Jak daleko je svatba od bydliste

Ahoj jak daleko mate svatbu od bydliste ?koukame na misto svatby ktere je od nas 33km daleko.Neni to moc?
Odpovědět
Profilova fotka
od ženichova rodiště to bylo nějakých 15 km, od mého (a našeho společného bydliště) 310 km :-D 33 km není moc daleko - tam budete mít jen obřad nebo i hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
33 km je v pohodě, moje sestra jela nějakých 80km na svatbu :-). Takže můžete být v pohodě a těšit se na svatební den.
Odpovědět
Děláme svatbu v přítelově rodišti - asi 5 km od domu jeho rodičů. K nám dvoum domů a k našim je to přes 200km daleko :) Pokud je to šikovně zorganizované, tak myslím, že je dneska uplně jedno, kde to bude. My máme hosty ze všech koutů ČR, ale i několik zahraničních, takže najít geograficky ideální místo je stejně nemožné :)
Odpovědět
Profilova fotka
my to mame kousek od naseho bytu (bydlime v severni casti Prahy a bude to v Dolních Počernicích) - takze tak 25min autem....jinak moje rodina a cast pratel to ma 250km, pritelova rodina 100km, jedni znami taky pres 100km a posledni 80km :-D:-D
Odpovědět
My to máme od bydliště přesně 37km, babička s dědou 18km, pro další várku hostů 400km a pro naše zahraniční VIP hosty 1450km :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hledala jsem do 40 km od místa bydliště, prostě se mi nic nelíbilo :-D takže to je 80 km od místa bydliště všech co se budou účastnit svatby :-D Prvně jsem hledala do 20km a nic, pak do 40km nic, pak do 50 km taky nic tak už jsem si řekla že jestli 50 nebo 80 už je jedno :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme na místo obřadu 7km :-D -5min si to ani neužijem
Odpovědět
Svatba byla od našeho bydliště 2 hodiny cesty. Na organizaci to nebylo ideální, stálo mě to několik dní dovolené. Ale pokud jde o dojezd, měli jsme hosty odevšud, včetně zahraničí, takže by to vždycky měl někdo daleko a něco se vybrat muselo. 33km je nic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje strana to má do 10 km... rodičové dokonce 3 minuty autem :D no ženichova strana se trochu projede.. ti to mají 2-3 hodiny :)
Odpovědět
Asi to mate i s ubytovanim .Platite ho vy nebo si ho hosti platej?
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme cca 20km a pronajalu jsme chatu, kde je i spaní pro 25lidí, aby kdo chtěl mohl přespat.Pak se řeší kdo bude pít, kdo nebude, tak takhle můžou všichni :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme ji měli cca 180km od místa našeho současného bydliště :-) já tam mám rodinu, takže do soboty jsme přespali u bratra a svědek a manželův bratr v penzionu, ostatní z dálky dorazili v sobotu přímo ke kostelu a nocleh měli na neděli také z naší strany zajištěn :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
To není moc ;-) My měli svatbu asi 10 km od našeho domova, 15 km od bydliště mých rodičů, některých dalších příbuzných a známých, 2 km od bydliště manželových rodičů. A hosté to měli různě. Někdo 8 km, někdo 80 km. Jak už bylo výše napsáno, když to bude dobře zorganizované ;-)
Odpovědět
280 km...
Odpovědět
no my sme to mneli 580 km od meho bydliska a z manzelove strany 280 km :-) :-) zavisi dle organizace :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu můžete mít i několik tisíc kilometrů daleko, třeba když si zaletíte na Maurícius, který je teď hodně v kurzu :-) Důležité je prostředí, aby se Vám místo líbilo a byli jste s ním maximálně spokojeni ;-)
Odpovědět
My budeme mít svatbu cca 15 km od domova mých rodičů, 80 km od našeho bytu, 350 km od rodičů ženicha a asi 500 od jeho ostatních příbuzných :) Sice musíme všecky ubytovat, ale co už. S trochou dobré vůle se dá část hostů na těch 33 km aji rozvést domů.
Odpovědět
Profilova fotka
Od ženichova domu na obřad asi 5 min cesty, z mého domu asi 3 min cesty :) na hostinu všehovšudy asi 4 min cesty... :) Budeme mít obřad v místním kostelíčku na vesnici, kde svatba nebyla asi 60 let, a máme u nás zrovna postavenou i nové společensko-kulturní centrum.
Odpovědět
Profilova fotka
38km
Odpovědět
Profilova fotka
My 0 km :-D, svatebčané z mojí strany cca 30 km a z nejdál pojede kamarádka s manželem - 80 km
Odpovědět
8,7 km přesně:-)
Odpovědět
@jenny1708 my jsme to měli cca 2 hod. autem, a proto jsme měli vše na statku od obřadu až po party:-)
Odpovědět
Profilova fotka
3 km :)
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jme obrad i hostinu na jednom miste a od naseho spolecneho bydleni a jeho rodicu to je 3 km;), od meho tatky, kde jsem spala asi 25km, u ostatnich hostu max 30,35km;) meli jsme odvoz pak pro kazdeho;) jak se psalo, pokud je to ok zorganizovane, neni problem;)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den :), měli jsme svatbu 40km od místa, kde s manželem bydlíme. svatebčané ale mohli na místo přijet o 2 hodiny dříve a ubytovat se, vykoupat v bazénu,... (všichni krom babiček zůstávali na noc).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?