Hotel Čertousy v Praze. Máte s ním zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, mete nekdo zkusenosti s timto hotylkem. DIky.
Odpovědět
Ahoj, já jsem tam byla vloni na svatbě kamarádce. Moc hezké, výborné jídlo, taneční parket, myslím že dostali i apartmá na svatební noc zadarmo, ale celkově to bylo dost drahý.
Odpovědět
Profilova fotka
diky za info, tusis kolik?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. My tam možná budeme mít hostinu takže zjišťujeme....zatím víme, že pronájem je zdarma, pokoj pro novomanžele také, ale kalkulaci oběda a rautu ještě nemáme. To bysme se měli dozvědět tenhle týden. Pak dám vědět. Hostiny dělají buď v salonku nebo v restauraci anebo ve sklípku. Podle toho kolik budete mít lidí. My asi 60. A vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Marin,můžu Tě poprosit až to vyzjistíš,napsala bys sem nebo mě do IP na kolik Vás to vyjde.Nás bude celkem asi 22.Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Marin, tez prosim o vas rozpocet. my budeme mit polovinu toho co vy. Diky moc moc.
Odpovědět
Profilova fotka
m23 a olina; tak holky, z toho co zatím vím z jiných diskuzí tak to zhruba vychází na 1.000,- na hlavu. Je to dost podobné i v jiných restauracích - většinou je to 350,- na oběd a 600,- za večerní raut na osobu. Tak si myslim že to bude takhle i tady. No každopádně až budeme od nich mít kalkulaci tak se určitě ozvu. :o) A máte ještě něco jinýho vyhlídnutého?
Odpovědět
Profilova fotka
Marin,díky,já mám na prvním místě restauraci na zámku v Brandýse - tam se budeme brát.My chceme v restauraci jen oběd a pak se přesunemem k nám na zahradu.Ale mám problém s ubytováním a Čertousi jsou nejblíž,já jsem ze Zelenče.Ale ta cena,co píšeš,neni tak moc!
Odpovědět
Profilova fotka
m23, my budeme mít svatbu taky v Brandýse, ale ta restaurace na zámku mi přijde dost drahá - no nevim. V Čertousech mi to taky nepřijde drahý. Takhle to vychází skoro všude co jsme se ptali. Ale to ubytování docela drahý je - chtěj tam za dvoulůžko něco přes 2000,- Ale jestli to tam budeme mít tak to budeme muset pro ty naše hosty zaplatit :-S
Odpovědět
Profilova fotka
No vidíš to je náhodička.Kde bydlíte?Já právě Čertousi vůbec nezjišťovala,protože mi dost lidí říkalo,že je to tam drahé.V tom Brandýse se mi to líbí a hlavně je to při ruce a my fakt chceme jen obyč oběd,kafe a honem domu.Spíš mi jde o to ubytování 2.tis.za dvojlůžko je moc!!!No jestli zjistíš něco konkrétního,dej mi prosím vědět.Dík
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem ze Dřevčic (3 km od Brandýsa). Tu cenu za hostinu odhaduju, protože od nich ještě nic konkrétního nemáme, ale z jedné diskuse vím, že pro 23 lidí stála hostina 27 tis. a to bylo myslim i s večerem a tak. Takže odhaduju zhruba tu tisícovku na jednoho. A kdy máte termín? My 14.7. ale až budu vědět konkrétně určitě se ozvu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to fakt neni tak moc 27tis.na celý večer!My to máme 16.6.Dřevčice jsou kousek od nás!!!Proč také nemáte obřad v Brandýse?Jestli se mohu zeptat..
Odpovědět
Profilova fotka
m23, my máme obřad v Brandýse, to už jsem psala :-) ale hostinu chceme mít jinde. V té restauraci na zámku jsme byli v létě a prostředí bylo hezké, ale to jídlo moc neodpovídalo ceně. Tak hledáme někde v okolí. máme pár tipů kde to uspořádat, ale pořád se nemůžem rozhodnout. Tenhle týden bysme měli vědět ten rozpočet z Čertous a pak se rozhodnem. A jak jsi na tom s přípravama? Už jsi se byla podívat někde na šaty? ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Marin,omlouvám se jsem nějaká zmatená,přelétávám mezi tématy.Já už šaty mám zamluvené i přítel.Zamluvila jsem si to raději takhle brzy,když byl velký výběr.Hlavně jsem měla představu,jaké chci takže to nebylo tak těžké.Mám je z Brandýsa.Mám červený korzet a šampaň sukni viz.album.Co ty?
Odpovědět
Ahoj, ze Vam vstupuju do konverzace...mame taky svatbu v Brandyse a hostinu uz mame domluvenou v ricnich laznich Jezerka, je to autem cca 10 minut od zamku a mame i predbeznou cenovou kalkulaci...je to tam moc pekne a ubytovani je v bungalovech, je to proste spis o tom prespani a cena je 250,- za luzko...pokud by nekdo chtel muzu poskytnou blizsi info. JInak koukam ze se na Brandyse moc nevestv bilem vdavat nebude, ja mam bordo sukni a sampan vrsek :o)
Odpovědět
Profilova fotka
No u me to zatim vypada, ze budu "bila nevesta". No mozna jeste sampan, ale do barevnych satu nejdu. Ja se budu v Brandyse vdavat 10.6. a uz se moc tesim az mi Marin posle info o jejich kalkulaci v Certousech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
olina; neboj až budeme mít kalkulaci tak hned posílám ;-) snad to bude tenhle týden. Jinak já budu taky v bílém max. v šampaň. je to klasika a to se mi líbí. Ale ještě jsem nebyla na žádný zkoušce - chci to napravit příští týden.
Odpovědět
Profilova fotka
plechajda; ahoj. my jsme se byli na tuhle restauraci podivat, ale nejak nam nepadla do oka. Jeli jsme okolo, ale z venku to vypada dost hrozne! takze jsme tam ani nezajizdeli, ale asi jsme udelali chybu co? Cetla jsem v jinych diskuzich ze tam melo hodne lidi a chvalili si to. ale stejne nechapu proc majitele nedaji do opravy venkovniho vzhledu - to prece dela hodne! budu rada za info jake to tam je. Diky
Odpovědět
Profilova fotka
Plechajdo,ty myslíš restauraci v Čertousech?Je to i hotel a patří mezi nejlepší v okolí,jezdím okolo něj už dva roky každý den a je krásně nahozený,před ním rybník...Působí to krásně i z venku!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvám se překoukla jsem se byla řečo těch říčních lázních... :-)
Odpovědět
To Marin Uvnoitr je to opravdu pekne, mista tam je pro cca 70 lidi takze pohoda, je to ve dreve, pekny bar a prijemna majitelka....z venku je to fakt nic moc, taky jsme nejdriv nevedeli jestli to je ono nebo ne, ale i jidlo je moc dobre, na zkousku jsme tam zasli na obed i s rodicema a vsichyn to schvalili....ja jsem puvodne chtela mit obed a raut na Jivaku kde to je nadherny i z venku, ale je to od Brandysa asi 1/2 hodiny autem coz nam prijde uz hodne daleko zvlast pro prazaky co na svatbe budou. Pokud budete mit cas, urcite se jedte do jizerky jeste jednou podivat a tentokrat i dovnitr :o)
Odpovědět
jo a svatebni obed tam vychazi na cca 250,-na hlavu...nabidku na odpoledne uz mame taky, ale je to spis podle kg vseho moznyho co si tam nechas dat....takze pak zalezi na poctu lidi kolik jich budete mit...my asi cca 70 a pak nas to na hlavu vychazi nejakych 550,- jen to odpoledne...
Odpovědět
Profilova fotka
plechajda; díky za info o te jizerce. Zkusime se tam znovu podivat ;-) jo a tech 550,- je bez obeda? Je to cena za odpoledni raut? Myslim, ze vsude jinde je to podobne. Myslela jsem si ze mame hodne lidi, ale oproti tobe jsme se 60 lidmi zabari :-)
Odpovědět
Nene nejste, u nas to vychazi ...kdyby se fakt sesli uplne vsichni najednou asi na 75 lidi...ale to je snad extrem, a ac by se nemelo, tak prepodkladam ze ne vsichni prijmou pozvani, ale na druhou stranu, proc by ho zase neprijali vid? Nejhorsi je, ze jak to das vedet, tak se ti tam zacnou cpat i lidi, kterym to jenom oznamujes ale nechces je na hostinu, a oni uz ti pisou jak se tesi a co si maji vzit na sebe atd atd...takze i stemahle vlezdopr..... by jich tam pak bylo asi 100 :o)) ale to musim nejak zatrhnout, jeste teda nevim jak, ale musim...
Odpovědět
Profilova fotka
plechajda; tak to znam! u nas jich je taky par, ktery tam opravdu nechceme a nedavno se zrovna jedni ptali kdy teda to presne mame ze oni v tu dobu zrovna nekam jedou tak jestli nahodou v ten den nebudou pryc! Ale nikdo je fakt nezval - tak mi to docela prislo humorny :-) Uz mas vybrany saty? Asi jo vid? Ja jeste nikde nebyla tak se chystam pristi tyden ze se poohlidnu, kde bych si je mohla vybrat.
Odpovědět
Jojo saty uz mam, to byla prvni vec kterou jsem mela vybranou, vedela jsem jaky chci takze pak uz to bylo jednoduchy :o)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to se mas. ja mam zatim jen predstavu a typ satu, ale jeste jsem nikde nebyla. A ty je mas z Prahy? A nakolik te vyslo pujcovne? A budes mit zavoj? Ja prave nevim jestli ho budu chtit nebo ne.
Odpovědět
Jojo krastky zavoj jen vzadu pod drdolem, ale zas ne moc kratky. Jsem z Prahy a byla jsemv par pujcovnach, ale nakonec je mam z nevesty za 5500,- i se zavojem a spodnickou...
Odpovědět
to marin: mohla by si mi prosím tě poslat kalkulaci z Čertous dík.
Odpovědět
Zdravim všechny, my jsme se loni rozhodovali mezi Čertousy a Svorností. Svornost zvítězila, jednak proto, že to všechno bylo skoro o polovinu levnější (měli jsme 100 hostů z toho 40 s ubytováním) ale také třeba proto, že ve Svornosti jsme mohli být na zahrádce do pozdních hodin, ale v Čertousech to bylo časově omezené. ;-)
Odpovědět
ahoj holky, ja jsem si v hotelu Certousy zjistovala ubytovani pro nase hosty, kteri prijedou do Prahy pred svatbou. Svatba i hostina je mimo Prahu, ale ubytovani jsem potrebovala v Praze. Reditel hotelu mi byl schopen nabidnout jen 10% slevu z ubytovani v cervenci. Takze dvouluzkovy pokoj byl neco pres 1900Kc a manzelske apartma zdarma. Chtela jsem pokoju vice jak deset a na dve az tri noci. Zadala jsem o vetsi slevu, s tim ze si pokoj pro manzele zaplatime. A uz se mi nikdo neozval :-| Jinak je to velice hezky hotel!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?