu?

Profilova fotka
Prosím poradte.Je nás 50 jenom nejblizsi a porad si lamem hlavu jak to udelat.... Chteli sme svatbu venku a pak mit oslavu v hasicske zbrojnici a misto svatebni hostiny v restauraci udelat prase.Ale bylo mi receno ze si v obleku nepude nikdo sednout do hasicky na lavice a umastit se od prasete.Na hostinu v restauraci proste nemame a kdyz pozvem jenom rodice co ze zbytkem tech lidi?
Odpovědět
A co to rovnou pojmout neformálně. Po obřadu se jít fotit a svatebčané ať se zajedou převléknout. Rovnou všem říct kde a jak bude probíhat hostina a a´t se podle toho zařídí. Však na hostině už nemusí být v obleku, ale v džínách a tričku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To sem si rikala taky,ale prijedou pribuzni az z Prahy a ti se prevleknou kde?A zase moje maminka si chce koupit saty a rikala ze kvuli tem 20minutam aby se pak sla hned prevlikat to nema cenu.Sem z toho docela zoufala vubec nevim jak to vse zkloubyt aby byli vsichni spokojeni.
Odpovědět
@rena24 Ahojik, tak jestli chceš, aby byli všichni spokojeni, tak to se zblázníš... :-) .My jsme měli malou svatbu, takže jsme si mohli dovolit ubytovat těch dvacet lidí...věděli, že bude slavnostní oběd a pak se můžou jít převléct na pokoje. Můžeš juknout ke mně do alba...Kdyby jsi měla alespoň v té zbrojnici místnost na převlečení nebo jestli bydlíte někde poblíž té zbrojnice, tak aby se lidé převlékli tam? Říct jim jak se věci mají a pak to bude na nich, jetli se budou chtít převléct nebo ne...? Jinak k šatům mamky, moje je také nechtěla, ale není to jen o obřadu, ale také na focení skupinek a tak....moje mamka je také nechtěla, tak jsem ji vytáhla ať si je jde jenom zkusit a pak jsem jí je potají koupila.. :D No a jak je nakonec ráda, že jí to na těch fotkách sluší...:)
Odpovědět
A musí to být nutně hasičská zbrojnice? Taky kvůli peně+zům vypouštíme klasickou hostinu (mě ani nebaví, nemám je ráda) a máme jen raut a grilování v normální restauračce. Svatba bude taky venku, v místě rautu, pokud to počasí dovolí. Nemáte nějakou vhodnou rastauraci se zahrádkou v okolí? Nebo třeba sál k pronajmutí, sokolovna a podobně.
Odpovědět
Profilova fotka
Celá rodina sou hasiči a v hasičce je veškeré zázemí sme tam jako doma
Odpovědět
Profilova fotka
Už dokonce i přemýšlím jestli se na to vše nevykašlat a svatbu zrušit
Odpovědět
@rena24 Já bych to taky pojala neformálně, vlastně jsme to tak i pojali, ať se každý cítí dobře a dojde v něčem ježkem letním. Obřad máme venku a oslavu v restauraci,ale jen nejbližší rodina, tak saka a kostýmky jsem zakázala :D
Odpovědět
ahoj, prase bude na oběd i na večeři?
Odpovědět
Profilova fotka
No chceme prase az jako na vecer svatbu budeme mit ve 2 tak na tu 4 prase a pak jeste oblozeny misy utopence....
Odpovědět
Aha, tak to jo, když k tomu mát vztah, tak bych to taky udělala tam. Je možné ještě před přesunem do té hasičárny udělat něco jako garden párty někde venku? A v tom stylu pojmout i celou svatbu? To prase posunout (ale spíš než prase doporučuji kýty, prase se dělá strašně dlouho). Představovala bych si to jako po obřadu nějaké obložené mísy, chlebíčky, jednohubky a pod. Rozlévaný alkohol, nealko, pivo víno, tvrdý až v pozdější hodinách (z mé zkušenosti, vyplatí se to nenálévat hosty hned). Pak třeba dort nebo zákusky a až na to prasátko se přesunout dovnitř (třeba až se bude smrákat a už bude chladněji). No a rovnou i pozvánky dělat na garden party, ať si třeba neberou světlé oblečení.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já tedy shodou okolností včera fotila svatbu, kde byla hostina a na oběd bylo prase a bramborový salát :-) Naporcované prase roznášela obsluha, salát byl v mísách, každý si nandal, kolik chtěl a všichni to zvládli v obleku a šatech :-) Až budu pracovat na fotkách, dodám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rena24 Tak zkus najít kompromis, co třeba všechny u stolu posadit k polévce, není to tak drahá záležitost, popřípadě můžou pomoct uvařit maminky? A pak malý raut, třeba grilované klobásky, zelenina nějaký salátek to se dá taky připravit doma a tak finančně náročné to není. Přeci jen naplánovat ořezávání prasete není tak snadná záležitost a není reálné najednou prase ořezat tak aby měl každý z 50 hostů plnohodnotnou porci :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No včera jsme nad tim sedeli asi do pulnoci.A vymysleli vse uplne jinak.Svatebni obrad udelame v nedaleke zamecke zahrade kam bysme pozvali vsechny.Po obrade foceni a potom bysme jenom nejblizsi,ikdyz to dela cca 30 lidi,presunuli do kulturaku a nechali si nejakou vyvarovnou dovest polevku a druhe jidlo.Zbytek lidi potom pozvat az na vecer na prase.Nebude to blbe?
Odpovědět
Profilova fotka
Novy navrh zni super :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?