Hotel Beskyd - zkušenost?

Zdravím. Se snoubenkou právě řešíme místo svatby. Většinu rodiny máme od Ostravy, proto jsme uvažovali nad Beskydama, je tam i skutečně hezky. Nejsem si ale jistý hotelem ( http://www.beskydtrojanovice.cz/svatby/ ). Mně se celkem líbí, ale žena (pod tlakem tchýně, jak jinak) se bojí "pouze dvou hvězdiček". Máte s nima někdo zkušenost? Dělali jste tam klidně i jinou akci? A když náhodou nedoporučujete tenhle, máte nějaký tip (ideálně v okolí Hukvald https://cs.wikipedia.org/wiki/Hukvald...) , ale není to podmínka, jen na to místo máme hezké vzpomínky. Díky moc za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, akce soukromě jsem tam nezažila žádné, ale napíšu svůj názor. Beskyd = střední třída, vše okolo Hukvald = taky klidně střední třída, ale víc si připlatíš. Místo konání hostiny bych volila podle toho, kde chcete mít obřad, ať nejezdíte zbytečně X km. My taky máme hostinu na vesnici, za což jsme rádi, že třeba nemusí platit za džbánek kohoutkové vody 60,- . ;-) Beskyd a okolí Hukvald bych v nějaký pěkný slunný den navštívila, spočítala si předběžně výdaje a podle toho se rozhodla. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty hvězdičky nejsou až tak důležité. Třeba jeden z rozdílů mezi 3hvězdičkovým a 2hvězdičkovým je ten, že 3hvězdičový musí mít na pokoji uzamykatelnou skřínku. O kvalitě kuchyně hvězdičky moc neřeknou. Tento hotel Beskyd bohužel neznám (jedině hotel Beskyd na Visalajích, ale ten na tom teď není finančně moc dobře, byť je to tam moc fajn). Určitě bych ale doporučila hotel Kam v Malenovicích, tam je to na úrovni, navíc je tam možnost obřadu venku v amfiteátru, kde je to moc pěkné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?