Hotel Santander - cena , zkušenosti, spokojenost?

Profilova fotka
Prosím o reference :) hotel se nám mooc líbí, bude nás celkem 30 plus 4 děti..jak vaří? jak to tam cenově vychází apod? obřad + hostina, dekorace...budu ráda,když přiložíte i fotky
Odpovědět
My tam poptávali a jen za pronájem místa, tedy vůbec za uspořádání obřadu - toho že bychom tam mohli mít svatbu, chtěli fixní poplatek 30tis....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je sila :( @carolyncassady
Odpovědět
Profilova fotka
Santander jsme nezkoušeli, ale kamarádka nám doporučila AS club, je to kousek od santanderu v Jundrově. Je to tam super, krásné prostory vevnitř i venku, super ubytování pro hosty. Venku se dá grilovat i příjemně posedět. Podívej se na jejich stránky mají tam pěkné fotky ze svateb a cena podle předběžných domluv je velmi příznivá. Je tam moc ochotný pán který vám vše řekne a ukáže ;-)
Odpovědět
Těch 30 tisíc je za pronájem celého hotelu- jsou v tom i všechny pokoje a pronájem celého areálu. No po zkušenostech zdejších nevěst s brněnskými hotely a i vzhledem k jejich vzhledu, jsme šli nakonec mimo Brno (Hotel Sladovna).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
handangervidda, můžu poprosit o nějaké info o vaši svatbe v hotelu Sladovna? zrovna vybíráme nějakě prostory na svatbu a musím říct, že hotel Sladovna mě padl do oka :-) zajímala by mě částka za osobu.... a jak jste byli spokojení :-) děkuji moc :-)
Odpovědět
já tam budu mít svatbu za 2 týdny, tak pak poreferuju 8-)
Odpovědět
markyska88 můžu poprosit o nějaky to info ohledně svatby v hotelu Sladovna? ;-)
Odpovědět
@marketa44 Byli jsme spokojení moc. Cena byla nějak 315 kč na osobu za oběd včetně přípitku, raut vyšel asi na 35 tisíc pro osmdesát lidí, ale hodně záleží, co si na rautu přejete. Hodně jsme seškrtávali položky z rautu a ještě spousta jídla zbyla, lze se vyhnout drahým položkám jako tatarák nebo rosbíf a radši místo toho nechat udělat univerzální řízky atd. Veškerý alkohol(krom piva) je za univerzální špuntovné dva tisíce. Na začátku vám dají plán svatby, který si potom několikrát vyměníte mailem, aby se vše doladilo. Obřad jsme měli taky u nich, ve Sloupovém sále a bylo to tam super. Rozhodně bych neměnila...... Jediná trošku negativní věc byla, že jsme se s ženichem rozhodli spát v hotelu už noc před svatbou, aby nebyl stres atd. a byla tam nějaká party firmy s poměrně hlasitou hudbou do čtyř do rána, meli jsme pokoj přímo nad restaurací, takže jsem spala asi dvě nebo tři hodiny. Ale to by bylo možná stejné, kdybychom spali doma, normálně mi hluk až tak nevadí......
Odpovědět
handangervidda, děkuji za odpověd :-) teda, jsem celkem překvapená z té ceny, já jsem čekala daleko větší ranec :-) my právě nevíme, jestli dělat oběd nebo vše řešit pouze rautem s tím, že kdybychom měli jenom raut, tak i obřat by byl odpoledne... máme +- 100 lidí a já bych se chtěla dostat na max 150000 kč... škoda, že se letos do česka nedostaneme, zajela bych to tam omrknout 8-) i ten alkohol mě překvapil, že kromě piva si můžeš vzít svůj alkohol :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@handangervidda... díky tobě me moc zaujal tento hotel a vypadá na fotkách moc dobře. :-) Chtěla jsem se zeptat na výzdobu, zajistil ji hotel? A co se obřadu tyče, zajistil vše hotel nebo vy sami?
Odpovědět
@mispulilinka Omlouvám se za pozdní odpověď :) Z hotelu nám jen objednávali ubrousky a prostírali nám stůl, jinak byla výzdoba jen květinová , květinářka nám ji dovezla za drobnou úplatu až do hotelu, kde ji rozmístily kamarádky podle instrukcí, co jim dala (Rosebud, fakt doporučuju). Obřad zajišťovala matrika, nebyl žádný problém, stačilo jen nahlásit datum a měsíc před svatbou dovést dokumenty, jinak nic.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, nove info ohledne hotelu Santander? Nevite, zda stale plati poplatek 30 000,- za cely areal nebo uz vice? :-) Dekuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Pořád tech 30 tis + DPH Mate prosím někdo zkušenosti s tímto hotele Máme tam zamluveny termín na září 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?