Hostinec u Holáňů vs. Příleský mlýn - zkušenosti

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tímto místem, fotky, recenze a táák? :) děkuji :)
Odpovědět
Ahoj :) nikdo žádné zkušenosti?
Odpovědět
@anca92 nikdo...ale rozhodla jsem se pro przenske paseky :-)
Odpovědět
@hanu1ka kdy bude svatba? :) a co domluva s majitelem?
Odpovědět
@anca92 5.7 ale vše je v začátečních přípravách. A domluva je trošku pomalejší, ne tak jak bych čekala ale snad dodrží vše co slíbil a vše proběhne hladce :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Mohu se zeptat na zkušenosti se svatbou U Holáňů?
Odpovědět
Ještě nemáme PO takže se mi připomeňte po 5.červenci :)
Odpovědět
@hanu1ka Dobrý den, poprosím o slibované info, pokud možno :-) PS: Doufám, že Vám vše klaplo na jedničku :-)
Odpovědět
Zdravím, Tak už máme po svatbě. Měli jsme svatbu o 60 lidech, sál jsme si zdobili sami, protože jsme chtěli jinak jsou ochotni to tam vyzdobit. A musím říct, že jsem na začátku měla obavy (zda mi vyjdou vstříc s cenou na osobu, ubytováním a uzavřením části restaurace) a teď musím říct, že jsem měla strach zbytečně. Panu majiteli jsme dali jasně najevo co chceme a co nechceme, a bylo nám vyjito vstříc. Obsluha perfektní, jídlo bylo výborné. Měli jsme 2 druhy masa a pečáky se zeleninou, nic extra, nebyly jsme z toho odvařeni ale bylo to chuťově dobré :) Za to raut byl perfektní. Já jsem si ten den maximálně užila a nemusela řešit nic kolem jídla atd., Měli jsme i vlastní cukroví, slané, které nám skovali k nim do lednic :) Opravdu musím pochválit obsluhu, protože dlouho jsme neviděli nikoho tak ochotného, hlavně pana vrchního. Naprosto profesionální, hodný a opravdu nám moc pomohl. :)
Odpovědět
Děkuji moc za info :-) A to jste měli pronajaté na celý víkend? Nebo pouze na den svatby? I obřad jste měli prosím přímo na místě? A co se týká např. vlastního alkoholu? Byla ta možnost? Plus jsem se ještě chtěla zeptat na sezení - stále tam mají ty lavice kolem stolů jako na fotkách na stránkách? Připadá mi to totiž trochu "nepohodlné" + když chce někdo vstát a jít někam, musí ho ti ostatní pouštět,...
Odpovědět
Ahoj, rád bych se s Vámi podělil o svoji zkušenost s Příleským Mlýnem, kde jsme chtěli uspořádat svatbu! Majitel, na první pohled velice vstřícný naslibuje hory doly, ale tím to končí! Po slibu, že pošle cenovou nabídku na naše požadavky přestal komunikovat, vždy jsem se mu snažil třeba týden dovolat, než telefon zvednul s nějakou výmluvou (že musel škrábat brambory, že rozvážel obědy, že mu nefunguje fax ...) nicméně po domluvě vždy slíbil, že věc ihned vyřeší, to se opakovalo celkem 4x a nikdy nic neposlal! Rozhodně se doporučuji panu Boucníkovi a Příleskému mlýnu vyhnout, ať Vás to nestojí, tak jako nás, zbytečný čas!
Odpovědět
@vejullinka08 My měli svatbu v pátek... a z pátku na sobotu jsme měli pronajatý celý penzion ale hostinec ne. Hostinec byl částečně otevřen pro turisty. Což znamenalo, že měli k dispozici pouze část venkovní terasy a staral se o ně číšník, takže nám nechodili dovnitř. A hlavně další den byla další svatba, takže jsme v 10:00 opouštěli penzion, posnídali jsme v hostinci a jeli domů. Každopádně to záleží na domluvě s majitelem jak dlouho by jste chtěli svatbu mít :). Jinak jsme mohli mít vlastní slivovici ale je potřeba se nejdříve určitě domluvit, zbytek pití jsme odebírali od něj. No sezení...lavice jsou tam pořád, jako není to zrovna nejlepší usazení na těch lavicích ale na naší svatbě se moc nesedělo :-D Takže nikdo tohle neřešil. A my měli svatbu ve valašském stylu, takže nám to akorát zapadlo do konceptu svatby :) Na lavice jsme se snažili dát mlaďochy aby se to nějak dalo zkousnout.
Odpovědět
@hanu1ka Děkuji Vám moc za veškeré informace, pokud by vás ještě něco napadlo, popř. byste byla ochotná zaslat i nějaké fotky, byla bych Vám vděčná :-) Svým způsobem se mi to tam hrozně líbí, ale... :-D Nemám moc v oblibě takové ty klasicky profláknuté místa, kde má svatbu každý (kolikrát už mi to připadá jen jako jeden velký kýč a byznys pro majitele bez osobitosti a nápadu). Tam mi to ale připadá takové hezky přirozené, trochu valašské, nijak přeplácané, příroda v okolí (hezké i na focení, bez nutnosti se někam trmácet), kolem žádná kvanta lidí, aut,... Na druhou stranu jsou tam zase ale ta ALE - sezení na lavicích, menší kapacita ubytování, není to až trochu moc bokem...? :-D Jsem prostě neskutečně nerozhodná - stejně jako ve všem - potřebovala bych tak nejlépe splácat dohromady 5 různých míst, aby to byl ideál :-D Vím, jsem hrozná :-D
Odpovědět
Článek se načítá
já to s tím výběrem místa měla stejné, chtěla jsem hlavně něco mimo hlavní cestu, na kopci a v přírodě. Pržeňské paseky byly jediné co bylo tak v okolí a co splňovalo hlavní body, které jsem chtěla. V podstatě jsme si tam zamluvili svatbu bez nijakých recenzí a ani jsme tam nezkusili žádné jídlo :D až teoreticky den před a pak až na svatbě :D. Pokud člověk není přehnaně náročný, tak se mu to tam bude líbit. Pro nás to ubytování bylo ideální, protože kdo chtěl šel spát a nikdo ho nerušil, je pravda, že ve 3 ráno DJ ukončil hudbu a my jsme ještě šli pařit k hotelu, takže ti lidi se pak už moc nevyspali :D. Fotit jsme šli hned za restauraci, nikdo si ani nevšimnul, že bychom byli nějak dlouho pryč, protože jsme odbíhali na 10 min a zase jsme se vrátili zpět :) a to se opakovala tak 3x -4x, nebo společné fotky jsme dělali taky tam a byla to nádhera :)..hlavně v tom sále byl chládek, žádné extra horko..i když bylo léto :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?