Hotel Freud - Ostravice zkušenosti

Profilova fotka
Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenosti s hotelem Freud na Ostravici? Moc ohlasů jsem na něj nenašla, tak bych byla za jakoukoliv zkušenost ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mohla bych dát ohlas až v půlce srpna, kamarádka tam má svatbu :-D..překvapilo mě jak to tam mají zrenovované a celkem luxusní, já si to tam pamatuju ještě ze základky jako starý hotel..
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se to právě moc líbí a jsem hodně překvapená nízkou cenou na to, jak krásné a luxusní to tam je. Proto si říkám, jestli v tom nebude nějaký háček :-D
Odpovědět
Ahoj mohla bych se prosím zeptat na podmínky svatby v hotelu Freud? Říkáš, že tě překvapila cena, můžu vědět kolik to tam vychází cca na osobu? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na osobu nás to vychází zhruba na nějakých 850 Kč a je v tom zahrnutý raut, oběd, přípitek, potah na židli, výzdoba. Za venkovní obřad mají akuálně poplatek ještě 3000 Kč. A musím říct, že ze všech míst, byli tady nejochotnější, takže budeme mít svatbu tady :-)
Odpovědět
Děkuji, máš pravdu psala jsem si s panem provozním a opravdu je moc milý, posílal mi i orientační podmínky a ceny a musím říct, že z toho, co jsme zatím obešli to vychází nejlépe. Jenom jsme tam nikdy nebyli, tak nevím, jak to vypadá naživo. Nevíš, jak je to tam s okolím? Nechci, aby se nám tam pohybovalo moc cizích lidí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ten hotel je přímo naproti vlakovému nádraží, ale jinak jsou okolo jen rodinné domky, zahrada a venkovní posezení je na druhou stranu a mají tam živý plot na jedné straně, parkoviště napravo a vlevo je menší silnička, kde spíše jezdí lidi k těm domečkům. Jinak člověk tam má k dispozici 2 sály, vedle těch sálů je potom kavárna, která bude normálně otevřená pro zákazníky, ale pak na večer se zavírá a je k dispozici svatebčanům. Doufám, že jsem aspoň trochu pomohla :-) :-)
Odpovědět
Super děkuji moc, přítel dělá na kolejích tak by jsme to měli i tématické :-D :-D a poslední věc, jídlo mají nějaké menu nebo si můžeme vybrat sami? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si řekli, co bychom chtěli a vyšli nám vstříc, na raut nám poslali náhled s tím, že jsme se domluvili do jaké ceny bychom se chtěli vejít, ale opět není problém poupravit a sestavit podle toho, co si představujete :) Opravdu jsou vstřícní :)
Odpovědět
Super, podle toho co píšeš, se mi to čím dál víc líbí :-D tak snad nám to tam taky klapne :-)
Odpovědět
Nevím, jak Freud, ale nahoře na Zlatém Orlu je to dokonalé. Hlavně ten výhled! :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Zdravím, jak dopadla svatba ve Freudu? Plánujeme svatbu na příští rok a podle fotek na internetu se nám moc líbí, dneska se tam jdeme podívat. Jenom jsem nenašla, jak je to s obřadem - jde na místě nebo někde poblíž? Jak to vychází cenově?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?