Hotel Koliba - Litoměřice

Zdravím :-), po asi 14 denním hledání, jsem narazila na hotel Koliba v Litoměřicích, který se mi moc líbil. Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto místem. Jestli třeba víte, jak tam vaří ;-) jestli jsme byli spokojeni, pokud jste tam měli svatbu apod. ;-) Za každý názor budu moc ráda....už začínám být zoufalá, protože je opravdu těžké něco najít, aby to splňovalo požadavky, které máme, i když si myslím, že nejsme úplně nároční... Jsme z Liberce a s hledáním jsem až v Litoměřicích hold, všude je nějaký problém, nebo je to finančně nad naše síly...
Odpovědět
Ahoj :-) Letos v červnu se tam vdávala kamarádka. Jako družička jsem pomáhala s přípravou, takže mám i bližší pohled. Slečna provozní byla hrozně milá, vyšla se vším vstříc. Dokonce dokázala poradit s výzdobou, dorty, koláčky, místem obřadu, kapelou apod., což byste jako nemístní mohla hodně ocenit. Oběd (křenová rolka, knedlíčková polévka, svíčková - můžete si ale vybrat, co sami budete chtít) neměl chybu, raut super, všichni byli nadšení z čokoládové fontány. Dokonce se venku grilovalo - k sálu náleží velká venkovní terasa. Součástí je i hotel, takže přespolní nemusí přejíždět na ubytování někam po městě. Za mě všechno super :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, moje sestra měla taky svatbu na Kolibě a všechno super. Cena akorát, servis a jídlo skvělý, ve všem vyjdou vstříc a na všem se dá domluvit. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@maggie_ my jsme tam meli svatbu v červnu 2014 a byli jsme spokojeni. V případe zájmu pošlu bližší info do zpráv a nebo se ptej na konkretni veci ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?