Hotel Atlantis Brno - Vaše zkušenosti

Dobrý večer, ráda bych se Vás zeptala, jaké máte zkušenosti s hotelem Atlantis v Brně. Rádi bychom zde měli nejen hostinu ale také obřad. Zajímají mě Vaše dojmy, jaké máte zkušenosti s jednáním hotelu, jak vaří a pod. Děkuji za všechny komentáře. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@landofwonderlands Nevíme, jak jednání hotelu, ale jídlo dobré. Jen je potřeba možná počítat s tím, že nemusí chtít na hotel přijet matrika. Už jsme to tam zažili, že zákazníkům odmítli přijet a museli hledat někoho z evangelíků, aby je oddal.
Odpovědět
@photo_nejedli V Kuřimi je to s matrikou takový problém? No něco takového už naznačovali, ale tak nějak doufáme, že se nám je podaří nějak přesvědčit :-(((
Odpovědět
Profilova fotka
@landofwonderlands Myslíme, že hotel nespadá po Kuřim, ale pod některou brněnskou část. Ale za to bysme nedali ruku do ohně. Každopádně snad se vám to podaří. Hotel je super, minimálně teda z našeho pohledu na focení:)
Odpovědět
Profilova fotka
@landofwonderlands Pro: - Krásné prostředí - Výborně vaří Proti: - Může být problém s matrikou. Dříve to bylo tak, že matrikářka s oddávajícím vyjížděli do terénu jen jednu sobotu v měsíci, a to museli obejet všechny hotely kolem přehrady. Všem hotelům se to samozřejmě nelíbí. Doporučuji nejdřív zamluvit matriku a pak hotel, případně se oddat v centru. - S večerní zábavou počítejte max do půlnoci, pak Vás požádají o ukončení. Je to kvůli ubytovaným hostům a jejich klidu. - Pokud přemýšlíte o lampionech, tak to nám v hotelu rovnou zakázali. Za sebe určitě doporučuji, znám tento hotel velmi dobře a jsem tam několikrát do roka. Pokud Vám nevadí zmíněná omezení, tak do toho jděte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hotel ma hezke prostredi, velmi se nam libil, ale jednani nas zrovna nenadchlo. naprosta neochota vyjit vstric v cemkoliv, svatebni menu pouze fixni, ceny ne uplne lidove, dost prehnane spuntovne na vlastni vino. co se tyce obradu, sam provozni zminoval, ze matrika k nim nechce jezdit a dela jim dost potize. nakonec jsme rezervaci terminu zrusili a zvolili Zebetinsky dvur, ktery se ukazal jako podstatne lepsi volba. nic nebyl problem, fajn prostredi i ubytovani, skvele jidlo, byli velmi ochotni a prijemni.
Odpovědět
Profilova fotka
Ono hodně záleží co od toho čekáte. Atlantis je úplně jiná kategorie než Žebětín a i ceny tomu odpovídají. Žebětín je určitě levnější. Je to taková malá továrna na svatby. Jednou jsme tam měli dokonce čtyři naráz. S tou matrikou je problém obecně. Netýká se to jen Atlantisu, ale všech hotelů kolem přehrady. Oddávající nemá žádnou povinnost jezdit oddávat mimo svůj úřad. Všechno je to jen o lidech a jejich ochodě. Bohužel, co si tam lidi zvolili, tak to mají :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek uprimne receno, v Atlantisu se hlavne TVARILI, ze jsou jina kategorie, ale skutek utek'. za jejich ceny bych ocekavala daleko vetsi flexibilitu a ochotu, ne pristup "bud takhle a nebo nashle". v Zebetine jsme byli v celem arealu sami, zadna jina svatba tam nebyla - mozna zalezi i na terminu. a muzu Vam rici, ze ac jsme meli pulku hostu z Italie, kde jsou zvykli na velmi honosne svatby (coz vim z vlastnich zkusenosti, zde se za svatby utraci opravdu hodne a na vysledku to je znat), vsichni byli nadmiru spokojeni, nikdo se neosklibal, ze by to bylo pod uroven, naopak se planuji do Brna do ZD vratit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?