Jak by na vás zapůsobilo pozvání na svatbu v kempu?

Profilova fotka
Předpodkládám, že kdyby se ženil váš kamarád nebo vaše kamarádka, určitě by jste pozvání neodmítli, ale co by jste si při tom mysleli (že by otázka penež, nebo jsou prostě jen jiní)? Hraje místo svatby (ne obřadu) takovou roli?
Odpovědět
Profilova fotka
@luca16 jako proč ne?? Už sem viděla svatbu na fotbalovém hřišti, v rekreačním středisku (chatky a budova) v párty stanu.... jen doufám, že nebudeš chtít po osmdesátileté babičce aby spala ve stanu, nebo pod širákem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si asi nemyslela nic..tak samozřejmě bych nepředpokládala, že jsou zrovna v balíku, když dělají svatbu v kempu, ale tak každý má jiné možnosti, to je přece normální....hezká svatba není o luxusním místě, ale o zajímavých nápadech a o lidech, kteří přijdou.
Odpovědět
Profilova fotka
@luca16 Asi bych si nemyslela, že hlavní důvod jsou finance, spíš to, že jsou právě "jiní", že jsou odpůrci tradic, rádi tráví dovču v kempu nebo se třeba v kempu poznali. Asi by mě to zarazilo, ale pozvání bych kvůli tomu určitě neodmítla - jednak proto, že to jsou přátelé, jednak proto, že pozvání na svatbu si vážím a jednak proto, že zase taková "cíťa" nejsem, abych nemohla být v kempu. Ale že bych si myslela, jak je to super nápad, to asi ne. Kemp ano, ale spíš na dovču než na svatbu. Já jsem v tomhle konzervativní. Ale když to tak chtějí snoubenci, ať si to tak udělají, je to jejich den D. Asi bych ale potom počítala s tím, že někteří (babičky či jiní příbuzní a známí) účast odmítnou.
Odpovědět
Profilova fotka
My by jsme si pomysleli juchuuu, parádní nápad, něco bude jiné a zajímavé. Zvlášť když to uděláte nějak tématické. My byli na zahradě a třeba opékání buřtů slavilo obrovský úspěch :-) Já bych se toho nebála ;) @luca16
Odpovědět
Profilova fotka
@pet23 tak ono taky jak si kdo představuje camp? Pokud je tam krytý prostor se sezením, pak nevidím rozdíl oproti restauraci (my jezdíme na vodu, tak aby si někdo nemyslel, že jsem zatím kemp viděla jen zdálky) A určitě to dává prostor k nějaké kreativní výzdobě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
... a třeba pro starší, nebo zhýčkané účastníky můžete zajistit nějakou chatku, nebo tak. Dost často jsou ke stanovým kempům přidružené i taková zařízení, co já vim.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatebčané by měli určitě zajištěné ubytování v chatkách s postelí a peřinami. Starší osoby by měli zajištěné chatky i se sociálním zařízením na chatce. Jde spíš o to prostředí kempu (nějací turisti i ve stanech - tzv. čumilové:), protože celý kemp se pronajmout nedá, a dojem, jaký to ve svatebčanech vyvolá. V kempu je dřevěná restaurace pro případ deště, jinak venkovní grilačka, raut, spousta pití a zábavy. Většina má věk 25-30.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b No pokud by ten krytý prostor měli jen pro sebe, tak by to bylo taky o něčem jiném:-) Ono je pravda, že není kemp jako kemp.
Odpovědět
Profilova fotka
@luca16 no, to je na druhou stranu škoda,že byste neměli soukromí....to si zase představit nedovedu, třebas první tanec a k tomu čumily
Odpovědět
@luca16 Jediný problém by mi dělalo to, že by tam nebylo soukromí, ale jen pokud bych se tam měla vdávat, pokud bych byla host, asi bych ani čumily neřešila. I když v dnešní době je to všelijaké, jsou i takoví, kteří by se vám tam určitě chtěli přivtěřit, zadarmo se najíst, napít, nevím...ale pokud je to váš sen... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo nás napadlo postavit třeba 2 stany, nechat volnou restauraci pro turisty, zamluvit si část kempu a tam není problém v patřičné vzdálenosti od turistů dělat vše, co máme v plánu...
Odpovědět
Profilova fotka
@luca16 pokud to tak udelat chcete, tak jdete do toho:-) urcite je to zajimavy napad, kterym inspirujes spoustu kamaradek k nejakemu podobnemu "psimu kousku":-) osobne by me to nenapadlo a sama bych takovou svatbu sama nedelala, ale rozhodne bych neodmítla, kdyby mě někdo pozval a rozhodně bych si nemyslela nic špatného:-) Myslela bych si, ze k tomu místu mají snoubenci vztah - ať už co se týče vody nebo kempování obecně:-) máš tam zase jiné možnosti, než my v restauracích nebo tak někde a víš jak - jaký si to uděláš, takový to máš:-) Asi by mi vadili ti ostatní lidé, protože svatbu si rozhodně nenechají ujít:-)
Odpovědět
Článek se načítá
proč ne, dneska je IN si vše dělat po svém a odlišit se - pokud si to zorganizuješ, aby se svatebčané cítili fajn, tak proč ne právě kemp :-) Je to jen Tvoje svatba, tak si vyber místo, kde to oslavíš. My se nevyhnuli čumilům ani v restauraci, ale náladu mi to nezkazilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádi loni měli celou svatbu - obřad, hostinu i večerní party - v kampu. Měli ho celý zamluvený pro sebe, protože počet hostů odpovídal kapacitě kampu, a bylo to skvělé. Je pravda, že prostředím se přišlo o určitou formálnost, ale zase k nim by se moc nehodila. I já, která zrovna na tak trochu bojové podmínky a zmenšené pohodlí nejsem (kromě jednoho normálního záchodu v budobě "recepce" byly všechny suché), jsem si svatbu užila a moc se bavila. Bylo to úplně jiné, než všechny ostatní, na kterých jsme kdy byli, a snoubenci se nemuseli stylizovat do něčeho, co by jim nesedlo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?