Hotel nebo chata na svatbu v okolí Starých Hamrů

Ahoj holky, mám na vás prosbu.. Nemáte prosím někdo tip na hotel nebo pěknou horskou chatu v okolí Starých Hamrů, Gruně nebo Bílé, kde by se dala uspořádat svatba cca pro 50 hostů? Ideálně s noclehem pro všechny svatebčany.. Naše představa byla svatba na horách.. Měli jsme domluvenou svatbu na hotelu Charbulák. Jeli jsme tam teď o víkendu s tím, že ochutnáme svatební menu, ale bohužel nám paní majitelka na místě oznámila, že nám neuvaří a že si máme svatbu domluvit jinde.. Nebudu tady rozepisovat detaily, jen řeknu, že jednání s paní Ranochovou bylo vždycky obtížné, ale že nás takto vypeče ani ne dva měsíce před svatbou, to bych nečekala.. No nic. Blbé je, že svatba je už teď v červenci.. Kostel zamluvený, lidi pozvaní, vše objednané a napasované na tuhle lokalitu. Řeknu Vám, mám docela nervy..
Odpovědět
Ahoj, zkus tohle http://www.skipark-grun.cz/p/ubytovan...
Odpovědět
@moni279 Ahoj děkuji, máš s nimi nějakou zkušenost?
Odpovědět
Ne, ale jako malá jsem tam jezdila na tábor.
Odpovědět
Skipark Gruň - Byla jsem tam loni v srpnu na svatbě kámošce, až na to že měli fakt smůlu na počasí, byla svatba povedená a prostor moc příjemný.
Odpovědět
Profilova fotka
Napadlo mě jedno skvělé místo na Horní Bečvě ale nevím, jestli budou mít volno, zkusit, jmenuje se to Penzion Staré Časy...my to teda máme na Hotelu Na Dolině v Trojanovicích, je to tam krásné i dobře vaří ale domluva s majitelkou teda dost obtížná...ale když už se to domluví, tak to platí...
Odpovědět
@vladimira_l Holky, děkuji moc za všechny tipy! Nakonec jsme zvolili Švarnou Hanku, nechtěli jsme úplně měnit lokalitu, když už jsou hosté pozvaní. Na chatě jsou noví majitelé, kteří se jeví jako dobrá volba. Jsou velice vstřícní, pohotoví, pozitivní, komunikují na naše dotazy - úplně jiný přístup, než na Charbuláku. Ještě jednou ale moc děkuji, za ochotu! @luxlis @moni279
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zvolili jsme hotel Na Doline v Trojanovich k ucelem nasi svatby 17 zari 2016, vsechno organizovali ze zahranici, tedy formou emailu a telefonatu, 30% zalohu na x pokoju pro hosty a restauraci uhradili v cervnu a 29 srpna 2016 tedy 19 dnu ke dni svatby mi pani Lenhertova-majitelka rekla ze mi vrati zalohu a mam se jit vdat jinde, ze se se mnou odmita bavit a at za ni poslu me rodice. tuto reakci protoze jsem si pani Lenhertove dovolila zavolat a protestovat ze stale nic nevim ohledne svatebniho menu.v dobe organizace mi bylo 42 let a byla to ma prvni zkusenst v roli nevesty. a diky majitelce OTRESNA zkusenost. nakonec to vyresila provozni , sestra majitelky obrovska skoda; misto je krasne, personal moc mily, jidlo top.
Odpovědět
@vladimira_l takze nejsem sama. ta zenska byla silena
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?