Ideální místo na svatbu v okrese Benešov

Milé holky, chci se zeptat na nějaké pěkné místo na svatbu v benešovském okresu (případně v okruhu cca 40km). projeli jsme toho už hodně. Souhlasím se všemi, kteří jsou zklamaní ze Všetic. Jelikož jsme tam měli naplánovanou svatbu již před dvěma lety (pokaždé jsme ji museli odložit - těhotenství a rok poté vážná operace v rodině), tak vidíme, jak se vše změnilo:-( Momentálně uvažujeme o hotelu Bellevue na Karlově. Ale bohužel není tam žádná velká místnost., ve které by byla hostina a zároveň se dalo tancovat. Hledáme místo i s ubytováním pro cca 40 lidí. děkuji za odpověď.
Odpovědět
Co treba statek Blanik (nejedna se o farmu Blanik).Krasne misto i s ubytovanim pro pozadovany pocet lidi.My tam budeme mit svatbu v rijnu..jidlo resime rautem a vecer grilovani ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana274 Zdravím, na spoustě míst jsme v okolí Benešova odehráli svatby, no momentálně vede Dvůr Prak za Divišovem. Jak kvalita služeb, obsluha, jídlo, krásné místo. To samé, opravený Mlýn Staré Mitrovice, kde jsme loni svatbu měli rodinnou a prostě super místo a i cenově se vyplatilo tam přejet, ze všech možných míst v okolí Bene vyhrál tento mlýn. Za pár dnů budeme hrát na Farmě Michael, ale tam je to víc do peněz, ale jinak jsou tam svatby hezké. A poslední návrh, semtam někdo doporučí Hulín u Sedlčan. Ale tam jsme ještě nehráli a nemohu posoudit. A máte pravdu, málo místa na tanec je špatná volba, hezký večer Dual Music
Odpovědět
Děkuji za tipy:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?