Hotel v Kurdějově. Máte zkušenost?

Ahoj holky, tak jsme dnes udělali "tour de jižní Morava" a docela se nám líbí hotel v Kurdějově. Máte s ním některá zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také tam plánujeme svatbu. Jaké máš vybrané datum? Myslím že je to super volba, je tam klid a krásné prostředí a jídlo nám tam moc chutná..Budete to mít ve Vinaři? Je to tam nové, tak myslím že moc svateb tam ještě nebylo..
Odpovědět
Chtěli bychom červen 2012. Ještě to zvažujeme. Chtěli bychom tam být i oddáni, ale pořád přemýšlím, kde by to bylo nejlepší. Líbilo by se mi to venku, ale s tím parkovištěm si nejsem jistá. Kde to plánujete vy?
Odpovědět
Profilova fotka
My chceme obřad v kostele v Hrušovanech, takže ve Vinaři bude už jen hostina ve vnitř v té restauraci. Svatby venku jsou krásné, ale bála bych se počasí :-(. Ale kdybych chtěla civilní sňatek, tak bych si vybrala ten sál ve Vinaři, byla jsem nadšená lustrama :-) byli jste tam? Je to tam moc pěkné, taky mně vyhovuje ten menší salonek naproti restauraci, kde se dá rožnit selátko :-)
Odpovědět
V tom sále jsme nebyli, ale viděla jsem jej na fotkách. Když jsme odcházeli, všimla jsem si i horních teras. Tak nějak jsme si řekli, že chceme být co nejvíc venku a červen by nemusel být až tak špatný. Plánujeme asi 80 lidí. Myslím, že bychom byli schopni zabrat celé přízemí a sklep. Restaurace i salonek jsou moc hezké - stylové. Docela mě ale zarazilo, že když jsme tam dnes přijeli, tak v celé budově nebyla "ani noha" a všude byla spousta špinavého nádobí a tak. Proto mě zajímalo, jaké mají zkušenosti jiní...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?