Hotel Vista v Brně - měla jste tam některá svatbu?

Ahoj holky, měl z vás někdo svatbu v hotelu VISTA BRNO?? prosím o zkušenosti díky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ještě jsem ji neměla, ale budu mít v květnu. Zatím jsem z tohoto hotelu nadšená. Vychází nám ve všem vstříc. Na nic si zatím nemůžu stěžovat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
... tak svatba proběhla... Byla dokonalá. Přístup personálu, pana provozního, jídlo i ubytování byly naprosto perfektní! Všem tam svatbu doporučuji. Není nic, na co bych si měla stěžovat. Spíš naopak - nevím, co chválit první...
Odpovědět
Profilova fotka
@svendula Jak velkou jsi měla hostinu? A kolik lidí na ubytování? My potřebujeme hostinu pro skoro 90lidi,vešlo by se to tam? Mohli jste mít nějaké vlastní pití? Jak vyšel rozpočet hostinu a rautu na hlavu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měli jsme na hostinu cca 65 lidí, ubytovaných tak 35 (za zvýhodněné ceny). 90 lidí se tam vleze, ale nezbude tam asi moc místa pro tancování. My jsme měli volnýho skoro půl sálu. Ten sál je úzký a dlouhý. Chce to se tam jít podívat a aby vám postavili stoly tak, jak by byly a pak uvidíte. Jídlo a pití (občerstvení u obřadu, oběd, raut) nás vyšlo cca na 1000,- na hlavu. Což je hodně dobrý. Můžeš tam mít svoje víno za špuntovný (podle toho, co vím, tak nejnižší v Brně) a slivovici 3l. Na ostatním tvrdým se pak dá domluvit za špuntovný nebo zvýhodněný ceny. Upřímně, dá se tam domluvit skoro všechno, když víš, co chceš a máš rozumný požadavky. O organizování svateb se zajímám, takže jsem měla naštěstí představu, co můžu a mám chtít. Hodně štěstí...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
svatba ve vistě mě čeká v září a přístup provozního je vynikající a ten hotel je prostě báječný
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj, taky plánujeme svatbu v hotelu Vista, resp. jen hostinu a následný raut. Zajímaly by mně vaše zkušenosti, doporučení?:)
Odpovědět
Tak nevím, ale já když psala do hotelu VISTA, tak mi odpověděli, že špuntovné na 1l vína je 100,- a na litr slivovice je 500,-. Tak pokud můžete tak napište, jestli to stejné řekli i vám.
Odpovědět
V hotelu jsme byli v lednu na schůzce a byly nám řečeny stejné ceny. Bohužel, v 4* s tím člověk musí nejspíše počítat :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@weerca taky to tak máme ve Vistě :)
Odpovědět
Ve Vistě jsme se brali loni a doporučila bych ji všema deseti a kdyby to šlo, dala bych 5 hvězdiček :-) Byli jsme opravdu nadšení, jídlo bylo výborné, obsluha příjemná a vstřícná, nechali nás "pařit" do rána, aniž by nám kdokoliv cokoliv řekl, krásné prostředí, svatební noc zdarma a paní event manažerka velice ochotná, komunikativní a milá. Komunikace s ní probíhala rychle, dokázala se přizpůsobit a vše bylo tak, jak jsme se dohodli. I všichni hosté jídlo, prostředí i obsluhu neustále velice chválili. Finančně nás to tam vyšlo velice přijatelně, i když jsou tam nějaké paušální poplatky za nachystání prostoru (2 000 Kč) či zmíněné špuntovné. Sál si můžete sami vyzdobit např. den předem, nebo si nechat udělat výzdobu od hotelu, to pak ale stojí další 2 000 Kč. My volili vlastní a měli to fakt pěkné, takže ničeho nelituju a aspoň si to můžete přizpůsobit svým představám :-) Co se týče špuntovného, tak nám to bylo řečeno stejně, ono se skoro všude za to něco platí, i když tady je pravda, že je to trošku víc, než bývá obvyklé. My si dovezli pouze vlastní víno, tvrdé jsme neměli, ale i tak nás to pořád finančně vyšlo opravdu dobře, a to jsme neměli nijak závratný rozpočet. Obešli jsme toho v Brně celkem dost a musím říct, že tady byla komunikace, podmínky i prostředí jednoznačně nejlepší, alespoň pro nás. Jak jsem psala, nemohli jsme si dovolit za svatbu utratit majlant, takže jsme si nemohli vybírat z nějakých luxusních hotelů, ale tady to bylo opravdu moc hezké a na úrovni, takže věřím, že svatebčané náš omezený rozpočet nijak nepoznali :-)
Odpovědět
@chiquinka Mrkněte se na můj příspěvek, klidně Vám svou zkušenost ještě rozepíšu podrobněji.
Odpovědět
ještě přidávám pár fotek, jak jsme si to tam vyzdobili ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@janicita Omlouvám se za hodně opožděnou odpověď :) My měli nakonec svatbu ve Vistě 24.září :) A bylo to fajn.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?