Hotely - Horizont Resort, Sepetná, Ráztoka, Rusava, Tatra

Mate nekdo v nekterem z techto hotelu letos svatbu a muzete napsat sve postrehy pri zarizovani? Jake bylo jednani, co vam povolili a kde byl naopak problem...Libi se mi vsechny tyto lokality, jen si vybrat :-| Co jsem tady v diskusich nasla, tak uz je spise starsi a zajimali by mne nejake novejsi informace. Bohuzel svatba na peti mistech asi nepujde ;-) Dik moc
Odpovědět
Opravdu se nikdo nenajde, kdo by tam mel letos svatbu? Aspon v jednom z techto hotelu...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Taky bych uvítala zkušenosti s těmito hotely..
Odpovědět
Než tyto hotely, zkus komplex Relax Kyčera na Prostřední Bečvě. Sepetná je předražená, s Kyčerou jsme měli bezva zkušenost. Super jednání, domluva na všem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja muzu jen doporucit Horizontv Kuncicich. Skvele jednani, domluva, udelali vsechno,co jsme si vymysleli a na cem se domluvili. Chteli jsme neco i s ubytovanim a i to bylo super. Pokoje sice jednodussi, ale ciste a strizlive zarizene a snidane vyborne :-) Navic krasne prostedi v lese uprostred niceho :-) Kdyztak se ptejte :-) A souhlasim s tim, ze Sepetna je predrazena. Fixni castka (navic celkem vysoka), kterou musite projist nebo propit pokud chcete vlastni alkohol nas odradila jako jedna z prvnich. A vlastni alkohol jsme teda chteli, ae ne za techto podminek :-)
Odpovědět
@craki A měli jste to v tom velkém, nebo v malém salonku? My bychom to měli v tom malém, a tak mám trochu obavy, že jestli bude ještě jedna souběžná svatba v tom velkém, ať nás nezanedbávají. Od paní provozní jsme dostali ceník - drží se zadaných cen, nečeká nás při placení nějaké "překvapení"? Když jsme tam byli, zapomněla jsem se zeptat na pár věcí - kolik tak stojí ubytování? Jak je to s hudbou při obřadu? Jsou schopni podávat více druhů jídel k obědu? Chtěli bychom dát hostům vybrat :-) Děkuji moc za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@plucpes My meli ve velkem a s rautem jsme problemy nemeli, ani kdyz jsme chteli neco dodelat navic. Pri platbe jsme problem nemeli, vse bylo tak jak jsme se domluvili. Jen nas prekvapilo kolik se vypilo vody ve dzbanech. Ale zase se nepilo vubec pivo, tak to "litrove" odpovidalo... Na ubytko jsm meli slevu, vyslo to kolem 500 za os a noc. S obedem ti neporadim, my ho nemeli vubec. Hudba u obradu - meli jsme domluveneho DJe z Palkovic (mimochodem skvely bavic a DJ co dela v radiu) a ten nam obrad ozvucil. Obrad byl venku a proste si bedny vytahal na obrad ven z velkeho salu na terasu a pak je schoval. Oni podle me nejsou schopni zajistit nazvuceni obradu. Ale te soubeznosti bych se nebal. Jsou tam fakt sikovni. Nam delali i treba vyzdobu a nemela chybu :-)
Odpovědět
A nepamatujete se, kolik se tak vypilo litrů na osobu toho nealka? Snažila jsem se to spočítat, ale tím množstvím si nejsem jistá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?