Hotel Fridrich - zkušenosti se svatbou

Ahoj nevěsty 😊chtěla bych se zeptat, zda měl někdo svatbu v hotelu Fridrich ( havířov/ Těrlicko) a jak jste byli spokojeni? Dále se chci zeptat na nějaké tipy hotelů mezi Českým Těšínem a Frýdkem?? Chtěla bych svatbu v polsku, ale rodina od snoubence pochází z Frýdku a měli by to daleko tak hledáme kompromis. Děkuji za odpověď 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vloni jsem ve Fridrichu fotila svatbu a strávili jsme tam celý den až do večera. S prací okolo svateb a na hotelu mám zkušenosti, tak vždycky všechno pozoruji ( už deformace úplně :-D ), a nebylo to tam špatné. když tak přemýšlím, co bych vytkla, ani úplně nevím. Sál pro svatby je teda tmavý, ale je to v takovém stylu zařízeném, a la stodola... Jídlo bylo dobré, fajn byl i přístup do spodní místnosti, kde hrál DJ a proběhla párty plus sladký bar. Není to teda v jedné místnosti, což je spíš nevýhoda, sedící hosté nevidí na ty tančící. Obsluha byla tehdy taky příjemná. Plus je určitě místo kolem = přehrada, kde se dají pořídit krásné fotky. Obřad proběhl venku na louce, kde to ( jako bohužel ve většině zařízení pro svatby ) není ideální, el. vedení, nechci to tu všechno vypisovat, ale z každé strany něco překáželo a svatebčané měli jedinou schůdnou možnost koukat do živého plotu z tůjí. lepší to možná bude na terase :-) A nevím, jak mají vyřešenou mokrou variantu, nejspíš dole v zimní zahradě. Jinak fajn, nebylo tam vedro, což bylo super. Doporučuji Novou Polanu v Dolní Lomné, prima místo, výborná kuchyně, moderní pojetí a dech beroucí okolí. Ať to krásně vyjde x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Budouci nevesty, ktere zvazujete misto pro vasi svatbu, bohuzel v hotelu Fridrich jedine za co platite je prostredi. Na nejake jine nestandardni sluzby zapomente. Rozestaveni stolu, jinak nez do pismene U v cele s 8 zidlemi, byl prilis komplikovany pozadavek, kdy jako nevesta jsem do 21.30 vse chystala den pred svatbou sama, vyberte si misto, kde vam s vyzdobou pomohou... a ne jeste se chlubi na fb s necim, co vubec nedelali. Pokud ocekavate, ze by vam pokoj pro novomanzele nejak pripravili, nato taky zapomente, stejne tak jako na beznou vec, ze vetsinou na hotelovych pokojich je i standard lahev vody. Snidani si samozrejme taky platite. Misto prani na fb, poprat osobne...? A lednicku zacit rozmrazovat az potom, co v ni nic nebude? Soukromou vyzdobu sundat tak, aby se dala svetylka rozmotat? A priste,ma chyba i kdyz jsem se ptala, obsluhu navic, at nezbydou pochutiny v lednicce a vse se postupne doplni na stul.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?